Новини фільмів, в яких згадується Рон Говард

3 липня 2022,  11:08 | Новини фільмів

Платформа Amazon Prime представила перший трейлер пригодницької картини «13 життів» за участю Вігго Мортенсена, Коліна Фаррелла та Джоела Едгертона. Її режисером став легендарний Рон Говард, на рахунку якого є два «Оскари».

Читати далі...
16 жовтня 2020,  15:50 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Емі Адамс і Гленн Клоуз стають одними з головних претенденток на премію «Оскар» в майбутньому нагородному сезоні після виходу першого трейлера біографічної драми «Сільська елегія», яку зняв Рон Говард.

Читати далі...
31 липня 2019,  17:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар 2 премій «Оскар» Рон Говард представляє документальний фільм про видатного італійського тенора «Паваротті».

Фільм розповість про життя і творчий шлях легендарного оперного співака Лучано Паваротті. Його батько був тенором, він хотів його наслідувати і теж став тенором, а тоді досяг на оперній сцені неймовірного успіху, в тому числі встановивши два рекорди в Книзі рекордів Гіннесса. Разом з самим тенором у фільмі з'являться його друзі і колеги, а також різні видатні особистості, з якими він був знайомий, як Пласідо Домінго, Хосе Каррерас, Боно, принцеса Діана, Спайк Лі, Стіві Вандер та Нельсон Мандела.

Побачити історію Паваротті на великому екрані ви зможете з 19 вересня.

14 вересня 2018,  13:48 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Хан Соло відправляється в імперську академію, щоб стати найкращим пілотом у галактиці, в вирізаному фрагменті науково-фантастичного бойовика «Соло. Зоряні війни: Історія».

Утікши зі своєю жахливої рідної планети Корелія, молодий Хан (Олден Эйренрайк) поступив в академію Імперії. Там він записався на курс пілотів, але, як показує вирізаний фрагмент, Хан з тріском провалив тренування. Ослухавшись наказу, хлопець потрапив під трибунал, де командир говорить йому, що не може визначитися, чи хоробрий він, чи дурний. І Хан заявляє, що всього потроху.

У форматі Digital фільм Рона Говарда виходить сьогодні, 14 вересня. На Blu-ray він стане доступний з 25 вересня.

19 липня 2018,  03:02 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lucasfilm поділилася новим трейлером свого фантастичного бойовика «Соло. Зоряні війни: Історія», який повідомляє дату виходу фільму на Blu-ray.

Другий спін-офф франшизи «Зоряні війни» розповідає про становлення самого малоймовірного героя в лавах повстанців — Хана Соло (Олден Эренрайк). У своїй першій пригоді він прагне стати найкращим пілотом в галактиці і зустрічає свого знаменитого напарника Чубакку (Йонас Суотамо) й горезвісного гравця Лендо Калріссіана (Дональд Гловер), а також вперше сідає за штурвал легендарного зорельота «Тисячолітній сокіл».

Головну жіночу роль тут виконала зірка «Гри престолів» Емілія Кларк.

Фантастична картина Рона Говарда вийде у форматі Digital на початку осені, 14 вересня, а додати її в свою колекцію на Blu-ray буде можливо з 25 вересня.

20 травня 2018,  19:17 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Олден Эренрайк говорит о становлении Хана Соло в двухминутной фичуретке фантастического боевика «Соло. Звездные войны: История».

Читати далі...
18 травня 2018,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Четвертий фрагмент фантастичного бойовика «Соло. Зоряні війни: Історія» показує знамениту гру франшизи, яка вперше була представлена ​​у фільмі «Зоряні війни: Епізод 4 — Нова надія».

Поки «Тисячолітній сокіл» борознить простори всесвіту, Чубакка (Йонас Суотамо) і Беккет (Вуді Гаррельсон) коротають час за грою в голограмні шахи, в якій вуки зовсім не щастить. В кінці партії роздратований Чуї намагається змести фігурки зі столу, але у нього нічого не виходить, оскільки, як зазначає Беккет, «вони всього лише голограми». А в кінці на невдоволені вигуки Чубакки приходить спантеличений Хан (Олден Еренрайк).

На цьому тижні з'явилися нові українські постери «Соло. Зоряні війни: Історія». В кінотеатри України фільм Рона Ховарда прибуде 24 травня.

9 травня 2018,  17:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Вуді Гаррельсон представив вчора новий фрагмент фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія» на шоу «Джиммі Кіммел в прямому ефірі».

У спін-оффі «Зоряних воєн» Гаррельсон втілює злочинця Тобіаса Беккета, який під час царювання Галактичної Імперії стане ментором Хана Соло (Олден Еренрайк). В даному відео Хан підкрадається до Беккета та його суворої соратниці Вел (Тенді Ньютон), які розробляють план, й розкриває їх маскування, кажучи, що вони вдягли чужу імперську форму, а насправді є злодіями, які викрадають й продають обладнання. І Хан хоче до них приєднатися.

Перший фрагмент «Соло» показав погоню за участю «Тисячолітнього сокола». У кіно фільм Рона Ховарда виходить 24 травня, і ви вже можете придбати квитки на сеанси «Соло. Зоряні війни: Історія» на нашому сайті.

4 травня 2018,  16:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Lucasfilm представила четвертий офіційний ТБ-ролик очікуваної фантастики «Соло. Зоряні війни: Історія», який присвячений збору команди.

Молодий Хан Соло (Олден Еренрайк) говорить, що стане «пілотом, найкращим в галактиці», показуючи першокласні віражі на «Тисячолітнього сокола». Потім він знайомиться з Чубаккою (Йонас Суотамо) і гангстером Беккеттом (Вуді Харрельсон), який збирає команду для таємної місії. Після Хан разом з Чуї та Кі'Рою (Емілія Кларк) приходить на зустріч до Лендо (Дональд Гловер), а також тут періодично з'являються різні іншопланетяни.

Дивіться другий український трейлер «Соло. Зоряні війни: Історія». У кіно фільм Рона Ховарда можна буде побачити з 24 травня.

18 квітня 2018,  16:01 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий ТБ-ролик фантастичного спін-оффу «Соло. Зоряні війни: Історія» показує більше моментів із зіркою «Гри престолів» Емілією Кларк.

Кларк втілює фатальну жінку Кі'Ру, яка зіграє ключову роль в становленні Хана Соло (Олден Еренрайк). Вона приводить Хана і Чубакку (Йонас Суотамо) до Лендо (Дональд Гловер) й каже картяреві, що їм потрібен корабель, після чого на екрані з'являється легендарний «Тисячолітній сокіл». Але ментор Хана Беккетт (Вуді Гаррельсон) попереджає майбутнього найкращого пілота галактики, що «ці люди — не твої друзі».

Дивіться другий український трейлер «Соло. Зоряні війни: Історія». У кіно фільм Рона Ховарда вийде 24 травня.

10 квітня 2018,  11:12 | Новини фільмів

Дивимося другий український трейлер фільму «Соло. Зоряні війни: Історія» з Олденом Еренрайком, Емілією Кларк і Вуді Гаррельсоном.

Історія найвідомішого контрабандиста у Всесвіті «Зоряних війн». Ким був Хан Соло насправді, і чому перейшов на бік повстанців у боротьбі проти могутнього Верховного Порядку?

Прем'єра фільму Рона Говарда в Україні відбудеться 24 травня.

3 березня 2018,  20:27 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Японский постер фантастики «Соло. Звездные войны: История» показывает Хана Соло и Чубакку на фоне «Тысячелетнего сокола».

Читати далі...