Новини, в яких згадується Аманда Сейфрід

29 травня 2023,  16:24 | Новини серіалів

Відомий актор Том Голланд зовсім не схожий на супергероя Пітера Паркера/Людину-павука з кіновсесвіту Marvel на свіжих кадрах свого нового серіалу «Переповнена кімната», що влітку вийде на стримінговій платформі Apple TV+.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Манк»
Монохромний шедевр Джека і Девіда Фінчерів
12 лютого 2021,  03:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінофільм «Громадянин Кейн», визнаний шедевр всіх часів т народів, який вийшов на екрани в 1941 році, вписав ім'я його режисера, продюсера, сценариста та виконавця головної ролі Орсона Веллса в історію кінематографа і американської культури. Навіть якщо ви його і не дивилися, то напевно чули про цей фільм та про його творця, якому було всього 25 років, коли він знімав свій шедевр, але мало хто знає ім'я сценариста, який придумав цю геніальну історію, – Германа Я. Манкевича, відомого в колі друзів і колег як просто Манк. І в своєму новому фільмі режисер Девід Фінчер вирішує виправити цю несправедливість.

Читати далі...
3 лютого 2021,  20:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні були названі номінанти на премію «Золотий глобус», які доводять, що, незважаючи на світову пандемію COVID-19, в минулому році вийшло багато відмінних фільмів та серіалів різних жанрів. Лідерами за кількістю номінацій цього разу стали біографічна драма «Манк» та історичний серіал «Корона».

Читати далі...
4 грудня 2020,  18:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь прем'єри нового кіношедевра Девіда Фінчера «Манк», який вийшов на Netflix сьогодні, стримінгова компанія представила його фінальний трейлер, де кінокритики називають стрічку Фінчера «найкращим фільмом року».

Читати далі...
21 жовтня 2020,  18:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Netflix опублікувала в мережі повноцінний трейлер чорно-білої біографічної драми «Манк», яку зняв режисер культових фільмів «Бійцівський клуб», «Соціальна мережа» і «Загублена» Девід Фінчер.

Читати далі...
16 жовтня 2020,  11:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фільм культового голлівудського режисера Девіда Фінчера «Манк» вийде в цьому році на стримінговій платформі Netflix, яка вже представила його перший тизер-трейлер. І так, фільм буде чорно-білим, в дусі старого Голлівуду, який тут показаний.

Читати далі...
15 червня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal, яка на початку року представила хітовий горор «Людина-невидимка», поділилася трейлером свого нового психологічного трилера «Тобі варто було піти» за участю Аманди Сейфрід і Кевіна Бейкона.

Читати далі...
6 березня 2020,  16:51 | Новини фільмів

Вчора студія Warner Bros. Pictures опублікувала другий трейлер своєї очікуваної пригодницької анімації «Скубі-Ду!», де на Шеггі, Скубі і компанію чекають нові заплутані загадки, які потрібно розкрити.

Анімаційна стрічка режисера Тоні Червоне покаже знайомство нерозлучних друзів-детективів Шеггі (Вілл Форте) та Субі-Ду (Френк Велкер), а також їхнє перше розслідування разом з Фредом (Зак Ефрон), Дафною (Аманда Сейфрід) та Вельмою (Джина Родрігез). А вже дорослі члени команди Mystery Inc. беруться за нову загадкову справу вони повинні встигнути розкрити змову і не допустити, щоб злочинці випустили в світ собаку-привида на прізвисько Цербер.

Також в трейлері з'являється супергерой Синій сокіл, якого озвучує Марк Волберг. В кінотеатри України мультфільм «Скубі-Ду!» увірветься 14 травня. Його транслюватимуть в форматах 2D та 3D.

11 листопада 2019,  18:41 | Новини фільмів

Студія Warner Bros. поділилася першим трейлером очікуваної анімаційної картини «Скубі-Ду!», яка покаже маленьких Шеггі, Скубі, Фреда, Вельму і Дафну – майбутню знамениту п'ятірку відважних детективів.

«Скубі-Ду!» розповідає про першу зустріч Скубі (Френк Велкер) та Шеггі (Вілл Форте), яким судилося стати нерозлучними друзями. А також про те, як вони познайомилися з юними детективами Фредом (Зак Ефрон), Вельмою (Джина Родрігез) і Дафнойю (Аманда Сайфред) і разом заснували відому компанію Mystery Inc. На друзів чекає найскладніша справа в історії: їм потрібно розгадати таємничу змову – спробу випустити у світ собаку-примару на прізвисько Цербер. Відчайдушна команда прагне спинити цей глобальний «собакаліпсис». Однак згодом вони дізнаються, що Скубі має загадкове минуле і долю епічнішу, ніж будь-хто тільки міг уявити!

В кінотеатри України «Скубі-Ду!» прибуде 14 травня 2020 року.

22 липня 2019,  20:19 | Новини фільмів

У мережі з'явився український трейлер фільму Саймона Кертіса «Очима собаки» з Майло Вентімілья та Амандою Сейфрід. Роль пса Енцо озвучив володар премії "Оскар" Кевін Костнер.

Сюжет фільму заснований на бестселері американського романіста Гарта Стайна "Перегони на мокрому асфальті". Дія ведеться від імені пса Енцо, який стає улюбленцем молодого гонщика Денні Свіфта. Фільм розповість про шлях Денні до успіху у світі спорту, його знайомстві з дружиною Євою, народженні дочки Зої та зворушливу дружбу з Енцо.

Кінокартина «Очима собаки» вийде в український прокат 26 вересня.

27 травня 2019,  19:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося офіційні українські трейлери науково-фантастичного бойовика «Термінатор: Фатум» і нового фільму Квентіна Тарантіно «Одного разу в... Голлівуді», фінальний трейлер мультфільму «Історія іграшок 4» та нові ТБ-ролики супергеройського екшену «Людина-павук: Далеко від дому» і науково-фантастичного бойовика «Люди в чорному: Інтернешнл».

Читати далі...
21 травня 2019,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Любите фільми про собак та перегони? Тоді офіційний трейлер драматичної кінокартини «Очима собаки», також відомої як «Мистецтво гонок під дощем», вас точно порадує.

Фільм «Очима собаки», заснований на романі-бестселері Гарта Стейна, являє собою душевну історію, розказану дотепною та філософською собакою на ім'я Енцо (озвучує Кевін Костнер). Завдяки міцному зв'язку зі своїм власником Денні Свіфтом (Майло Вентімілья), гонщиком-початківцем Формули-1, Енцо отримав приголомшливий погляд на душевний світ людини і розуміє, що методи, необхідні на гоночній трасі, також можуть бути використані для успішної навігації маршрутом життя. Фільм розповідає про Денні та головних людей в його житті його дружину Єву (Аманда Сайфред), їхню дочку Зої (Раян Кіра Армстронг) і, врешті-решт, його істинного найкращого друга Енцо.

Українська прем'єра картини Саймона Кертіса очікується у вересні.

13 серпня 2018,  13:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фрагмент мюзиклу «Mamma Mia! 2» показує музичний номер «Waterloo» у виконанні акторів Г'ю Скіннера та Лілі Джеймс.

Продовження фільму «Mamma Mia!» покаже знайомство молодої Донни (Джеймс) з трьома майбутніми батьками її дочки Софі (Аманда Сайфред). Молодого Гаррі Брайта (Скіннер) вона зустрічає в Парижі в 1979 році. Вони відправляються на прогулянку і в ресторан, де Гаррі вирішує виконати пісню «Waterloo», щоб підкорити серце Донни, в яку закохався з першого погляду.

Дорослих Донну й Гаррі грають Меріл Стріп і Колін Ферт.

Читайте нашу рецензію на фільм «Mamma Mia! 2», який увірвався в українські кінотеатри 9 серпня. А після купуйте квитки на сеанси «Mamma Mia! 2» на нашому сайті, щоб побачити це літнє свято своїми очима.

Рецензія на фільм «Мамма Mia! 2»
По стопах своєї матері
9 серпня 2018,  00:03 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2008 році екранізація популярного мюзиклу «Мамма Міа!» з легендарними хітами групи ABBA та іменитим акторським складом зібрала в світовому прокаті 615 мільйонів доларів, що на той час зробило її найприбутковішим фільмом-мюзиклом всіх часів. І через 10 років герої, що полюбилися нам, нарешті повертаються на великий екран, щоб знову повідати незабутню, яскраву й емоційну історію про літо, сонце, море, пригоди і справжню любов у фільмі «Мамма Міа! 2».

Читати далі...
3 серпня 2018,  18:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася веселим ТБ-роликом мюзиклу «Mamma Mia! 2» з Лілі Джеймс та Амандою Сайфред в головних ролях.

Вагітна Софі (Сайфред) запрошує подруг матері Розі (Джулі Волтерс) і Таню (Крістін Баранскі) та трьох своїх батьків Сема (Пірс Броснан), Гаррі (Колін Ферт) і Білла (Стеллан Скарсгард), щоб вони розповіли про те, як познайомилися з її матір'ю Донною (Меріл Стріп). Сиквел відправить нас в подорож їхніми спогадами і познайомить з молодою Донною (Джеймс), яка вперше прибуває на грецький острів, де збирається провести незабутні канікули.

Дивіться також новий фрагмент «Mamma Mia! 2», в якому Колін Ферт не може зберігати секрети. У кіно з 9 серпня.

Купуйте квитки на сеанси «Mamma Mia! 2» на нашому сайті.