Новини, в яких згадується Джейсон Скотт Лі

Рецензія на фільм «Мулан»
Знайди свою внутрішню силу ці
10 вересня 2020,  02:50 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Наприкінці 90-х студія Disney вкотре підкорила серця глядачів будь-якого віку, випустивши на екрани надихаючий мультфільм «Мулан», що розповідав про молоду жінку, яка переодягається чоловіком і вступає до армії замість свого хворого батька. Наполегливо тренуючись, вона стає великим воїном і рятує свою країну та Імператора від жорстоких кочівників, по ходу справи розбиваючи в пух і прах всі стереотипи щодо ролі та місця жінки в суспільстві і майстерно даючи сексизму під дих. Звичайно, що діснеївська машина рімейків просто не могла пройти повз історію Мулан, і ось через 22 роки після прем'єри мультфільму на великі екрани (деяких країн) виходить його художній рімейк. І, як не дивно, він дуже сильно відрізняється від оригіналу.

Читати далі...
25 серпня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Пригодницький фільм «Мулан» буде однією з найгучніших прем'єр вересня, і в його новому трейлері студія Disney обіцяє видовищні батальні сцени за участю головної героїні та її загону.

Читати далі...
12 серпня 2020,  20:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінгова платформа Disney+ годину тому випустила ексклюзивний трейлер пригодницького бойовика «Мулан», заснованого на однойменному мультфільмі 1998 року, який був номінований на «Оскар».

Читати далі...
10 серпня 2020,  22:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Китайський постер пригодницького фільму «Мулан» показує головну героїню в образі солдата-чоловіка, в якого вона переодягається, щоб врятувати свого хворого батька від служби в армії.

Читати далі...
8 квітня 2020,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відважна китайська дівчина стає легендою в новому трейлері діснеївського фільму «Мулан», настрій в якому створює пісня «Loyal Brave True» у виконанні всесвітньо відомої співачки Крістіни Агілери.

Читати далі...
27 березня 2020,  20:21 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нові ТБ-ролик та постер діснеївського фільму «Мулан» показують головну героїню у втіленні Лю Іфей разом з її вірним скакуном Ханом.

Читати далі...
21 лютого 2020,  18:11 | Новини фільмів

«Це мій обов'язок — захищати мою сім'ю». Розширений ТБ-ролик діснеївського рімейку «Мулан» показує народження видатної жінки-воїна.

Новий очікуваний проект від студії Disney буде переказом номінованого на премію «Оскар» пригодницького мультфільму «Мулан», який вийшов у 1998 році. Це історія про відважну китайську дівчину Хуа Мулан (Лю Іфей), яка вирішує переодягтися чоловіком і відправитися на службу до імператора (Джет Лі) замість свого хворого батька (Ма Ци). Мулан потрапляє під командування командира Тунга (Донні Йен) і йде захищати рідні землі від північних загарбників, яких ведуть за собою жорстокий Борі Хан (Джейсон Скотт Лі) та могутня й небезпечна відьма Сіань Ланг (Гун Лі).

Режисером рімейку виступає Нікі Каро, яка зняла номіновану на «Оскар» драму «Північна країна» з Шарліз Терон. В український прокат її пригодницький фільм «Мулан» вийде навесні, 26 березня.

3 лютого 2020,  18:13 | Новини фільмів

Студія Disney представила в рамках трансляції Супербоула фінальний трейлер свого наступного рімейку «Мулан», головну роль в якому виконує відома китайська актриса Лю Іфей.

Художній рімейк мультфільму «Мулан», який був номінований на премію «Оскар», буде слідувати за відважною китайською дівчиною Хуа Мулан (Лю Іфей), яка переодягається чоловіком і йде в армію замість свого хворого батька (Ма Ци), щоб на їхню сім'ю не впав гнів імператора (Джет Лі). Мулан потрапляє під командування командира Тунга (Донні Йєн) і відправляється захищати рідні землі від загарбників, якими керує жорстокий Борі Хан (Джейсон Скотт Лі) та могутня відьма Сіань Ланг (Гун Лі).

Режисером цієї захоплюючої історії виступає Нікі Каро. В кінотеатри України пригодницький фільм «Мулан» прибуде навесні, 26 березня.

7 липня 2019,  20:08 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Історія відважної китайської дівчини, яка переодяглася хлопцем і пішла в армію замість свого батька, оживає в першому тизер-трейлері діснеївського фільму «Мулан», що вийшов сьогодні.

Читати далі...
16 серпня 2018,  20:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок студія Disney повідомила, що зйомки пригодницького фільму «Мулан» офіційно стартували, і представила перший погляд на його головну героїню.

Читати далі...
3 січня 2015,  01:31 | Статті | Автор: SpaceMonkey

У давні часи, коли магія і легенди були реальністю, одинокий воїн із колись потужного лицарського ордену (Джефф Бріджес – «Справжня мужність», «Залізна Людина») вирушає у подорож, аби здійснити пророцтво і знайти юнака, що за народження отримав неймовірні сили, останнього Сьомого Сина (Бен Барнс – «Хроніки Нарнії»).

Покинувши затишне та спокійне домашнє життя, молодий герой разом із своїм загартованим у боях наставником вирушає у небезпечну подорож, щоб знищити темну королеву (Джуліана Мур – «Голодні Ігри», «Дітки в порядку») і армію її безжальних асасинів.  

Протягом сторіч древній орден благородних Лицарів Соколу захищав людство від темних сил. Тепер залишився тільки один: майстер Джон Грегорі (Бріджес), сивий та гострий на язик борець зі злом. Мисливець на відьом, якого у свій час спокусила їхня королева (Мур), через що у нього забракло волі її знищити, тепер платить за свою помилку страшну ціну.

Таємниця, яку він приховував роками, от-от вирветься на волю…

Читати далі...