Новини, в яких згадується Марк Пеллегріно

5 жовтня 2019,  00:55 | Новини серіалів

Це не просто історія, це їхнє життя. Ретроспективний трейлер фентезійного серіалу «Надприродне» під пісню «Knockin' On Heaven's Door» згадує епічну пригоду братів Вінчестерів, яка триває останні 15 років.

Трейлер відправляє нас назад у минуле в пілотну серію серіалу, щоб нагадати нам, як брати Сем та Дін Вінчестери (Джаред Падалекі і Дженсен Еклс) стали на тяжкий шлях боротьби зі злом. Після чого на екрані з'являються знакові моменти їхньої вражаючої кар'єри (неодноразових) рятувальників світу і їхні друзі та недруги Кастіель (Міша Коллінз), Кроулі (Марк Шеппард), Боббі (Джим Бівер) та Люцифер (Марк Пеллегріно). І, найголовніше, тут присутній той момент, коли Діна налякало кошеня в шафці. Мабуть, найстрашніший момент всього серіалу.

Прем'єра фінального сезону серіалу «Надприродне» відбудеться 11 жовтня за українським часом. Ви готові до цього?

5 квітня 2019,  17:06 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Драматичний промо-ролик 18 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне» нагадує нам, що до фіналу сезону залишилося всього 3 серії.

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) продовжують переживати за стан душі Джека (Александр Келверт). У промо-відео Нік (Марк Пеллегріно) говорить Джеку, що немає шляху назад, і що його друзі більше ніколи не будуть йому довіряти, а Дін звинувачує Кастіеля (Міша Коллінз) в тому, що той давно знав, що з Джеком щось не так. Кастіель зізнається, що підвів їх, на що Дін зі злістю відповідає, що відтепер Кас для нього мертвий.

У 18 серії також повернеться Ровена (Рут Коннелл).

Серія «Absence» («Відсутність»), яку зняла режисер Ніна Лопес-Коррадо, прибуде на екрани 12 квітня за українським часом.

22 березня 2019,  16:07 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Колишній диявол Нік (Марк Пеллегріно) повертається в промо-ролику 17 серії 14 сезону фентезійно-драматичного серіалу «Надприродне». У що він вляпався на цей раз?

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) поспішають на допомогу другові, якому загрожує небезпека. Тим часом Мері (Саманта Сміт) переживає за здоров'я Джека (Александр Келверт), а Кастіель (Міша Коллінз) звертається по допомогу до Джо/Анаель (Денніл Еклс), щоб вистежити диво.

На серію «Game Night» («Ніч ігор») доведеться чекати два тижні її прем'єра відбудеться 5 квітня за українським часом.

25 січня 2019,  22:43 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати Вінчестери готові йти до кінця, але їхній план може обернутися для когось із них суїцидальною місією, повідомляє промо-ролик 12 серії 14 сезону драматичного фентезі «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) повинні знайти спосіб, як зупинити кровопролиття, коли Донателло (Кіт Шарабайка) у своєму нинішньому стані ненавмисно порушує порядок майбутніх пророків. Тим часом Нік (Марк Пеллегріно) стикається віч-на-віч зі своїм минулим.

Прем'єра серії «Prophet and Loss» («Пророк і втрата»), яку зняв режисер попередньої серії «Пошкоджені товари» Філіп Сгріккіа, відбудеться за українським часом 1 лютого.

19 січня 2019,  13:22 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дін обіймає Сема просто так і будує щось важливе в промо-ролику 11 серії 14 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Офіційний синопсис наступної серії повідомляє, що Дін (Дженсен Еклс) проводить час з Мері (Саманта Сміт) і Донною (Бріана Бакмастер). Нік (Марк Пеллегріно) нарешті знаходить відповідь, яку він шукав, а Сем (Джаред Падалекі) повинен зробити непростий вибір.

Серія «Damaged Goods» («Пошкоджені товари»), режисером якої став Філіп Сгріккіа, вийде 25 січня за українським часом.

13 жовтня 2018,  02:27 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 2 серії 14 сезону серіалу «Надприродне» задається питанням, що б зробив Вінчестер.

Сем (Джаред Падалекі) знаходить підказку до того, де може бути Дін (Дженсен Еклс), і разом з Мері (Саманта Сміт) та Боббі (Джим Бівер) відправляється її розслідувати. Кастіель (Міша Коллінз) передає мудру пораду Джеку (Александр Келверт), який все ще шукає своє місце в світі та сімейний зв'язок.

Також у відео з'являється Нік (Марк Пеллегріно), який нарешті звільнений від впливу Люцифера і тепер виступає на стороні Вінчестерів.

Серія отримала скромну назву «Gods and Monsters» («Боги та монстри») і вийде на екрани 19 жовтня за українським часом. Її режисером є Річард Спейт мол., який грає в серіалі Гавриїла/Локі.

23 липня 2018,  02:53 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Брати Вінчестери мріють про те, щоб раз і назавжди покінчити з усім злом у світі, в ретроспективному трейлері фентезійного серіалу «Надприродне», який показали на Comic-Con.

Під пісню групи Motörhead «God Was Never On Your Side» («Бог ніколи не був на твоєму боці») трейлер показує найбільш яскраві та драматичні моменти 13 сезону, включаючи подорож Сема (Джаред Падалекі) і Діна (Дженсен Еклс) у світ Апокаліпсису, їх возз'єднання з Мері (Саманта Сміт), боротьбу Джека (Александр Келверт) за добро в собі, боротьбу Люцифера (Марк Пеллегріно) за Джека і навіть моменти серії в дусі мультсеріалу «Де ти, Скубі-Ду?».

У кінці відео показує одягненого у стильний костюм Діна, чиї очі тепер світяться по-архангельськи. Михаїл (Крістіан Кійєс) так просто його не відпустить.

Прем'єра 14 сезону «Надприродного» відбудеться 11 жовтня.

11 травня 2018,  16:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 23 серії 13 сезону серіалу «Надприродне» дражнить кадрами епічної фінальної битви.

Наші герої Сем (Джаред Падалекі) та Дін Вінчестери (Дженсен Еклс) продовжують проходити складні випробування в битві між добром і злом, але одне імпульсивне рішення може назавжди змінити життя одного з братів. На боці Вінчестерів в битві проти Люцифера (Марк Пеллегріно) й Михаїла (Крістіан Кійес) також виступають Кастіель (Міша Коллінз) та Джек (Александр Келверт).

Фінальну серію 13 сезону «Let the Good Times Roll» («Згадаймо старі добрі часи») зняв Роберт Сінгер. Її прем'єра відбудеться 18 травня за українським часом.

10 травня 2018,  17:16 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився частково веселим і частково сумним фрагментом 22 серії 13 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Мері (Саманта Сміт) заряджає пістолет, поки Кастіель (Міша Коллінз) веде повз неї зв'язаного Люцифера (Марк Пеллегріно). Диявол запитує у матері Вінчестерів, чи сумувала вона за ним, за що отримує кулаком в ніс. Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) відзначають, що це був «хороший удар». Вони збираються за Джеком (Александр Келверт), щоб повернутися додому, поки не пізно. І тут Мері повідомляє синам, що не збирається повертатися. Вона хоче залишитися з цими людьми, до яких встигла прив'язатися, й допомагати їм.

Дивіться промо-ролик серії «Вихід», чия прем'єра відбудеться за українським часом завтра, 11 травня.

4 травня 2018,  13:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW представив вибуховий промо-ролик 22 серії 13 сезону популярного серіалу «Надприродне», який показує возз'єднання сім'ї Вінчестерів.

Сем (Джаред Падалекі) і Дін (Дженсен Еклс) розробляють план, який врятує невинні життя. Тим часом, Джек (Александр Келверт) продовжує боротися з наслідками своїх рішень, а Люцифер (Марк Пеллегріно) намагається переконати героїв, що вони потребують його допомоги.

Серія «Exodus» («Вихід»), знята Томасом Дж. Райтом, вийде на екрани 11 травня за українським часом.

30 квітня 2018,  16:21 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Промо-ролик 21 серії 13 сезону серіалу «Надприродне» повідомляє, що до фіналу сезону залишилося всього 3 серії.

Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс), Кастіель (Міша Коллінз) і Гавриїл (Річард Спейт мол.) повинні працювати разом, якщо вони сподіваються повернути Мері (Саманта Сміт) і Джека (Александр Келверт) додому. Тим часом зустріч Ровени (Рут Коннелл) з Люцифером (Марк Пеллегріно) може змінити фінал подорожі для одного з наших героїв.

Серія «Beat the Devil» («Перемогти диявола»), режисером якої є Філіп Сгріккіа, вийде на екрани 4 травня за українським часом.

6 квітня 2018,  17:25 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Канал The CW поділився цікавим промо-роликом 18 серії 13 сезону фентезійного серіалу «Надприродне».

Люцифер (Марк Пеллегріно) править небесами, але все відбувається не так, як планувалося, що дратує його першу леді Джо (Денніл Еклс). Сем (Джаред Падалекі) і Кастіель (Міша Коллінз) шоковані поверненням Гавриїла (Річард Спейт мол.). Тим часом Дін (Дженсен Еклс) не без допомоги Кетча (Девід Хейдн-Джонс) опиняється на крок ближче до того, щоб знайти Мері (Саманта Сміт) і Джека (Александр Келверт).

Серія «Поверни їх живими» («Bring 'em Back Alive»), яку зняв Амін Кадералі, вийде на екрани 13 квітня за українським часом.

1 березня 2018,  15:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Якщо бекон мене вб'є, я переміг.»

Канал The CW поділився ексклюзивним фрагментом 14 серії 13 сезону свого довгограючого фентезійного серіалу «Надприродне».

Сцена показує Діна (Дженсен Еклс) за його найулюбленішою справою — поїданням цілої тарілки бекону. Сем (Джаред Падалекі) дбайливо попереджає брата, щоб той не наїдався на ніч, але потім приходить Кастіель (Міша Коллінз), і тема розмови з бекону змінюється на пошуки Люцифера (Марк Пеллегріно), боротьбу з Михаїлом (Крістіан Кійєс) й повернення Джека (Александр Келверт) і Мері (Саманта Сміт).

Дивіться промо-ролик серії «Good Intentions», яка вийде на екрани 2 березня за українським часом.

3 лютого 2018,  01:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Люцифер (Марк Пеллегріно) виходить на передній план у промо-ролику «нещасливої» 13 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Сем (Джаред Падалекі), Дін (Дженсен Еклс) і Кастіель (Міша Коллінз) шукають Люцифера, який, тим часом, укладає незвичайну угоду з місцевою віруючою цілителькою сестрою Джо. Асмодей (Джефф Паріс) підбирається ближче до Джека (Александр Келверт).

Сестру Джо, яка з'являється в даному промо-ролику, втілює Денніл Еклс, дружина Дженсена і зірка «Школи виживання».

Серія «Devil's Bargain» («Угода з дияволом») вийде на екрани 9 лютого за українським часом.

26 січня 2018,  17:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Один з Вінчестерів опиняється під впливом любовного закляття в 12 серії 13 сезону серіалу «Надприродне».

Дін (Дженсен Еклс) стає жертвою парочки відьом, сестер Джеймі (Джордан Клер Роббінс) і Дженні Плам (Еліз Гетьен), які викрадають у братів Вінчестерів могутню книгу заклинань. Коли Сем (Джаред Падалекі) і Дін йдуть її повертати, їм допомагає могутній і несподіваний союзник, коли воскресла Ровена (Рут Коннелл) втручається, щоб їм підсобити.

Серія «Various & Sundry Villans» («Різні і різноманітні лиходії»), де також повертаються Міша Коллінз і Марк Пеллегріно, вийде на екрани 2 лютого за українським часом.