Новини, в яких згадується Стенлі Туччі

23 березня 2023,  14:34 | Кастінг

Зоряний лицар та Сокіл, він же новий Капітан Америка, возз'єднаються у новому пригодницьому екшені «The Electric State», який знімають режисери блокбастерів «Месники: Війна нескінченності» та «Месники: Завершення» Ентоні та Джо Руссо.

Читати далі...
18 грудня 2022,  20:05 | Новини фільмів

Однією з найбільш очікуваних кінопрем'єр грудня є біографічна стрічка «Вітні. Я хочу танцювати з кимось», де легендарну співачку Вітні Г'юстон втілить акторка Наомі Акі з блокбастера «Зоряні війни: Скайвокер. Сходження».

Читати далі...
27 вересня 2022,  20:30 | Новини фільмів

Наомі Акі перевтілюється в легендарну співачку Вітні Г'юстон у першому трейлері біографічної драми «Вітні. Я хочу танцювати з кимось» від режисерки Кейсі Леммонс та сценариста оскароносного байопіка «Богемна рапсодія» Ентоні МакКартена.

Читати далі...
29 жовтня 2020,  21:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Напередодні Геловіна на екрани українських кінотеатрів виходить відразу декілька фільмів про надприродне на будь-який смак, а також знаменитий французький режисер Франсуа Озон кличе нас провести з ним незабутнє літо на березі моря.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Відьми»
Бережіться, діти, зубастої Енн Гетевей
29 жовтня 2020,  01:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

З дивовижних казок британського письменника Роальда Даля завжди виходять дуже видовищні та повчальні фентезійні фільми для всієї родини, як «Матільда», «Чарлі і шоколадна фабрика» та «Великий і добрий велетень», але особливе місце в серцях читачів займає його казка під назвою «Відьми», яка була екранізована в 1990 році. А через три десятиліття свою екранізацію цієї історії про підступних відьом вирішив зняти видатний голлівудський кінематографіст Роберт Земекіс, якому допомогли зі сценарієм та продюсуванням не менш відомі Гільєрмо дель Торо і Альфонсо Куарон. Чи вдалося їм створити нову класику для сучасного покоління?

Читати далі...
2 жовтня 2020,  17:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Лауреатка премії «Оскар» Енн Гетевей грає злу, але дуже стильну відьму, яка ненавидить дітей, в першому трейлері казкової адаптації книги Роальда Даля «Відьми» від студії Warner Bros. Pictures.

Читати далі...
22 вересня 2020,  20:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Гаррі МакКвін представляє нову трагічну історію кохання з космічною назвою «Супернова», головних героїв якої втілюють лауреат премії «Оскар» Колін Ферт і номінант на премію «Оскар» Стенлі Туччі.

Читати далі...
22 червня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія 20th Century Studios поділилася новим трейлером свого очікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен», який буде приквелом фільмів «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

Читати далі...
16 вересня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тепер не тільки Шарліз Терон може вважатися «атомною блондинкою». Актриса Кейт Бекінсейл вирішила примірити схожий образ для свого наступного екшену «Удар», чия прем'єра очікується в 2020 році.

Читати далі...
28 серпня 2019,  15:27 | Новини фільмів

Зірка «Ліги справедливості» Генрі Кавілл і зірка «Рятувальників Малібу» Александра Даддаріо стикаються з дуже небезпечним маніяком в українському трейлері детективного трилера «Номіс».

Фільм режисера Девіда Реймонда розповість про досвідченого лейтенанта поліції Маршалла (Кавілл), який разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) та своїм відділом ловить небезпечного серійного вбивцю, на чиїй совісті вбивства багатьох дівчат та жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що той веде з ними свою божевільну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

«Номіс», де також знялися Стенлі Туччі і Бен Кінгслі, вийде в український прокат через місяць, 26 вересня.

15 липня 2019,  23:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нарешті прибув офіційний трейлер екшн-трилера «Номіс» («Гра Ганнібала»), де Генрі Кавілл і Александра Даддаріо намагаються розплутати страшний злочин та вижити.

«Номіс» слідує за досвідченим лейтенантом поліції Маршаллом (Кавілл). Він разом з напарницею Рейчел (Даддаріо) і своїм відділом ловить серійного вбивцю, який багато років викрадав та вбивав жінок. Маніяка вдається заарештувати, але, почавши його допит, Маршалл і Рейчел розуміють, що він веде з ними небезпечну гру, і на кону опиняються життя багатьох людей.

У світовий прокат фільм режисера Девіда Реймонда, де також зіграли Стенлі Туччі, Нейтан Філліон, Мінка Келлі та Бен Кінгслі, вийде у серпні.

15 липня 2019,  18:57 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Рейф Файнс стає у витоків легендарної шпигунської організації в тизер-трейлері фільму «The King's Man», який своєю атмосферою нагадує «Шерлока Холмса» від Гая Річі.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Приватна війна»
Хоробра журналістка Мері Колвін
9 квітня 2019,  03:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Ірак, Афганістан, Чечня, Косово, Сирія... Військовий кореспондент Мері Колвін була на війні в кожній з цих країн. Над її головою свистіли кулі, вона чула крики поранених, які назавжди врізалися в її пам'ять, але вона, озброївшись лише блокнотом та ручкою, продовжувала їхати в саму гущу подій, щоб розповісти всьому світу про війни, які ведуть люди одне з одним, і про те, хто опиняється під перехресним вогнем. Мері переймалася трагічними історіями невинних людей, і для неї не існувало чужої війни. Всі ці війни були її особистими, приватними війнами, що і відображає сповна назва біографічної драми, присвяченої її життю та небезпечній роботі.

Читати далі...
1 квітня 2019,  17:12 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося веселий український ТБ-ролик супергеройського фільму «Шазам!», дубльовані трейлери мультфільмів «Історія іграшок 4» і «Angry Birds у кіно 2» та містичного горора «Анабель 3», розширений ТБ-ролик фантастики «Ґодзілла II: Король монстрів», а також трейлери нових серій науково-фантастичних серіалів «Сотня» і «Легенди завтрашнього дня».

Читати далі...