Новини, в яких згадується Мішель Гомес

15 грудня 2020,  14:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кейлі Куоко готова зловити вбивцю в промо-ролику фінальної серії детективного міні-серіалу «Бортпровідниця» («The Flight Attendant»), який є екранізацією однойменного роману письменника Кріса Бохджаляна.

Читати далі...
19 грудня 2018,  18:28 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший тизер-трейлер 2 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни» повідомляє, що його нові серії прибудуть 5 квітня 2019 року.

Відьми, готуйтеся, у 2 сезоні Сабріна Спеллман (Кірнан Шипка) збирається пуститися берега. В його тизер-трейлері під знамениту бунтарську пісню групи The Runaways «Cherry Bomb» Сабріна змінює свої наряди перед дзеркалом, як в оригінальному серіалі, цілується з новим хлопцем, тікає від зграї воронів у лісі, зустрічає вночі великого і злого вовка й збирається підпалити школу, поки на вушко їй шепоче Сатана.

У нових серіях «Моторошних пригод Сабріни» також повернуться тітоньки Сабріни Гільда (Люсі Девіс) і Зельда (Міранда Отто), Гарві (Росс Лінч), Емброуз (Чанс Пердомо) і Мадам Сатана (Мішель Гомес).

1 і 2 сезони серіалу об'єднає спецвипуск «Зимова казка», чия прем'єра відбулася 14 грудня на стримінговому сервісі Netflix.

4 жовтня 2018,  00:44 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов офіційний трейлер 1 сезону фентезійного серіалу «Моторошні пригоди Сабріни», над яким працюють виконавчі продюсери «Рівердейла».

Її звати Сабріна Спеллман. Вона наполовину відьма, а наполовину смертна. У свій 16-й день народження Сабріна (Кірнан Шипка) повинна зробити вибір між світом відьом, до якого належить її сім'я, та людським світом своїх друзів. Разом з тітоньками Гільдою (Люсі Девіс) і Зельдою (Міранда Отто), розмовляючим котом Салемом та своїм хлопцем Гарві Кінклом (Росс Лінч) Сабріна зіткнеться з жахами і новими пригодами в загадковому містечку Гріндейл.

Прем'єра серіалу «Моторошні пригоди Сабріни», в 1 сезоні якого також зіграє зірка «Доктора Хто» Мішель Гомес, відбудеться 26 жовтня.

19 липня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Netflix готує римейк молодіжного серіалу «Сабріна — маленька відьма», і він зовсім не буде таким милим, як оригінал, повідомляє перший тизер.

Читати далі...
1 липня 2017,  03:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Свій останній бій 12-й Доктор, якого в культовому серіалі «Доктор Хто» грає Пітер Капальді, зустріне в компанії двох своїх найбільших ворогів — Майстра (Джон Сімм) та Міссі (Мішель Гомес). І якщо Міссі останнім часом намагається бути доброю, то вмовити Майстра допомогти врятувати Землю від кіберлюдей буде не так-то просто. У новому трейлері він заявляє, що ніколи не стане на бік Доктора, але, схоже, головному герою вдасться переконати Міссі, а вона вже добряче вдарить своєю парасолькою Майстра, щоб той не випендрювався.

Закулісне відео, де Сімм розповідає про своє повернення, дивіться тут. Останній сезон Капальді завершиться в цю суботу, 1 липня.

25 червня 2017,  21:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

В останній серії 10 сезону «Доктора Хто» ми попрощаємося з 12-м Доктором у втіленні Пітера Капальді. Але піти він збирається голосно — рятуючи світ від армії кіберлюдей. У цьому йому можливо допоможуть його найлютіші вороги — Міссі (Мішель Гомес) та Майстер (Джон Сімм), якщо у них звичайно буде настрій. Кінець трейлера навіть показує фрагмент регенерації головного героя. У кого ж він перетвориться після? Залишається лише гадати, адже до цих пір не було офіційного оголошення 13-го Доктора.

10 сезон, після якого серіал також залишає шоураннер Стівен Моффат, завершиться 1 липня.

24 червня 2017,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

У передфінальній серії 10 сезону «Доктора Хто» образ рятівника всесвіту Доктора (Пітер Капальді) приміряє на себе його давній ворог (і найближчий друг) Міссі (Мішель Гомес). Виходячи з ТАРДІС на капітанський місток космічного корабля, який посилає сигнал лиха, лиходійка прикидається Доктором й не втомлюється підколювати його компаньйонів Білл (Перл Маки) та Нардола (Метт Лукас).

Серія вийде на британському телебаченні вже сьогодні ввечері, 24 червня. У ній також повернеться Джон Сімм в образі Майстра.

20 червня 2017,  17:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Ера Пітера Капальді в «Докторі Хто» добігає кінця і завершиться одна двосерійкою, перша частина якої називається «Будьте вічні наші життя», де разом з Доктором повернуться відразу два найбільших лиходія серіалу — Міссі (Мішель Гомес) та Майстер (Джон Сімм). А також Володареві часу доведеться зіткнутися тут з давніми ворогами з класичної епохи — кіберлюдьмі з планети Мондас.

Прем'єра серії, режисером якої виступила Рейчел Талалей, яка також працювала над «Шерлоком» і «Флешем», відбудеться в суботу, 24 червня.

19 травня 2017,  23:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Підступна Міссі (Мішель Гомес) повертається в наступній серії 10 сезону «Доктора Хто», де знову зіткнеться віч-на-віч з Доктором (Пітер Капальді), й повідомить йому, що далекі вважають, що він вийшов на пенсію. Обережно, спойлери.

Нова серія «Доктора Хто» вийде на екрани завтра, 20 травня.

20 березня 2017,  16:44 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал BBC представив повноцінний трейлер 10 сезону легендарного серіалу «Доктор Хто», в якому глядачам доведеться попрощатися з Доктором Пітера Капальді. Але спершу він візьме нас з собою, своєю новою супутницею Білл (Перл Маки) і старим другом Нардолом (Метт Лукас) в незабутні пригоди: в фантастичне майбутнє, на планету Марс, а також в минуле в 1814 рік, де на них чекатимуть добре знайомі й абсолютно нові монстри.

Нові кадри та промо-фотографії до 10 сезону, де також повертається Мішель Гомес, у відмінній якості ви знайдете в нашій галереї.

16 травня 2016,  15:02 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Карен Гиллан и Артур Дарвилл, воплощавшие в научно-фантастическом сериале «Доктор Кто» Эми Понд и Рори Уильямса, которых Доктор с нежностью называл просто «Понды», воссоединились на канадской конвенции. И там же они повстречали Мисси.

Читати далі...
3 липня 2015,  11:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Появился первый официальный кадр из 9 сезона легендарного научно-фантастического сериала «Доктор Кто» с Питером Капальди, который также поделился своими впечатлениями о новых сериях и работе с новыми и старыми коллегами.

Новый сезон начнется двухчастевкой «The Magician's Apprentice» («Ученик волшебника») и «The Witch's Familiar» («Знакомый ведьмы»), сценарий к этим двум сериям написал шоураннер сериала Стивен Моффат, а их режиссером выступила Хетти Макдональд. До этого она сняла всего одну серию «Доктора Кто», но это один из самых его известных эпизодов – «Blink» («Не моргай»), где впервые появились Плачущие ангелы.

Капальди, исполняющий в сериале главную роль, 12-ю инкарнацию путешественника сквозь пространство и время по имени Доктор, немного приподнял завесу над тайной сюжета первых серий нового сезона:

Серии помещают Доктора в конфликт, который является центральным для его естества, а также них присутствуют скрытые трибьюты 1960-м годам и несколько воистину великолепных гостевых актеров.

О первом кадре актер сказал, что на нем мы видим Доктора как раз «перед тем, как он совершит ошибку, которая будет иметь катастрофические последствия.»

Сам же Доктор на протяжении 9 сезона «набросится на жизнь с возобновленной жаждой к приключениям», но также будет «бежать о чего-то, чего он сам еще не понимает.»

Вместе с Капальди в новом сезоне возвращается и Дженна Коулман, несмотря на то, что долгое время ходили слухи о ее уходе из сериала. Актер надеется, что Коулман не уйдет и после 9 сезона. Известно, что к ним в новых сериях точно присоединятся Мишель Гомес в образе Мисси, Джемма Редгрейв (Кейт Летбридж-Стюарт) и Ингрид Оливер (Осгуд).

Актрису «Игры престолов» Мэйси Уильямс, которая сыграет в нескольких сериях 9 сезона, Капальди описывает, как «острое, талантливое торнадо.» Во время съемок Мэйси научила его многим новым словам и молодежным выражениям.

Премьера 9 сезона «Доктор Кто» состоится этой осенью.