Новини, в яких згадується Дженнифер Фанг

22 липня 2020,  19:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кортні нарешті знайомиться зі своїм біологічним батьком і це не Стармен в промо-ролику 11 серії 1 сезону супергеройського серіалу «Старгьорл».

Читати далі...
23 липня 2019,  15:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 11 серії 6 сезону супергеройського серіалу «Агенти Щ.И.Т.», де питання повернення Колсона все ще залишається відкритим. Чи це всього лише сліпа надія тих, хто його любив?

Згідно з описом серії, коли у них закінчуються відповіді, а час опиняється на межі, агенти повинні поглянути в обличчя привидам свого минулого, щоб рухатися вперед. Мей (Мінг-На) сподівається, що в Сарджі (Кларк Грегг) є щось від Колсона, але Дейзі (Хлоя Беннет) так не вважає і вирішує його спровокувати, щоб він показав свою справжню сутність. Ізель (Кароліна Видра) робить новий крок.

Прем'єра серії «From the Ashes» («З попелу»), яку зняла режисер Дженніфер Фанг, відбудеться 27 липня за українським часом.

29 червня 2018,  17:58 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Не можна двічі зайти в одну річку», говориться в промо-ролику 6 серії марвеловского серіалу «Плащ і Кинджал».

У новій серії Тенді (Олівія Голт) і Тайрон (Обрі Джозеф) зустрічають когось, хто живе тим життям, яким могли б жити вони, якби пішли іншим шляхом і не отримали свої сили від вибуху бурової установки Roxxon. Тим часом детектив О'Райлі (Емма Лахана) наближається до детектива Коннорса (Дж.Д. Евермор), а Евіта (Ноель Рені Берсі) та її тітонька Кларисса (Анжела Девіс) говорять про майбутню небезпеку, яка торкнеться Тайрона.

Прем'єра серії «Funhouse Mirrors» («Криві дзеркала»), яку зняла Дженніфер ФангРівердейл», «Простір»), відбудеться 6 липня за українським часом.