Новини, в яких згадується Кетрін Винник

17 квітня 2022,  18:48 | Новини зірок

Голлівудська актриса Кетрін Винник, чия сім'я родом з України, продовжує активно допомагати українським біженцям на тлі повномасштабної війни з росією і цдля ього створила спеціальний благодійний фонд під назвою The Winnick Foundation.

Читати далі...
19 березня 2022,  12:16 | Новини зірок

Смілива та відважна боротьба українського народу проти країни-терориста росії надихає людей по всьому світові. Знаменитості та кінозірки один за одним висловлюють підтримку українцям та вражаються силі духу нашого народу та прагненню свободи й волі від оккупанта.

Читати далі...
11 лютого 2021,  18:00 | Статті

Кетрін Вінник, зірка культового шоу «Вікінги» і одна з найуспішніших «українок в Голлівуді» вже з 11 лютого повертається на великі екрани в екшн-трилері «Захисник» в ролі федерального агента і, за сумісництвом, падчерки героя Ліама Нісона. На честь великої прем'єри для Катерини Анни Вінницької, ми вирішили згадати, з чого почався шлях талановитої красуні з українським корінням.

Читати далі...
6 лютого 2021,  19:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінна новина для всіх шанувальників і шанувальниць героя бойовиків Ліама Нісона наступного тижня, 11 лютого, в український прокат виходить його новий екшен «Захисник», як повідомляє свіжий трейлер.

Читати далі...
5 грудня 2020,  17:45 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Paramount представила трейлер детективного трилера «Вондер», в якому зіграли Томмі Лі Джонс, Аарон Екхарт, Кетрін Віннік та Гізер Грем.

Читати далі...
4 грудня 2020,  22:45 | Новини фільмів

Представляємо свіжий український трейлер фільму «Захисник», в якому герой Ліама Нісона намагається врятувати випадкових людей від наркокартелю. В кінотеатрах України фільм вийде, швидше за все, на початку наступного року.

Читати далі...
8 жовтня 2019,  14:56 | Новини серіалів

З попелу вони повинні повстати. Офіційний трейлер 6 сезону історичного серіалу «Вікінги» обіцяє двогодинну прем'єру, яка відбудеться 4 грудня. У ньому повернуться Кетрін Віннік, Александр Людвіг та Густаф Скарсгард.

Після багатьох років заворушень і трагедій, серіал досягає свого апогею, коли вікінги вирушають в невідомі раніше місця за тисячі миль від Каттегата, де вони зустрічають злісних суперників, гідних їхньої битви і, нарешті, стикаються з наслідками смерті Рагнара. Видіння Провидця здійснюються, оскільки фінальний сезон відповідає на важливі та змінюючі життя питання, даючи зрозуміти, що війна ще не закінчена.

На рахунку «Вікінгів» є 13 номінацій на премію «Еммі». Зараз серіал займає 190-е місце в рейтингу найкращих серіалів усіх часів на сайті IMDb.

25 липня 2019,  15:24 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка франшизи «Рейд» Іко Вайс отримує надздібності в офіційному трейлері 1 сезону фентезійного бойовика «„У“ означає вбивці».

Події серіалу «„У“ означає вбивці» будуть розвиватися в Сан-Франциско, де живе звичайний хлопець Кай Джин (Вайс), який одного разу дізнається, що він — обраний з легендарного клану асасинів. Кай отримує різні суперздібності, якими йому доведеться навчитися управляти, щоб захистити рідний Чайнатаун від тріади.

Прем'єра всього 1 сезону «„У“ означає вбивці», де також зіграють Кетрін Вінник, Байрон Манн, Марк Дакаскос та Льюїс Тан, відбудеться 8 серпня.

Зараз Вайса можна побачити в комедійному екшені «Водій для копа», де компанію йому складають Дейв Батіста і Кумейл Нанджіані.

7 січня 2019,  21:39 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix поділився офіційним трейлером кримінального бойовика з елементами драми «Полярний», головну роль у якому виконує зірка серіалу «Ганнібал» Мадс Міккельсен.

Читати далі...
21 липня 2018,  17:46 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Світ занурюється в темряву, поки брат воює з братом у новому трейлері 5 сезону серіалу «Вікінги», який був представлений на Comic-Con.

Перша частина 5 сезону завершилася битвою Бйорна (Александр Людвіг) та Івара (Алекс Хег Андерсен) за владу над світом, в якій переміг Івар. У наступних серіях повертається легендарний вікінг Ролло (Клайв Стенден), що посилює переворот у Каттегаті. Поки Бйорн і Лагерта (Кетрін Вінник) разом з єпископом Гемундом (Джонатан Різ Майерс) біжать від убивчих сил Івара, тиранічне панування Івара над Скандинавією розпочинає нове Темне століття.

Тим часом в Ісландії Флокі (Густаф Скарсгард) бореться з елементами і прагненням своїх власних поселенців до помсти, щоб створити колонію вікінгів на цьому прекрасному й пустельному ландшафті.

«Вікінги» повертаються з новими серіями 28 листопада.

25 липня 2017,  02:12 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Перший трейлер 5 сезону серіалу «Вікінги» показує, чим обернулася для його світу смерть Рагнара (Тревіс Фіммел). Його дружина Лагерта (Кетрін Віннік) стала королевою Каттегату, але чи надовго? На її боці виступає син Бйорн (Олександр Людвіг), поки Івар (Алекс Хег Андерсен), бажаючи помститися Лагерта за смерть своєї матері, розпалює громадянську війну. У той же час королева шукає нових союзників в боротьбі з Гаральдом (Петер Францен).

Новий сезон, де також повертаються Джонатан Ріс-Майєрс, Клайв Стенден і Густаф Скарсгард, вийде на екрани 29 листопада.