Агнешка ХолландAgnieszka Holland

Агнешка Холланд / Agnieszka Holland
Народилася 28 листопада 1948
100%
1
0%
0

Фільмографія Агнешки Холланд

Шарлатан (2020) ... режисер
Marek Edelman... I byla milosc w getcie (2019) ... сценарист
Ціна правди (2019) ... режисер
1983 (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер)
Перші (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный сопродюсер)
Pokot (2016) ... режисер, сценарист
Коханці (2014) ... режисер
Зображення Агнешки Холланд

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Агнешки Холланд. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Агнешки Холланд

Написати коментар...
Написати коментар...