Крис КлэрмонтChris Claremont

50%
0
50%
0

Фільмографія

Нові мутанти (2020) ... сценарист
Люди Ікс: Темний фенікс (2019) ... White House Guest, сценарист (рассказ)
Дедпул 2 (2018) ... сценарист (персонажи, в титрах не указан)
Захисники (2017) ... сценарист (в титрах не указан)
Логан: Росомаха (2017) ... сценарист (персонажи, в титрах не указан)
Легіон (2017) ... сценарист
Пекельне полум'я (2017) ... сценарист (комикс)
Люк Кейдж (2016) ... сценарист (в титрах не указан)
Люди Ікс: Дні минулого майбутнього (2014) ... Congressman Parker
Відео з участю

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...