Новини фільмів, в яких згадується Ед Хелмс

26 березня 2020,  17:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix опублікував в мережі офіційний трейлер і пародійні постери комедійного бойовика «Кава і Карім», де Ед Гелмс і Тараджі П. Генсон битимуться з наркобароном з Детройта.

Читати далі...
26 червня 2018,  01:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Поки супергерої Marvel відважно билися з Таносом в «Війні нескінченності», Джеремі Реннер грав у квача, показує перший фрагмент американської комедійної картини «Ти квач!».

«Ти квач!» розповість історію університетських друзів, які вже багато років поспіль грають в «квача без правил», ловлячи один одного в найнесподіваніших життєвих ситуаціях. І тільки Джеррі (Реннер) ніхто не може впіймати і зробити квачом. Він ніколи не втрачає пильності й прораховує ходи друзів наперед, і в даному фрагменті нагадує невловимого ніндзя.

Спіймати Реннера тут з усіх сил намагаються Джон Хемм, Джейк Джонсон, Ед Хелмс та Геннібал Бересс.

Дивіться український трейлер комедії «Ти квач!». У кіно з 28 червня.

28 травня 2018,  23:51 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова комедія від студії Warner Bros. Pictures «Ти квач!» була заснована на реальних подіях, що трапилися з групою друзів, які багато років відчайдушно грали в квача, повідомляє її перша фічуретка.

Читати далі...
20 березня 2018,  16:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дворазовий оскарівський номінант Джеремі Реннер представив офіційний трейлер своєї нової комедії «Ти квач!».

Фільм розповідає про шалену гру в «квача без правил», в яку щорічно грають п'ятеро університетських друзів у втіленні Реннера, Джона Хемма, Еда Хелмса, Джейка Джонсона та Хеннібала Бересса. Під час цієї гри вони ризикують всім, включаючи своє життя. Лише одного з них — Реннера — нікому не вдавалося зробити квачом, й інші вирішують це виправити раз і назавжди.

Також в «Ти квач!» зіграють актриси Айла Фішер, Аннабелль Волліс, Леслі Бібб і Рашида Джонс.

В український прокат повнометражний режисерський дебют Джеффа Томсіча, який працював над серіалами «Брод Сіті» і «В об'їзд», вийде 14 червня.