Питер ХорPeter Hoar

50%
0
50%
0

Фільмографія

Академія «Амбрелла» (2019) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Плащ і Кинджал (2018) ... режисер
Видозмінений вуглець (2018) ... режисер
Втiкачi (2017) ... режисер
Захисники (2017) ... режисер
Залізний кулак (2017) ... режисер
Останнє королівство (2015) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Шибайголова (2015) ... режисер
Зображення

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...