Новини фільмів, в яких згадується Вілл Сміт

27 березня 2024,  14:20 | Новини фільмів

Давні друзі й напарники Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються влітку у кінотеатри в образах культових детективів у пригодницькому екшені «Погані хлопці: Все або нічого» (або просто «Погані хлопці 4»).

Читати далі...
3 жовтня 2022,  22:37 | Новини фільмів

Дивіться тизер-трейлер драматичної стрічки «Звільнення» з володарем премії «Оскар» Віллом Смітом у головній ролі, яким сьогодні поділилася стримінгова платформа Apple. Її прем'єра відбудеться онлайн 9 грудня.

Читати далі...
30 листопада 2020,  19:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Живи теперішнім моментом. Кінокомпанія Sony Pictures випустила на цифрових платформах свою нову мелодраму «Життя за рік» («Life in a Year»), головні ролі в якій виконують Кара Делевінь та Джейден Сміт.

Читати далі...
21 жовтня 2020,  19:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Вілл Сміт приступив до зйомок біографічної стрічки «Король Річард», де він зіграє батька і тренера майбутніх тенісисток-чемпіонок Серени та Вінус Вільямс.

Читати далі...
23 серпня 2020,  15:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті ми знаємо, якого саме суперлиходія з коміксів DC втілює Ідріс Ельба в супергеройському фільмі «Загін самогубців: Місія навиліт». Його звати Бладспорт, і він вже зустрічався з Суперменом.

Читати далі...
22 серпня 2020,  20:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з головних інтриг сьогоднішньої віртуальної конвенції DC FanDome буде не трейлер режисерської версії «Ліги справедливості» і навіть не трейлер фільму «Диво-жінка 1984», а те, чи розкриє Джеймс Ганн, кого в екшені «Загін самогубців: Місія навиліт» грає Ідріс Ельба...

Читати далі...
30 травня 2020,  18:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь релізу пригодницького бойовика «Погані хлопці назавжди» на стримінгових платформах компанія Sony Pictures опублікувала смішну вирізану сцену з героєм Вілла Сміта та дівчиною на ресепшені в СПА.

Читати далі...
26 травня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures поділилася альтернативною сценою екшену «Погані хлопці назавжди», яка показує трохи іншу смерть головної лиходійки Ізабель, що могла б зіпсувати хепі-енд та розділити команду.

Читати далі...
16 березня 2020,  22:23 | Новини фільмів

Вілл Сміт поділився 11-хвилинним відео про зйомки свого хітового комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди», де вони з Мартіном Лоуренсом знову зіграли найкрутіших копів в Маямі.

Відео показує, як режисери Аділь Ель Арбі та Білал Фалла знімали найбільш касовий фільм 2020 року (на сьогоднішній день), починаючи зі створення концепт-арту ключових сцен і закінчуючи безпосередніми зйомками на студії на тлі зеленого екрану і на вулицях міста, де знімалася та сама погоня на мотоциклі з кулеметом. Перед зйомками цього епізоду Сміт сказав знімальній групі, що «це буде культовий момент, який глядачі будуть згадувати багато років». І він мав рацію. Також відео розкриває секрети створення того епізоду на мосту з вертольотом і базукою.

На великі екрани екшен «Погані хлопці назавжди» вийшов у січні і з тих пір зібрав в світовому прокаті $417,9 млн, з яких $204,3 млн йому принесли американці.

7 березня 2020,  16:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. вирішила залишити Дедшота у втіленні Вілла Сміта у всесвіті DCEU, тому для Ідріса Ельби в супергеройському екшені «Загін самогубців 2» придумали іншого персонажа, і нове відео зі знімального майданчика розкриває його костюм.

Читати далі...
29 січня 2020,  18:45 | Новини фільмів

«Хто захоче співати таку пісню?!» Дивимося веселий фрагмент комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди», в якому Вілл Сміт і Мартін Лоуренс стають «хорошими чоловіками». На півхвилини.

У довгоочікуваному продовженні фільмів «Погані хлопці» і «Погані хлопці 2» Сміт і Лоуренс знову запалюють в образах відважних поліцейських Майка Лоурі та Маркуса Бернетта, яких бояться всі злочинці в Маямі. Маркус переживає щодо нерозсудливості Майка і в новому фрагменті каже йому, що їм «пора стати хорошими чоловіками», але Майк з цим не згоден, оскільки пісню «Good men, good men, what you gonna do...» ніхто не захоче співати. І як тільки вони вламуються до бандита додому, Майк показує, як бути справжнім поганим хлопцем.

Читайте нашу рецензію на фільм «Погані хлопці назавжди», який ви вже можете подивитися в найближчому кінотеатрі. Квитки доступні в нашій афіші.

18 січня 2020,  17:48 | Новини фільмів

«What's up, Ukraine?» За тиждень до української прем'єри свого комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди» його зірки Вілл Сміт та Мартін Лоуренс вирішили порадувати нас спеціальним відеозверненням.

В очікуваному екшені «Погані хлопці назавжди» Сміт і Лоуренс повертаються на екрани в образах бравих напарників Майка Лоурі та Маркуса Бернетта, які готові втретє відправитися на полювання на найнебезпечніших злочинців у світі. У промо-ролику актори відзначають, що вони сподіваються, що ми, українці, «вже прийшли до тями після свят», і з нетерпінням очікують на зустріч з нами в кінотеатрах.

Квитки на сеанси «Погані хлопці назавжди» ви вже можете придбати на нашому сайті. У широкий український прокат фільм виходить 23 січня.

11 січня 2020,  21:53 | Новини фільмів

У напарників Майка і Маркуса давно проблеми з комунікацією, тому в новому промо-ролику фільму «Погані хлопці назавжди» вони намагаються це виправити і відправляються на прийом до психолога.

В останній раз відважні детективи з Лос-Анджелеса Майк Лоурі (Вілл Сміт) та Маркус Бернетт (Мартін Лоуренс) ловили злочинців на великому екрані у фільмі «Погані хлопці 2», який вийшов у 2003 році. Але якщо ви думаєте, що за ці роки вони подорослішали і сильно змінилися, то вас напевно порадує, що ці напарники залишилися такими ж безрозсудними, веселими і балакучими, як і в молодості. У промо-ролику Маркус скаржиться психологу, що Майк постійно втягує його в небезпечні для життя ситуації, на що психолог пропонує їм розлучитися. Але хлопці з цим категорично не згодні. Адже вони — погані хлопці назавжди.

Дивіться також другий український трейлер бойовика «Погані хлопці назавжди», який продюсує Джеррі Брукхаймер. У кіно з 23 січня.

6 січня 2020,  14:45 | Новини фільмів

Вже подивилися пригодницький мультфільм «Шпигуни під прикриттям», де Вілл Сміт озвучує голуба? У будь-якому випадку вам точно підніме настрій його новий фрагмент, де цей самий голуб намагається забратися в машину.

В «Шпигунах під прикриттям» Сміт став голосом суперагента Ленса Стерлінга, якого недолугий молодий вчений Волтер Беккет (Том Голланд) випадково перетворює на голуба. Щоб потрапити в свою машину, голуб Ленс намагається переконати себе, що це «просто костюм з крилами», ось тільки керувати новим тілом виявляється набагато складніше, ніж він припускав. Але йому якось вдалося «проникнути в Кремль за допомогою серветки і скотча», то й ця місія йому точно під силу. Чи все ж таки ні?

Чому ця весела анімаційна пригода є одним з кращих мультфільмів 2019 року, читайте в нашій рецензії на «Шпигуни під прикриттям».

19 грудня 2019,  18:04 | Новини фільмів

У мультфільмі «Шпигуни під прикриттям» зірка супергеройського блокбастера «Людина-павук: Далеко від дому» Том Голланд знову втілить милого ботана.

Пригодницька комедія від творців франшизи «Льодовиковий період» познайомить нас з незвичайним дуетом шпигунів — харизматичним супершпигуном Ленсом Стерлінгом і трохи наївним винахідником Волтером Бекеттом. Першого озвучує Вілл Сміт, а другого — Том Голланд. Актор описує свого юного вченого як «дуже життєрадісного хлопця, який хоче зробити світ кращим». Він вигадує для Ленса різноманітні гаджети і прагне кардинально змінити шпигунську професію, як раптом один його експеримент йде не за планом...

До прем'єри мультфільму залишився рівно 1 тиждень — вона відбудеться 25 грудня. Купуйте квитки на «Шпигуни під прикриттям» на нашому сайті.