Тодд ФілліпсTodd Phillips

Тодд Філліпс / Todd Phillips
Народився 20 грудня 1970; Бруклін, Нью-Йорк, США
Зріст: 183 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Тодда Філліпса

Джокер (2019) ... режисер, продюсер, сценарист
Народження зірки (2018) ... продюсер (продюсер)
Хлопці зі стволами (2016) ... режисер, продюсер, сценарист
Області темряви (2015) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Похмілля: частина 3 (2013) ... режисер, продюсер
Відео з участю Тодда Філліпса

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Тодда Філліпса. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Тодда Філліпса

Написати коментар...
Написати коментар...