Моріс РоевзMaurice Roëves

Моріс Роевз / Maurice Roëves
Народився 19 березня 1937
Зріст: 173 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

По-соседски (2016) ... Willie
Вбивство (2016) ... Desmond
Макбет (2015) ... Menteith
Луна (2014) ... (Jacob), Doctor
Харріган (2013) ... Billy Davidson
Саутклифф (2013) ... Marsden
Фалькон (2012) ... Virgilio Guzmán
Case Histories (2011) ... Ray
Брайтонський льодяник (2010) ... Chief Inspector
Проклятий Юнайтед (2009) ... Jimmy Gordon
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...