Новини, в яких згадується Кевін Бейкон

21 листопада 2022,  19:26 | Новини фільмів

Свято наближається... Режисер Джеймс Ганн вирішив зігріти серця шанувальників Вартових Галактики, поділившись у соцмережах казковим відео, яке відправляє нас за лаштунки фільму «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск».

Читати далі...
25 жовтня 2022,  22:09 | Новини фільмів

Цього року на нас чекає супергеройське Різдво! Стримінгова платформа Disney Plus представила чарівний трейлер святкової короткометражки «Вартові Галактики: Святковий спецвипуск», яку написав і зняв Джеймс Ганн.

Читати далі...
15 червня 2020,  16:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Universal, яка на початку року представила хітовий горор «Людина-невидимка», поділилася трейлером свого нового психологічного трилера «Тобі варто було піти» за участю Аманди Сейфрід і Кевіна Бейкона.

Читати далі...
15 травня 2018,  15:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапив трейлер серіального пілота «Тремтіння землі», продовження культового фільму 1990 року, в якому Кевін Бейкон бився з гігантськими хробаками-людоїдами.

Події серіалу, від якого в минулому місяці відмовився канал SYFY, відбуваються 25 років після того, як кровожерливі підземні монстри зруйнували тихе містечко Перфекшн. Черв'яки, відомі як грабоїди, знову повертаються разом зі своїм невгамовним апетитом, і герой Вел МакКі (Бейкон) стає єдиною надією жителів Перфекшн на порятунок.

А єдиною надією серіалу «Тремтіння землі» зараз є сервіс Netflix, який в останні роки став другою домівкою для багатьох скасованих серіалів, як «Чорне дзеркало», «Затримка в розвитку» та «Дівчата Гілмор».

24 грудня 2017,  01:31 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

Лідером за кількістю номінацій на премію «Золотий глобус» цього року стало фентезі Гільєрмо дель Торо «Форма води», яка претендує на 7 статуеток.

Читати далі...
6 травня 2017,  12:36 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зібралися якось на «Шоу Грема Нортона» Майкл Фассбендер, Джессіка Честейн, Дайан Кітон і Кевін Бейкон... і раптом Фассбендер обмовився про те, що хотів, щоб його андроїд Девід танцював в стилі диско в титрах «Прометея» чи «Чужий: Заповіт». Рідлі Скотт ідею не підтримав, але, почувши, що Фассбендер танцює не тільки диско, а й брейк-данс, Честейн розохотила його показати пару рухів. Тепер вдвічі більше шкода, що його Девід так і не потанцював.

До речі, Фассбендер вже не перший раз танцює на цьому шоу. До цього він запалював під «Blurred Lines» з Джеймсом МакЕвоєм і Г'ю Джекманом.

14 листопада 2016,  18:15 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер кінокартини «День патріота», що розповідає про вибухи на Бостонському марафоні 2013 року, показує полювання на відповідальних за це терористів, яке ведуть Марк Уолберг, Кевін Бейкон та Дж.К. Сіммонс, і представляє перший погляд на дружину одного з винуватців тих трагічних подій у втіленні зірки «Супергерл» Мелісси Бенойст.

Режисером історичної драми виступив Пітер Берг, який зняв «Глибоководний горизонт», де головну роль також виконав Уолберг.

18 жовтня 2016,  00:36 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Під кінець цього року режисер «Глибоководного горизонту» Пітер Берг представить ще одну драму, засновану на реальних подіях, «День патріота». Головну роль в ній також зіграє Марк Волберг, і повідає вона про вибухи на Бостонському марафоні 2013 року.

Компанію Волбергу тут складуть Мішель Монахен, Дж.К. Сіммонс, Кевін Бейкон, Джон Гудман і Мелісса Бенойст, частину з яких вже можна побачити в тизер-трейлері.

8 лютого 2015,  14:23 | Статті | Автор: Андрей Головешко

Вже зовсім скоро настане день закоханих, а це означає, що ви обов'язково будете дивитися романтичні комедії, незалежно від того, є у вас друга половинка чи ні. І багато хто спитає - який фільм подивитися 14 лютого? День святого Валентина буде просякнутий романтикою, тому від банальних і драматичних фільмів вам нікуди не дітися. Кінотеатри будуть заповнені натовпами закоханих підлітків, які з нетерпінням хочуть побачити “П'ятдесят відтінків сірого”. Якщо ж вам не вдасться потрапити на сеанс, або ви просто вирішили відокремитися від більшості – раджу вам влаштувати романтичну вечерю вдома і подивитися милу драматичну комедію.

Яку саме? Зараз я спробую надати кілька хороших варіантів, щоб ви не витрачали багато часу на вибір “того самого” фільму, який прикрасить ваш вечір. Відразу приберемо зі списку фільми, які і так всі знають і дивляться в будь-який час року, наприклад, ТитанікЩоденник пам'яті і інші "слізовичавлювалки". Звичайно, можна подивитися і їх, але якщо ви все ж втомилися від подібних фільмів – пропоную ознайомитися з нашими варіантами. Отже, почнемо.

Читати далі...
2 травня 2013,  17:37 | Оновлення | Автор: SpaceMonkey

Презентуємо перший трейлер комедійного екшну «R.I.P.D. Примарний патруль»!

Світла пам'ять і раді вітати! А що? Справжній поліцейський талант не повинен пропадати навіть після смерті. Тим більше, що боронити закон поліцейському-привиду набагато легше. Головне, щоб вистачило фантазії для всіх форм і образів, у які тепер можна перевтілюватися.

Старт в Україні: 25 липня 2013

Жанр: комедійний екшн

Режисер: Роберт ШвенктеДружина мандрівника в часі», серіал «Теорія брехні»)

У ролях: Раян РейнольдсОсвідчення», «Код доступу «Кейптаун»), Джеф БріджесТрон», «Справжня мужність»), Кевін БейконЦе безглузде кохання», «Білий слон»)