Оновлення, в яких згадується Крістофер Нолан

3 серпня 2017,  16:31 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка «Дюнкерка» присвячена зйомкам повітряних боїв за участю британських винищувачів «Спітфайр», на яких у фільмі літали герої Тома Гарді і Джека Лаудена. Продюсер Емма Томас розповідає, що такі реалістичні сцени за участю літаків неможливо було створити на комп'ютері, тому вони знімали все по-справжньому. Лауден описує свої враження від зйомок як «найкрутіша річ, в якій я коли-небудь брав участь», а Крістофер Нолан каже, що для них ці сцени були одним з найважливіших аспектів фільму, оскільки вони прагнули, щоб глядач був повністю в них залучений.

Ви вже можете подивитися «Дюнкерк» в українських кінотеатрах. Чому він є одним з кращих фільмів року, читайте в нашій рецензії.

24 липня 2017,  19:32 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася 4-хвилинним VR-промо до військового екшену Крістофера Нолана «Дюнкерк». Відео відправляє глядача у травень 1940 року, на пляжі Франції, де в пастці опинилося понад 400 тисяч британських і французьких солдатів, оточених німецькими військами. Події фільму відбуваються на морі, на суші й в повітрі, і його промо-ролик пропонує затримати дихання під водою під час бомбардування, політати на «Спітфайрі», бути підбитим німцями та чекати на пляжі бомбардувальників, які наближаються. І все це під напружену музику Ганса Циммера.

Українські глядачі можуть подивитися даний ролик в шоломі VR в київському кінотеатрі «Мультиплекс», який знаходиться в Lavina Mall. За умови купівлі квитка на фільм «Дюнкерк» показ проводиться безкоштовно.

21 липня 2017,  18:17 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Нова фічуретка військового екшену «Дюнкерк» з українським перекладом присвячена його молодим і маловідомим акторам Фьєну Вайтхеду, Гаррі Стайлсу, Джеку Лаудену і Тому Глінну-Карні, для яких це або перший такий масштабний проект, або взагалі акторський дебют у кіно. Вони розповідають про те, як Крістофер Нолан намагався максимально наблизити зйомки до реальності, як все навколо постійно вибухало, над головою літали справжні «Спітфайри», а на пляжі була присутня тисяча акторів масовки в повній екіпіровці, тому найчастіше їм доводилося не стільки грати, скільки просто реагувати на те, що відбувається навколо.

Як Нолан знімав «Дюнкерк» у форматі IMAX, дивіться тут. Ви вже можете побачити фільм в українських кінотеатрах.

16 липня 2017,  03:18 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Після «Трансформерів: Останній лицар» військовий екшен Крістофера Нолана «Дюнкерк» є другим фільмом цього року, знятим на камери IMAX, які одразу конвертують зображення в 3D. У його новій фічуретці Нолан, який вже неодноразово працював в цими камерами, та оператор Хойте Ван Хойтема, знімавший «Інтерстеллар», розповідають про створення цієї амбітної кінокартини й про те, як вони намагалися передати глядачеві відчуття віртуальної реальності без необхідності надягати шолом.

Фінальний український трейлер «Дюнкерка», чия прем'єра відбудеться 20 липня, дивіться тут. Ви вже можете придбати квитки на його сеанси на нашому сайті.

14 липня 2017,  00:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Короткий український ТБ-ролик військового екшену Крістофера Нолана «Дюнкерк» нагадує, що надія — це сильна зброя. Фільм, де зіграли Кілліан Мерфі, Кеннет Брана, Том Гарді, Марк Райленс, Гаррі Стайлс та Фьєн Вайтхед, розповість історію чудесного порятунку понад 300 тисяч солдатів в ході Дюнкеркскої операції, проведеної в рамках Другої світової війни в травні 1940 року.

Ви вже можете придбати квитки на сеанси «Дюнкерка», який виходить на екрани 20 липня, на нашому сайті.

10 липня 2017,  02:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. представила приголомшливий 8-хвилинний трек з офіційного саундтреку «Дюнкерка», автором якого виступив володар «Оскара» Ганс Ціммер, який працював з Крістофером Ноланом над фільмами «Темний лицар», «Початок» і «Інтерстеллар». Композиція називається «Supermarine»: вона тримає в напрузі до останнього й напевно буде грати під час складного батального епізоду.

Новий розширений ТБ-ролик військового екшену, де зіграли Кеннет Брана, Том Гарді, Кілліан Мерфі, Марк Райленс та Гаррі Стайлс, дивіться тут.

5 липня 2017,  17:27 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Warner Bros. поділилася розширеним ТБ-роликом військового екшену «Дюнкерк», який зняв творець «Темного лицаря» та «Інтерстеллара» Крістофер Нолан. Під незрівнянну музику Ганса Ціммера (хтось сказав «Оскар»?) відео, де напруга така сильна, хоч ножем ріж, показує, як солдати у втіленні Кеннета Брани, Тома Гарді, Кілліана Мерфі, Гаррі Стайлса та Фьєна Вайтхеда намагаються вижити в оточенні німецьких військ на пляжах Франції в травні 1940 року.

Другий український трейлер «Дюнкерка» дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

20 червня 2017,  03:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Час стрімко закінчується в новому 30-секундному ТБ-ролику військової драми «Дюнкерк» від режисера і сценариста Крістофера Нолана, де зіграли Кеннет Брана, Джеймс Д'Арсі, Том Гарді, Джек Лауден і Ф'єн Вайтхед. У травні 1940 року 400,000 солдатів союзників опинилися на пляжі Франції в оточенні німецької армії. Їх евакуація здавалася неможливою, але чудо все-таки відбулося.

Другий український трейлер «Дюнкерка» дивіться тут. Фільм увійшов в нашу 20-ку гарячих кінопрем'єр літа.

14 червня 2017,  17:49 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за Бетменом Крістофера Нолана? Тоді у нас для вас є крутий фан-трейлер «Темного лицаря» в стилі «Загону самогубців», який створив Mr. Krepshus. Крістіан Бейл, Хіт Леджер і божественний голос Фредді Меркьюрі, співаючого «Bohemian Rhapsody», — ідеальне поєднання.

Нові пригоди Бетмена, якого нині грає Бен Аффлек, можна буде побачити в «Лізі справедливості» цієї осені.

6 травня 2017,  00:50 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо другий український трейлер (не менш напружений, ніж попередні) до історичної драми Крістофера Нолана «Дюнкерк». В кінотеатрах України фільм стартує з 20 червня.

Фільм розповість історію чудесного порятунку більше трьохсот тисяч солдатів в ході Дюнкеркської операції, що мала місце на початку Другої світової війни.

14 грудня 2016,  21:37 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Представляємо перший український повноцінний трейлер до фільму «Дюнкерк» Крістофера Нолана, який вийде в кінотеатрах з 20 липня 2017 року!

Фільм розповість історію чудесного порятунку більше трьохсот тисяч солдатів в ході Дюнкеркської операції, що мала місце на початку Другої світової війни.

27 серпня 2016,  03:04 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Раптом хтось пропустив напружений тизер майбутнього фільму Крістофера Нолана – «Дюнкерк», який стартує в кінотеатрах України з 20 липня 2017 року.

Фільм розповість історію чудесного порятунку більше трьохсот тисяч солдатів в ході Дюнкеркської операції, яка мала місце на початку Другої світової війни.

5 серпня 2016,  15:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора в мережу потрапив нелегальний запис першого тизера військової драми «Дюнкерк» Крістофера Нолана, і Warner Bros. вирішили, що краще вже ми побачимо його якісну версію, опублікувавши його на своїй офіційній сторінці.

Читати далі...
7 червня 2016,  15:28 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Очевидцам посчастливилось снять некоторые моменты, происходящие на съемочной площадке военной драмы «Дюнкерк» Кристофера Нолана, в том числе и бомбардировку пляжа, куда высадились британские и союзные войска.

Читати далі...