Крис КлэрмонтChris Claremont

50%
0
50%
0

Фільмографія

Гамбіт (2020) ... сценарист (и персонаж)
Нові мутанти (2019) ... сценарист
Люди Ікс: Темний фенікс (2019) ... сценарист (рассказ)
Дедпул 2 (2018) ... сценарист (персонажи, в титрах не указан)
Залізний кулак (2017) ... сценарист (в титрах не указан)
Логан: Росомаха (2017) ... сценарист (персонажи, в титрах не указан)
Легіон (2017) ... сценарист
Пекельне полум'я (2017) ... сценарист (комикс)
Люк Кейдж (2016) ... сценарист (в титрах не указан)
Джессіка Джонс (2015) ... сценарист (в титрах не указан)

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...