Оновлення, в яких згадується Шейн Блек

27 червня 2018,  18:58 | Оновлення

З'явився другий український трейлер фільму «Хижак», від режисера Шейна Блека за сценарієм Фреда Деккера. Ролі виконали Стерлінг К. Браун, Томас Джейн, Олівія Манн, Джейк Б'юзі, Кіген-Майкл Кі.

Читати далі...
11 травня 2018,  11:56 | Оновлення

Представляємо український тизер-трейлер фільму «Хижак».

У новому вибуховому фільмі Шейна Блека з серіалу про Хижаків полювання триває від далеких околиць космосу до вуличок маленького передмістя. Найбільш смертоносні мисливці у світі стали ще сильнішими, кмітливішими й страшнішими, генетично удосконалили себе за допомогою ДНК інших істот. Маленький хлопчик (Джейкоб Тремблевипадково провокує їхнє повернення на Землю — і тепер лише різношерста команда з колишніх військових та обуреного викладача точних наук здатна врятувати від загибелі людську расу.

Українська прем'єра «Хижака» відбудеться 13 вересня.

21 жовтня 2017,  22:34 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія 20th Century Fox показала перший анімований постер майбутнього «Хижака». На ньому на тлі нічного неба над містом б'є блискавка у вигляді профілю культового прибульця Хижака, постійно попадаючи в одне й те саме місце. Про сюжет кінокартини, знятої Шейном Блеком, поки нічого невідомо, але вона стане не стільки продовженням, скільки перезапуском франшизи, якій цього року виповнилося 30 років.

В українські кінотеатри «Хижак» прибуде 2 серпня 2018 року. З нетерпінням чекаємо на його повноцінний трейлер.

13 травня 2016,  01:03 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

16 червня в український прокат вийде кримінальна комедія «Круті чуваки» з Расселом Кроу і Райаном Гослінгом у головних ролях. Фільм знімав Шейн Блек – майстер кримінального сюжету, сценарист культової франшизи «Смертельна зброя», режисер детективного фільму «Поцілунок навиліт».

У «Крутих чуваках» Блек відмінно об'єднав комічну пару в колоритній атмосфері Америки 70-х років. Гослінг в ролі скромного сищика змушений «подружитися» з брутальним викидайлом у виконанні Кроу, щоб разом вести розслідування смерті порнозірки.

Світова прем'єра фільму відбулася 10 травня в Лос-Анджелесі. «Крутих чуваків» оцінили американські кінокритики, назвавши картину однією з кращих комедій року.

Зоряний акторський склад фільму доповнили: Кім Бейсінгер, Метт Бомер, Маргарет Куеллі, Тай Сімпкінс.