Новини, в яких згадується Марк Стронг

20 січня 2023,  02:00 | Новини фільмів

Дженніфер Еністон та Адам Сендлер незабаром возз'єднаються у продовженні хітової детективної комедії «Загадкове вбивство», що вийшла у 2019 році. І у нас вже є перші кадри їхньої наступної пригоди.

Читати далі...
16 лютого 2021,  23:55 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви все ще не фанатієте від Емми Стоун, то перший постер діснеївського приквела «Круелла» з її надзвичайним портретом це швидко виправить. Плюс, вже скоро ми побачимо її в офіційному трейлері фільму — він вийде у середу.

Читати далі...
4 січня 2021,  19:31 | Новини фільмів | Автор: Елеан Стрельбицкая

Це офіційно! Очікуваний діснеївський приквел «Круелла», головну роль в якому виконає лауреатка премії «Оскар» Емма Стоун, вийде в український прокат майбутньої весни 27 травня 2021 року.

Читати далі...
Рецензія на фільм «1917»
Врятувати лейтенанта Блейка
1 лютого 2020,  04:00 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Рік за роком Голлівуд продовжує змагатися з самим собою в жанрі військовий епік, і новим творінням даного роду став фільм Сема Мендеса «1917», чиї події розвиваються в окопах Першої світової війни. Вони слідують за двома молодими солдатами Блейком і Шофілдом, яких викликають до генерала. Блейк думає, що їх відправлять за їжею або на інше легке завдання, а замість цього хлопці пускаються в крос на виживання по пересіченій місцевості, де зачаївся ворог, щоб врятувати батальйон старшого брата Блейка з пастки, яку готують німці.

Читати далі...
4 жовтня 2019,  18:58 | Новини фільмів

Вчора вийшов другий офіційний трейлер військової кінокартини про Першу світову війну з лаконічною назвою «1917», яку зняв режисер хітового фільму про Джеймса Бонда «Скайфолл» Сем Мендес.

Драматичний фільм «1917» зібрав зірковий каст, куди увійшли Колін Ферт, Бенедикт Камбербетч, Річард Медден, Марк Стронг та Ендрю Скотт, але його головними героями будуть двоє молодих солдатів у втіленні Джорджа МакКея і Діна-Чарльза Чепмена. Командир відправляє їх передати важливе повідомлення і врятувати батальйон, де служить брат одного з них, але для цього їм доведеться ризикувати життям і перетнути ворожу територію.

Світова прем'єра нового творіння Мендеса відбудеться 25 грудня. З нетерпінням очікуємо оголошення дати його виходу в український прокат.

1 серпня 2019,  19:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Режисер фільму «Скайфол» Сем Мендес зняв епічну військову кінокартину про Першу світову війну «1917», яка зібрала зірковий каст з відомих британських акторів.

Фільм «1917», чий трейлер вже нагадує такі відомі військові драми, як «Врятувати рядового Раяна» та «Дюнкерк», буде слідувати за парою молодих британських солдатів Шофілдом (Джордж МакКей з «Капітана Фантастіка») і Блейком (Дін-Чарльз Чепмен із «Гри престолів»), яких командир відправляє в небезпечну місію. Вони повинні битися з часом і перетнути ворожу територію, щоб доставити повідомлення про майбутній напад, в ході якого загине багато солдат, включаючи брата Блейка.

Світова прем'єра нового творіння Мендеса, де також зіграють Бенедикт Камбербетч, Колін Ферт, Річард Медден, Марк Стронг та Ендрю Скотт, відбудеться у грудні. Дата української прем'єри «1917» поки не повідомляється.

2 липня 2019,  20:41 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У мережу потрапила вирізана сцена супергеройського фільму «Шазам!», яка показує шістку супергероїв в їхній тронній залі. Але один трон поки що залишається пустим...

Якщо ви дивилися «Шазам!», то знаєте, що наприкінці фільму в дорослого супергероя перетворюється не тільки Біллі Бетсон, але й усі його прийомні брати і сестри. І вирізана сцена показує їх після битви з доктором Сіваною (Марк Стронг) та армією монстрів в їхньому власному секретному лігві. Дорослі супергерої, яких грають Закарі Лівай, Адам Броді, Міган Гуд, Мішель Борт, Росс Батлер і Д. Дж. Котрона, сидять на своїх тронах, як раптом одна героїня помічає, що сьомий трон вільний, тим самим натякаючи на прибуття Чорного Адама, якого в DCEU збирається втілити Двейн Джонсон.

У форматі Digital супергеройський екшен режисера Девіда Ф. Сандберга вийшов сьогодні, 2 липня, а на Blu-Ray ви зможете його придбати з 16 липня.

1 червня 2019,  00:14 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Подорож починається зі сходження темряви. Компанія Netflix представила перший тизер-трейлер свого фентезійного мультсеріалу «Темний кристал: Епоха опору», чия прем'єра відбудеться 30 серпня.

Лялькове фентезі «Темний кристал: Епоха опору» буде приквелом фільму Джима Генсона «Темний кристал», який вийшов у 1982 році. Мультсеріал буде слідувати за трьома гелфлінгами Раяном (Терон Еджертон), Бреєю (Аня Тейлор-Джой) та Діт (Наталі Еммануель), які дізнаються секрет, що стоїть за силою злісних скексисів, і відправляються в епічну подорож, щоб врятувати свій світ.

Також в озвучуванні персонажів візьмуть участь відомі актори Марк Гемілл, Хелена Бонем Картер, Джейсон Айзекс, Алісія Вікандер, Марк Стронг, Саймон Пегг, Наталі Домер, Гарріс Дікінсон, Гугу Ембата-Ро, Катріна Балф і Тео Джеймс.

5 квітня 2019,  20:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Цієї весни в українських кінотеатрах відбудеться прем'єра нового британського вистави «Все про Єву», де головні ролі виконують зірка мюзиклу «Мамма Міа! 2» Лілі Джеймс та зірка «Секретних матеріалів» Джилліан Андерсон.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Шазам!»
Як стати гарним супергероєм в 14 років
2 квітня 2019,  17:13 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Кіновсесвіт DC продовжує експериментувати і розширювати свої кордони, і після підводних пригод Аквамена, чий сольник став його найприбутковішим фільмом, заробивши 1 мільярд доларів, на великі екрани мчить не птах, не літак і не Супермен, а новачок Шазам, який, тим не менш, багато в чому не поступається криптонцю. Він теж вміє літати, є дуже сильним, швидким і куленепробивним, замість лазерних променів з очей у нього є блискавки з пальців... Є тільки одна важлива відмінність: насправді Шазаму всього 14 років.

Читати далі...
29 березня 2019,  20:29 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Військова драма режисера Сема Мендеса «1917» обзавелася зірковим кастом, куди увійшли відомі британські актори Бенедикт Камбербетч, Колін Ферт, Річард Медден і Марк Стронг.

Читати далі...
28 березня 2019,  00:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Шазам розважає перехожих і ловить автобус в першому українському ТБ-ролику свого сольного супергеройського екшену, який виходить в прокат через тиждень.

Читати далі...
15 березня 2019,  00:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Китайський трейлер супергеройського екшену «Шазам!», який вийшов у середу, показує багато нових екшен-моментів, включаючи поєдинок Шазама з суперлиходієм доктором Сіваною.

Фільм режисера Девіда Ф. Сандберга ґрунтується на коміксах DC і розповість про пригоди 14-річного школяра Біллі Бетсона (Ешер Енджел), який отримує здатність за допомогою всього одного слова перетворюватися на дорослого супергероя Шазама (Закарі Лівай). Тепер хлопчик вміє літати, стріляти блискавками; він став дуже сильним і навіть куленепробивним, і незабаром всі ці здібності йому доведеться перевірити в поєдинку з суперлиходієм доктором Сіваною (Марк Стронг), який ніяк не очікує, що йому буде протистояти школяр.

Також трейлер містить відсилання до екшенів «Бетмен проти Супермена» і «Аквамен», які належать до одного кіновсесвіту DCEU.

В український прокат супергеройський фільм «Шазам!» вийде 4 квітня.

5 березня 2019,  00:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Рівно за місяць до прем'єри свого нового супергеройського екшену «Шазам!» студія Warner Bros. представила його другий офіційний (і, схоже, фінальний) трейлер.

Фільм Девіда Ф. Сандберга, заснований на коміксах DC, покаже пригоди 14-річного хлопця Біллі Бетсона (Ешер Енджел), який зустрічає таємничого Чарівника (Джимон Хонсу) і отримує суперздатність перетворюватися на дорослого куленепробивного супергероя Шазама (Закарі Лівай). Розповівши про свої сили найкращому другові Фредді Фріману (Джек Ділан Грейзер), Біллі насолоджується своїм новим життям в якості Шазама, як раптом на його місто нападає суперлиходій доктор Сівана (Марк Стронг), і Біллі/Шазаму доводиться швидко подорослішати, щоб його перемогти.

«Шазам!» буде єдиним екшеном всесвіту DCEU, який вийде на екрани у 2019 році. Українські глядачі зможуть побачити його в кінотеатрах з 4 квітня .

28 лютого 2019,  22:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Номінант на премію «Оскар» Ітан Гоук грабує банк і бере в заручники Нумі Рапас в офіційному трейлері кримінально-біографічної комедії «Одного разу в Стокгольмі».

Фільм «Одного разу в Стокгольмі», який в оригіналі називається просто «Stockholm», відправить глядачів у Стокгольм, де у 1973 році банда дивних грабіжників захопила банк і взяла в заручники його працівників, але, провівши зі злочинцями деякий час, заручники подружилися з ними і захищали їх під час переговорів з поліцією.

Картина режисера і сценариста Роберта Будро, де також знявся Марк Стронг, вийде у світовий прокат у квітні. Світова прем'єра «Одного разу в Стокгольмі» відбулася в минулому році в рамках кінофестивалю Трайбека.