Новини, в яких згадується Білл Хейдер

Рецензія на фільм «Ноель»
Анна Кендрік намагається врятувати Різдво
19 листопада 2019,  23:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

В останні роки, на превеликий жаль багатьох глядачів, майже всі фільми про різдвяні свята перекочували з кінотеатрів на стримінгові сервіси, і тепер конкуренцію Netflix в боротьбі за серця тих, хто любить зимові казки, вирішила скласти нова стримінгова платформа Disney+. І її першою спробою в цьому напрямку стала сімейна комедія «Ноель» з номінанткою на премію «Оскар» Анною Кендрік у ролі дочки Санти.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Воно 2»
Деррі кличе нас назад
4 вересня 2019,  02:53 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У 2017 році фільм жахів «Воно», основою якого стала перша половина відомого роману Стівена Кінга, познайомив нас з найстрашнішим клоуном, який коли-небудь з'являвся на екрані (або у зведенні кримінальних новин). І ось рівно через 2 роки одержимий демоном клоун Пеннівайз повертається, щоб помститися відважному «Клубу лузерів» і затягнути їх у свою брудну каналізацію назавжди. Адже йому там так самотньо...

Читати далі...
26 серпня 2019,  15:03 | Новини фільмів

Незважаючи на те що на дворі літо, трейлер американської різдвяної комедії для всієї родини «Ноель», яку написав і зняв режисер Марк Лоуренс, напевно налаштує вас на магію зимових свят.

Головною героїнею кінокартини «Ноель» (у минулому «Ніколь») є дочка Санти Клауса Ноель Клаус, роль якої виконує зірка «Ідеального голосу» і «Тролів» Анна Кендрік. Ноель сповнена духу Різдва та святкових веселощів, але мріє про те, що вона могла б зробити щось важливе, як її брат Нік (Білл Гейдер), який стає на чолі бізнесу батька. Коли Ніка притискає до землі тягар відповідальності в святковий сезон, Ноель пропонує йому поїхати у відпустку, і коли він не повертається, дівчина повинна відправитися на його пошуки і повернути його до Різдва, щоб врятувати свято.

Прем'єра фільму «Ноель» відбудеться на новому стримінговому сервісі Disney+ в один день з релізом нового діснеївського рімейка «Леді та Волоцюга», 12 листопада.

10 серпня 2019,  11:43 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Sony Pictures опублікувала в мережі четвертий фрагмент свого пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», чия прем'єра відбулася 8 серпня.

У сиквелі «Angry Birds у кіно» птах Ред (Джейсон Судейкіс) і свин Леонард (Білл Гейдер) укладають тимчасове перемир'я, щоб зібрати команду і врятувати обидва свої острови від знищення. Для такої небезпечної місії їм потрібні найкращі гаджети, і в новому фрагменті Леонард приводить їх суперкоманду в секретний дослідний центр свиней, де вчений Геррі (Стерлінг К. Браун) показує їм свої розробки, наприклад, невидимий спрей, у якого є маленький побічний ефект.

Чому цей мультфільм є відмінними ліками від поганого настрою і для дітей, і для дорослих, читайте в нашій рецензії на «Angry Birds у кіно 2».

Рецензія на мультфільм «Angry Birds у кіно 2»
Пташки і свинки, об'єднуйтеся!
8 серпня 2019,  03:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Мультфільм «Angry Birds у кіно», в основу якого лягла популярна гра, де пташки знищували будиночки свинок, несподівано для всіх став однією з найуспішніших анімаційних картин 2016 року, і хоча її й обійшли в прокаті мультфільми відомий студій Disney та Pixar, але збори в $352 мільйони дозволили Sony мріяти про франшизу. І ось через три роки вічно незадоволений птах Ред та його веселі друзі повертаються на великі екрани для своєї нової пригоди в дусі фільмів «Місія неможлива».

Читати далі...
4 серпня 2019,  22:06 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо веселий український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який точно підніме вам настрій.

Продовження мультфільму «Angry Birds у кіно» змусить Реда (Джейсон Судейкіс), Чака (Джош Гад), Бомба (Денні МакБрайд), Могутнього орла (Пітер Дінклейдж) і сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) об'єднатися зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб захистити острів птахів та острів свиней від загадкового третього острова, який збирається влаштувати зиму посеред літа. Для цього їм доведеться непомітно пробратися туди і відключити зброю масового ураження.

Дивіться також новий фрагмент анімації «Angry Birds у кіно 2», де милі пташенята грають у свиней. У кіно з 8 серпня.

26 липня 2019,  21:15 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Знайомтеся, нову пташку звуть Сріблинка, і вона допомагатиме цій різношерстій компанії в її дуже небезпечній місії в мультфільмі «Angry Birds у кіно 2».

Сріблинка (Сільвер), яку в оригіналі озвучує зірка серіалу «Пришелепкувата колишня» Рейчел Блум, є сестрою нестримного Чака (Джош Гад) і буде допомагати йому з Редом (Джейсон Судейкіс) та Бомбом (Денні МакБрайд) у новій війні. Тільки тепер це буде війна не зі свинями, а з загадковим третім островом, де всім заправляє пташка Зета (Леслі Джонс). І заради перемоги Реду та іншим птахам доведеться об'єднатися зі свином Леонардом (Білл Гейдер) і його компанією.

Дивіться також розширений фрагмент «Angry Birds у кіно 2», який відправляє героїв в туалетний квест. У кіно з 8 серпня.

24 липня 2019,  18:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це практично місія неможлива. У мережі з'явився розширений фрагмент очікуваного комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», який ви вже можете подивитися з українськими субтитрами.

Сиквел анімації «Angry Birds у кіно» покаже об'єднання пташок та свинок заради захисту своїх островів від нової загрози. В даному фрагменті вони відправляються на третій острів, щоб відключити його зброю і врятувати рідних. Для цього свині Леонард (Білл Гейдер), Кортні (Аквафіна) і Геррі (Стерлінг К. Браун) та пташки Чак (Джош Гад) і Бомб (Денні МакБрайд) залазять в костюм величезної птиці і пробираються на ворожу базу, де в туалеті намагаються викрасти у орла з охорони пропуск.

Дивіться також другий український ТБ-ролик «Angry Birds у кіно 2». У кіно з 8 серпня.

18 липня 2019,  20:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Демонічний клоун Пеннівайз скучив за дітьми з «Клубу лузерів» і з нетерпінням чекає їхнього возз'єднання в новому трейлері горора Андреса Мускетті «Воно 2».

У продовженні екранізації знаменитого роману Стівена Кінга «Воно» діти з «Клубу лузерів» стали дорослими і поїхали з містечка Деррі. Але через 27 років один телефонний дзвінок повертає їх назад до міста дитинства, де їм належить знову зіткнутися з кровожерливим клоуном Пеннівайзом (Білл Скарсгард) і дізнатися історію його походження. Чи зможуть вони його зупинити раз і назавжди?

Дорослих персонажів зіграють Джеймс МакЕвой, Джессіка Честейн, Білл Гейдер, Джей Раян, Джеймс Ренсон, Айзая Мустафа та Енді Бін. У кіно з 5 вересня.

17 липня 2019,  17:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Летючий та смердючий мають перестати ворогувати в другому українському ТБ-ролику очікуваного комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2» від Sony Pictures. Але чи зможуть вони стати друзями?

Коли третій острів загрожує острову птахів і острову свиней тотальним знищенням, давні вороги Ред (Джейсон Судейкіс) і Леонард (Білл Гейдер) ставлять свою ворожнечу на паузу і разом з птахами Чаком (Джош Гад), Бомбом (Денні МакБрайд), Могутнім орлом (Пітер Дінклейдж) та Сільвер (Рейчел Блум), а також зі свинями Кортні (Аквафіна) та Геррі (Стерлінг К. Браун) придумують хитрий план, як врятувати обидва острови.

Українська прем'єра «Angry Birds у кіно 2» відбудеться 8 серпня.

15 липня 2019,  17:13 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов перший український ТБ-ролик пригодницько-комедійного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», де пташки і свинки вирішують створити «ідеальне» маскування.

Сиквел мультфільму «Angry Birds у кіно», заснованого на популярній відеогрі, покаже, як птахи в особі Реда (Джейсон Судейкіс), Чака (Джош Гад), Бомба (Денні МакБрайд), Могутнього орла (Пітер Дінклейдж) і сестри Чака Сільвер (Рейчел Блум) повинні укласти зі свинями Леонардом (Білл Хейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун) перемир'я, щоб врятувати свої острови від масштабної загрози.

В український прокат злі пташки, чию другу пригоду зняв режисер Туроп Ван Орман, двічі номінований на премію «Еммі», увірвуться 8 серпня.

20 червня 2019,  17:44 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Месники відпочивають. Сьогодні вийшов фінальний український трейлер пригодницько-комедійного мультфільму від Sony Pictures «Angry Birds у кіно 2», який представляє нову команду супергероїв.

Коли на горизонті з'являється нова загроза, яка несе небезпеку і для острова пташок, і для острова свинок, Ред (Джейсон Судейкіс), Чак (Джош Гад), Бомб (Денні МакБрайд) та Могутній орел (Пітер Дінклейдж) вербують сестру Чака Сільвер (Рейчел Блум) і об'єднуються зі свинями Леонардом (Білл Гейдер), його асистенткою Кортні (Аквафіна) і вченим Геррі (Стерлінг К. Браун), щоб укласти хитке перемир'я заради порятунку своїх островів.

Українська прем'єра «Angry Birds у кіно 2» відбудеться влітку, 8 серпня.

16 червня 2019,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сьогодні, 16 червня, в Україні, США, Великій Британії і багатьох інших країнах світу святкують День батька. Всесвіт мультфільму «Angry Birds в кіно 2» вирішив не відставати і представив з цього приводу своє веселе відеопривітання.

В промо-ролику, яким на цьому тижні поділилася студія Sony Pictures, троє пташенят з Острова птахів вирішують провести День батька разом зі своїм татом і робити все те, що він так любить робити у вільний час. Пташенята дуже цього чекають, але виявляється, що дивитися футбол з батьком, який хропе перед телевізором, не так весело, як здавалося на перший погляд...

Дивіться також перший фрагмент мультфільму «Angry Birds у кіно 2», в якому свин Леонард (Білл Гейдер) намагається помиритися з Редом (Джейсон Судейкіс). Його українська прем'єра переїхала на 8 серпня.

23 травня 2019,  03:11 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Я прийшов з миром». Кінокомпанія Sony Pictures поділилася веселим фрагментом свого очікуваного мультфільму «Angry Birds у кіно 2», де свин Леонард намагається помиритися з Редом.

У продовженні мультфільму «Angry Birds у кіно» на горизонті з'являється нова загроза у вигляді третього острова, де живе лиходійка на ім'я Зета (Леслі Джонс), яка скрізь хоче влаштувати Льодовиковий період. Дізнавшись про це, свин Леонард (Білл Гейдер) заявляється у гості до свого давнього ворога Реда (Джейсон Судейкіс) і хоче укласти з ним перемир'я, але птах не поспішає вірити свину на слово і швидко його зв'язує.

Дивіться також український трейлер «Angry Birds у кіно 2». У кіно з 22 серпня.

9 травня 2019,  19:49 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Скучили за одержимим демоном клоуном? Студія Warner Bros. Pictures поділилася сьогодні першим тизер-трейлером фільму жахів «Воно 2», який показує дорослу Беверлі Марш у втіленні номінантки на премію «Оскар» Джессіки Честейн.

Читати далі...