Новини, в яких згадується Джон Туртурро

14 квітня 2023,  10:24 | Новини серіалів

Стримінгова платформа Max (оновлена HBO Max) опублікувала тизер-трейлер свого очікуваного міні-серіалу «Пінгвін», що буде спін-офом фільму «Бетмен» Метта Рівза, який став однією з найприбутковіших стрічок минулого року.

Читати далі...
12 травня 2022,  23:54 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Після провального запуску «Ліги справедливості» в останні роки студія Warner Bros. вирішила більше не намагатися наздогнати Marvel і Disney, а пустити свій кіновсесвіт DCEU у вільне плавання. Результатом цього експерименту став «Джокер», за якого Хоакін Фенікс отримав премію «Оскар» (це вдруге в історії актор був удостоєний настільки високої нагороди за роль суперлиходія з коміксів), і через пару років його стопами пішов новий сольний екшен про Темного лицаря «Бетмен», де Бена Аффлека дуже вдало замінили на Роберта Паттінсона, незважаючи на початковий скептицизм глядачів щодо зірки «Сутінків». І результат безперечно перевершив усі навіть найбільш оптимістичні очікування.

Читати далі...
23 березня 2022,  19:21 | Новини фільмів

Пропонуємо відволіктися від стресу і трохи помедитувати, слухаючи саундтрек нового супергеройського фільму від DC та Warner Bros. «Бетмен», автором якого став видатний сучасний композитор і лауреат премії «Оскар» Майкл Джаккіно.

Читати далі...
14 березня 2021,  01:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Метт Рівз повідомив в соцмережах, що 13 березня був останній день зйомок супергеройського екшену «Бетмен», де головну роль виконає Роберт Паттінсон.

Читати далі...
24 жовтня 2020,  17:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знімальний процес супергеройського фільму «Бетмен» відновився після того, як Роберт Паттінсон перехворів коронавірусом, і його нові фотографії показують актрису Зої Кравіц в ролі Селіни Кайл/Жінки-кішки.

Читати далі...
23 серпня 2020,  10:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Приємним сюрпризом віртуальної конвенції DC FanDome став реліз першого трейлера супергеройського фільму Метта Рівза «Бетмен», де роль Темного лицаря приміряє Роберт Паттінсон. І його вже порівнюють з трилогією Крістофера Нолана.

Читати далі...
21 серпня 2020,  19:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світова пандемія коронавірусу перервала зйомки багатьох очікуваних блокбастерів, включаючи супергеройський фільм Метта Рівза «Бетмен», але вже скоро Роберт Паттінсон знову одягне свій костюм Темного лицаря і повернеться на знімальний майданчик.

Читати далі...
25 квітня 2020,  19:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В супергеройському фільмі «Бетмен», який знімає Метт Рівз, з'явиться декілька знаменитих суперлиходіїв з коміксів DC, включаючи загадкового Загадника, роль якого виконає актор Пол Дано.

Читати далі...
22 квітня 2020,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Новий фан-арт супергеройського екшену «Бетмен» показує, як зірка фентезі «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» Зої Кравіц може виглядати в образі знаменитої героїні коміксів DC Жінки-кішки.

Читати далі...
22 лютого 2020,  16:45 | Новини серіалів

Що було б, якби США уклали договір про ненапад з Адольфом Гітлером? Телеканал HBO поділився офіційним трейлером драматичного міні-серіалу «Змова проти Америки», який показує альтернативну і вельми страшну історію США.

Серіал «Змова проти Америки», в якому зіграють Вайнона Райдер, Джон Туртурро, Зої Казан, Девід Крамхолц та Морган Спектор, є адаптацією відомого роману Філіпа Рота, в якому на виборах 1940 року президентом США стає не Франклін Д. Рузвельт, а відомий льотчик Чарльз Ліндберг, який симпатизує Адольфу Гітлеру і не бажає, щоб США брала участь у Другій світовій війні. Очима єврейської сім'ї робітничого класу з Нью-Джерсі ми бачимо, як США звертається до фашизму і множить антисемітизм і расизм Третього Рейху.

Дебютна серія серіалу «Змова проти Америки», який адаптував творець «Прослушки» Девід Саймон, вийде на екрани 16 березня.

14 лютого 2020,  04:00 | Новини фільмів

Режисер майбутнього «Бетмена» Метт Рівз підготував найкращий подарунок на День святого Валентина для всіх шанувальників коміксів DC та супергеройських фільмів перший погляд на Роберта Паттінсона в костюмі Темного лицаря.

Рівз щойно поділився в мережі невеликим тизером, який під атмосферну музику повільно показує в червоному світлі фрагменти костюма Бетмена, дає розглянути знак кажана на його грудях, а потім камера йде вгору, і на екрані з'являється обличчя Паттінсона з його гострим підборіддям, яке частково приховує чорна шкіряна маска. Як вам цей перший погляд на костюм і маску нового Темного лицаря?

Разом з Паттінсоном у супергеройському фільмі Рівза зіграють Зої Кравіц, Колін Фаррелл, Енді Серкіс, Пол Дано, Джон Туртурро, Пітер Сарсгаард і Джеффрі Райт. Прем'єра «Бетмена» очікується в 2021 році.

1 лютого 2020,  17:11 | Новини серіалів

У четвер канал HBO опублікував перший трейлер свого нового міні-серіалу «Змова проти Америки», головну роль в якому виконує номінантка на премію «Оскар» та зірка серіалу «Дивні дива» Вайнона Райдер.

Новий міні-серіал від творця «Прослушки» Девіда Саймона буде адаптацією роману Філіпа Рота і покаже альтернативну історію США, коли на виборах 1940 року президентом країни стає не Франклін Д. Рузвельт, а відомий льотчик Чарльз Ліндберг, який симпатизує Німеччіні та Адольфу Гітлеру. Очима єврейської сім'ї робітничого класу з Нью-Джерсі ми бачимо, як США звертається до фашизму і множить антисемітизм і расизм Третього Рейху.

Разом з Райдер в «Змові проти Америки» зіграють Джон Туртурро, Зої Казан та Морган Спектор. У кінці трейлер розкриває, що прем'єра серіалу відбудеться 16 березня.

31 травня 2017,  19:03 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляем пару украинских постеров блокбастера «Трансформеры: Последний рыцарь» с его главными автоботами.

Читати далі...
18 травня 2015,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Первый фестивальный уик-энд в Каннах прошел неоднозначно. «Море деревьев» Гаса Ван Сента освистали, Джон Туртурро заставил зрителей смеяться во время просмотра «Моей матери», а также в рамках Конкурса были представлены кинокартины двух единственных женщин-режиссеров этого года.

Свое «Море деревьев» представить на 68-м Каннском кинофестивале приехал режиссер Гас Ван Сент и актеры Мэттью МакКонахи и Наоми Уоттс. Главные роли в этой драме о том, как потерявшиеся суицидальный американец и японец с травмой ищут выход из лесу, сыграли МакКонахи и Кен Ватанабе.

2-кратный оскаровский номинант за «Умницу Уилла Хантинга» и «Милка» Гас Ван Сент о своей новой психологической драме:

Я оставил более пугающие аспекты истории. Был определенный баланс, о котором мы постоянно говорили, в настроении и саундтреке кинокартины. Было нечто, о чем действительно, считаю, переживали сценарист и продюсеры, чтобы не вышел некий хоррор, так что это не настоящий ужастик, [который мог бы получится].

МакКонахи назвал «Море деревьев» «одним из лучших сценариев, которые он читал за последние 5 лет.»

Читати далі...