Новини, в яких згадується Маріон Котійяр

18 січня 2023,  11:40 | Новини фільмів

Легендарні галли Астерікс і Обелікс повертаються на екрани кінотеатрів у новій пригодницькій стрічці «Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія», що вийде в український прокат 2 лютого.

Читати далі...
7 січня 2023,  20:50 | Новини фільмів

Режисер Гійом Кане зібрав іменитий каст для своєї пригодницької комедії «Астерікс і Обелікс: Піднебесна імперія» («Astérix & Obélix: L'Empire du Milieu»), що покаже повернення на великі екрани двох легендарних героїв французьких коміксів.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Аннетт»
Фантасмагоричний вальс під час шторму
27 вересня 2021,  22:37 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Мюзикли найчастіше асоціюються у нас з чимось яскравим і святковим – грандіозні музичні номери, грандіозні костюми, грандіозні декорації або локації, усе в найкращих традиціях Голівуду. Але не святом єдиним, так би мовити. Наприклад, чого тільки вартує похмурий, готичний мюзикл про криваву помсту «Свіні Тодд, демон-перукар з Фліт-стріт» Тіма Бертона, а тепер свій незвичайний внесок в піджанр мюзиклу-від-якого-деколи-стає-не-по-собі вирішив внести і скандальний Леос Каракс, сховавши розпачливу історію трагічного кохання під милим ім'ям «Аннетт».

Читати далі...
3 серпня 2021,  20:09 | Статті

9 вересня в Україні вийде на великих екранах стрічка «Аннетт» Леоса Каракса, за яку він отримав Нагороду Каннського кінофестивалю як Найкращий режисер. Головні ролі виконали Адам Драйвер і Маріон Котіяр, а саундтреки написали музиканти гурту Sparks.

Читати далі...
7 жовтня 2020,  13:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

П'ять ворожих агентів. Одна елітна команда. Зірка бойовика «Агент Єва» Джессіка Честейн збирає круту команду жінок-шпигунок, щоб врятувати світ, в першому трейлері екшену «355» від студії Universal Pictures, яка подарувала нам Джейсона Борна.

Читати далі...
13 серпня 2020,  21:35 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь своєї 10-ї річниці в українські кінотеатри повернувся науково-фантастичний епік Крістофера Нолана «Початок» з Леонардо ДіКапріо у головній ролі. Тому саме час вирушити за лаштунки цього культового фільму і дізнатися секрети його створення.

Читати далі...
14 лютого 2020,  02:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Біля керма комедії «Астерікс і Обелікс: Шовковий шлях» стане відомий французький режисер Гійом Кане, який також виконає в ній роль Астерікса. І ви вже можете побачити його в цьому образі на перших промо-фотографіях.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Дулітл»
Веселий зоопарк Роберта Дауні мол.
9 січня 2020,  23:33 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У Вікторіанській Англії не було відомішого лікаря за доктора Джона Дулітла. Він умів чудово знаходити спільну мову з будь-якими пацієнтами, і не важливо, ходять вони на двох ногах, на чотирьох чи взагалі пурхають з квітки на квітку. Разом зі своєю дружиною вони лікували всіх, хто стукав у двері їхнього особняка, але коли її не стало, Дулітл став справжнім відлюдником і сховався від людей за високим парканом. Минуло сім років, і раптом в його двері стукають юні хлопець і дівчина, яким потрібна його допомога. І Джону Дулітлу не залишається нічого іншого, як покинути межі своєї обителі і відправитися в незабутню пригоду в далекі краї...

Читати далі...
26 грудня 2019,  01:41 | Новини фільмів

Зірка блокбастера «Месники: Завершення» Роберт Дауні мол. відправляється в незабутню подорож з цілим зоопарком у другому українському ТБ-ролику пригодницького фільму «Дулітл».

Сімейний фільм Стівена Гейгана повідає про пригоди ексцентричного доктора Джона Дулітла (Дауні мол.), найвідомішого лікаря та ветеринара в вікторіанській Англії, який ховається від світу за високими стінами свого особняка в компанії свого екзотичного зоопарку. Але коли молода королева Вікторія (Джессі Баклі) захворює серйозною хворобою, Дулітл відправляється в епічну подорож на кораблі, щоб знайти міфічний острів, де існують ліки від цієї хвороби. І в своїй подорожі він перетинається зі старими ворогами і відкриває дивовижних істот.

Свої голоси тваринам дали Том Голланд, Маріон Котійяр, Рамі Малек, Джон Сіна, Рейф Файнс, Октавія Спенсер, Емма Томпсон і Селена Гомес. Побачити в кінотеатрах, як Дауні мол. спілкується з веселим зоопарком, ви зможете з 9 січня.

28 листопада 2019,  16:52 | Новини фільмів

Тоні Старк і Пітер Паркер, вірніше Роберт Дауні мол. і Том Голланд возз'єднаються на великому екрані у пригодницькому фільмі «Дулітл». Ну, майже.

Читати далі...
2 листопада 2019,  13:43 | Новини фільмів

Номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн поділилася в соцмережах чорно-білим відео зі зйомок свого нового фільму «355», де компанію їй складає зірка блокбастера «Перший месник: Протистояння» Себастіан Стен.

Читати далі...
22 квітня 2019,  16:05 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Франсуа Клюзе, Маріон Котійяр та Лоран Лафітт возз'єднуються в трейлері нової французької картини «Ми закінчимо разом», продовження фільму 2010 року «Маленькі секрети».

Події сиквела «Ми закінчимо разом» будуть розвиватися через 7 років після оригіналу і покажуть, як група давніх друзів, чиї неприємні секрети стали відомі один одному під час їхньої минулої спільної відпустки, внов збирається разом, щоб влаштувати сюрприз на ювілей Макса (Клюзе).

У французький прокат драматична комедія режисера Гійома Кане виходить 1 травня. Поки невідомо, чи покажуть її в українських кінотеатрах.

28 березня 2018,  20:11 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

На честь початку зйомок пригодницького фентезі «Подорож Доктора Дуліттла» був розкритий його зоряний каст, до якого нещодавно приєдналися Маріон Котійяр, Рамі Малек та Октавія Спенсер.

Читати далі...
28 серпня 2017,  18:42 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

А ось і український трейлер французької драми «Привиди Ісмаеля» з Шарлоттою Генсбур, Маріон Котійяр і Матьє Амальріком у головних ролях.

Ось уже 20 років кінорежисер Ісмаель намагається розгадати таємницю зникнення своєї коханої Карлоти. Але час бере своє, і тепер сенсом життя героя стає Сільвія. Однак Карлотта несподівано повертається, і це руйнує тендітну любовну ідилію...

У кінотеатрах України з 31 серпня.

28 серпня 2017,  15:08 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Мелодраматичний трилер «Привиди Ізмаїла» розповість про режисера Ізмаїла Війара (Матьє Амальрік), який останні 20 років намагається розгадати таємницю зникнення своєї коханої Карлотти Блум (Маріон Котійяр). Поступово час бере своє, і тепер сенсом життя героя є Сільвія (Шарлотта Генсбур). Однак перед початком зйомок нового фільму Карлотта несподівано повертається, і це руйнує крихку любовну ідилію Ізмаеля та Сільвії.

Українська прем'єра кінокартини Арно Деплешена відбудеться 31 серпня.