Новини, в яких згадується Денні Бойл

10 жовтня 2020,  22:00 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні в український прокат вийшов очікуваний костюмований фільм Армандо Іаннуччі «Історія Девіда Копперфілда», головну роль в якому виконує Дев Патель. І якщо ви ще не знаєте цього талановитого актора, саме час це виправити.

Читати далі...
5 червня 2020,  20:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер Денні Бойл, який отримав «Оскар» за драму «Мільйонер з трущоб», збирається зняти фільм «Мафусаїл», і головну роль в ньому виконає зірка супергеройського екшену «Чорна пантера» Майкл Б. Джордан.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Кохання. Весілля. Повтор»
Як пережити божевільне весілля сестри
17 квітня 2020,  02:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Весілля часто буває найбільш очікуваною і одночасно найбільш стресовою подією для нареченої. Вона бажає, щоб цей день пройшов гладко і за планом, щоб під час танцю вони з нареченим не спіткнулися і щоб банкет і торт виправдали очікування... І точно не хоче в цей день вирішувати сто і одну проблему, які обрушуються на неї сніжним комом з прибуттям на церемонію її колишнього хлопця під кайфом. Дбайливий брат поспішає нареченій на допомогу, ось тільки його теж в цей день переслідують найнеймовірніші невдачі, що починаються зі снодійного, яке приймає не та людина...

Читати далі...
14 лютого 2020,  17:31 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вчора кінокомпанія Searchlight Pictures поділилася другим трейлером своєї очікуваної адаптації класичного роману Чарльза Діккенса «Історія Девіда Копперфілда», яку зняв номінант на премію «Оскар» Армандо Іаннуччі.

Читати далі...
14 листопада 2019,  16:03 | Новини фільмів

Пригодницький байопік режисера Тома Гарпера «Аеронавти» обзавівся другим українським трейлером, який нагадує, що його прем'єра відбудеться 5 грудня.

В «Аеронавтах» лауреат премії «Оскар» Едді Редмейн і номінантка на премію «Оскар» Фелісіті Джонс втілюють вченого Джеймса Глейшера та відважного пілота Амелію Рен, які опиняються в центрі епічної боротьби за виживання, коли відправляються у подорож на повітряній кулі, щоб зробити важливі відкриття в області метеорології.

Компанію Редмейну та Джонс у кадрі складе зірка музичної кінострічки Денні Бойла «Вчора» Гімеш Патель. Він втілить колегу та друга Глейшера.

5 жовтня 2019,  20:44 | Новини зірок

У п'ятницю, 4 жовтня, у мережі відбулася прем'єра нового кліпу Еда Ширана під назвою «South of the Border», компанію якому британцеві склали дві латиноамериканські співачки Каміла Кабейо і Карді Бі.

Музичне відео «South of the Border» було знято в дусі шпигунських фільмів про Джеймса Бонда і показує, як героя Ширана Тедді Фінгерса спокушає в барі фатальна красуня Скарлет Джонс (Алексіс Рен), підсипає йому снодійне і викрадає з-під його носа коштовне кольє. По її слідах йде Агент Ікс (Пол Кармірян), який відправляється до Мексики і крутить там роман з офіціанткою-шпигункою Маріпосою (Кабейо). В результаті Скарлет і Агент Ікс опиняються в полоні, де також з'являється Карді Бі. Чим все закінчується, дивіться самі.

Цього літа Ширана можна було побачити в образі самого себе у музичній мелодрамі Денні Бойла «Вчора», а Карді Бі зараз грає стриптизерку Даймонд у фільмі «Шахрайки з Волл-стріт».

29 червня 2019,  01:18 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Події повнометражного продовження серіалу «Абатство Даунтон» обійдуться без його чарівної героїні леді Роуз у втіленні Лілі Джеймс.

Читати далі...
25 червня 2019,  11:32 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

I want to hold your hand... Компанія Universal Pictures поділилася веселими фрагментом музичної картини Денні Бойла «Вчора», в якому Гімеш Патель та Лілі Джеймс записують у студії пісні The Beatles.

Фільм «Вчора» розповідає про музиканта Джека Маліка (Гімеш Патель), який виступає в пабах і мріє стати відомим на весь світ. Потрапивши в аварію, він прокидається, розуміє, що весь світ забув про групу The Beatles, і вирішує видати їхні пісні за свої. Вважаючи, що він сам пише ці пісні, його активно підтримує найкраща подруга Еллі (Лілі Джеймс), яка в даному фрагменті допомагає Джеку записати хіти «I Want to Hold Your Hand» та «I Saw Her Standing There» у маленькій студії, де їм періодично заважає електричка.

Читайте нашу рецензію на фільм «Вчора», який виходить в прокат 27 червня.

Рецензія на фільм «Вчора»
The Beatles, літо і кохання
21 червня 2019,  21:47 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Уявіть собі, що в якомусь паралельному всесвіті Джон, Пол, Джордж та Рінго з англійського міста Ліверпуль ніколи не познайомилися і не заснували групу The Beatles, а світ втратив їхню музики, навіть не підозрюючи про це. І тільки один хлопець з британської глибинки на ім'я Джек, який мріє стати всесвітньо відомим музикантом, пам'ятає їх пісні. Він вирішує видати їх за свої і злітає на вершину слави, але чи зможе він жити з таким обманом?

Читати далі...
19 червня 2019,  14:30 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У рамках промо-туру музичної кінострічки Денні Бойла «Вчора», натхненної піснями групи The Beatles, її зірка Гімеш Патель заспівав пісню «Yesterday» на студії Abbey Road в Лондоні.

Читати далі...
14 червня 2019,  18:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка фільмів «Попелюшка» та «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс поділилася першою фотографією зі знімального майданчика драматичного детектива з елементами трилера «Ребекка».

Читати далі...
19 лютого 2019,  00:52 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Минулого тижня студія Disney вразила глядачів новим тизер-трейлером свого фентезійного мюзиклу «Аладдін» і першим трейлером очікуваного мультфільму «Крижане серце 2», а також вийшли новий український ТБ-ролик супергеройського екшену «Капітан Марвел» і трейлери комедії «Шахрайки» та українських фільмів «Продюсер» і «Сквот32».

Читати далі...
14 лютого 2019,  11:29 | Оновлення

Вийшов трейлер «Вчора» фільму оскароносного режисера Денні Бойла, де весь світ забув, хто такі The Beatles.

Головний герой картини музикант Джек Малік (Хімеш Патель), який мріє прославитися. У нього нічого не виходить, поки весь світ за одну ніч загадковим чином не забуває пісні групи The Beatles.

Також у цій фентезійній комедії зіграють Лілі Джеймс, Ана де Армас, Кейт МакКіннон, Ламорн Морріс і співак Ед Ширан.

На українські екрани «Вчора» вийде 27 червня.

11 листопада 2018,  01:51 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Володар премії «Оскар» Денні Бойл запросив у свій загадковий музичний проект зірку мюзиклу «Mamma Mia! 2» Лілі Джеймс і зірку фантастики «Той, хто біжить по лезу 2049» Ану де Армас.

Читати далі...
10 листопада 2018,  21:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Ювілейний фільм про легендарного агента 007 «Бонд 25» нарешті знайшов свого режисера в особі Кері Фукунаги, який прославився завдяки 1 сезону хітового серіалу «Справжній детектив».

Читати далі...