Кріс ФішерChris Fisher

50%
0
50%
0

Фільмографія

Втiкачi (2017) ... режисер
Надлюди (2017) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Чарівники (2015) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Супергьорл (2015) ... режисер
Міст (2013) ... режисер
Встреча со злом (2011) ... режисер, сценарист
Підозрюваний (2011) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...