Рецензії, в яких згадується Аманда Сейфрід

Рецензія на фільм «Манк»
Монохромний шедевр Джека і Девіда Фінчерів
12 лютого 2021,  03:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінофільм «Громадянин Кейн», визнаний шедевр всіх часів т народів, який вийшов на екрани в 1941 році, вписав ім'я його режисера, продюсера, сценариста та виконавця головної ролі Орсона Веллса в історію кінематографа і американської культури. Навіть якщо ви його і не дивилися, то напевно чули про цей фільм та про його творця, якому було всього 25 років, коли він знімав свій шедевр, але мало хто знає ім'я сценариста, який придумав цю геніальну історію, – Германа Я. Манкевича, відомого в колі друзів і колег як просто Манк. І в своєму новому фільмі режисер Девід Фінчер вирішує виправити цю несправедливість.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Мамма Mia! 2»
По стопах своєї матері
9 серпня 2018,  00:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2008 році екранізація популярного мюзиклу «Мамма Міа!» з легендарними хітами групи ABBA та іменитим акторським складом зібрала в світовому прокаті 615 мільйонів доларів, що на той час зробило її найприбутковішим фільмом-мюзиклом всіх часів. І через 10 років герої, що полюбилися нам, нарешті повертаються на великий екран, щоб знову повідати незабутню, яскраву й емоційну історію про літо, сонце, море, пригоди і справжню любов у фільмі «Мамма Міа! 2».

Читати далі...
5 квітня 2018,  12:59 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб вижити в суворому корпоративному світі під час кризи, потрібно володіти сталевими нервами і всіма іншими частинами тіла, які допоможуть вам отримати власний кабінет з панорамними вікнами на місто. Але не кожному це дано, як, наприклад, бідоласі Гарольду Соїнці з кримінальної комедії «Небезпечний бізнес». Цього правильного і не особливо цінного для своїх начальників менеджера відправляють в небезпечне відрядження до Мексики, де знаходиться завод з виробництва революційної таблетки з марихуаною, яку його боси хочуть запустити на американський ринок, як тільки це буде легально. Але у голови місцевого картеля свої плани щодо цього прибуткового продукту...

Читати далі...