Кріс ФішерChris Fisher

50%
0
50%
0

Фільмографія

Надлюди (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Чарівники (2015) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Супергьорл (2015) ... режисер
Міст (2013) ... режисер
Встреча со злом (2011) ... режисер, сценарист
Підозрюваний (2011) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер / исполнительный продюсер)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...