Марк СтронгMark Strong

Марк Стронг / Mark Strong
Повне ім'я: Marco Giuseppe Salussolia
Народився 5 серпня 1963; Лондон, Англія, Великобританія
Зріст: 188 см
100%
3
0%
0

Фільмографія Марка Стронга

1917 (2019) ... актор
Шазам! (2019) ... Dr. Thaddeus Sivana
Стокгольмський синдром (2018) ... Gunnar Sorensson
Таємна влада (2018) ... Max Easton
Шпигунська гра (2018) ... Werner Heisenberg
Кінгсман: Золоте кільце (2017) ... Merlin
Небезпечна гра Слоун (2016) ... Rodolfo Schmidt
Облога Жадовіля (2016) ... Conor Cruise O'Brien
Ad Inexplorata (2016) ... William D. Stanaforth
Брати з Ґрімзбі (2016) ... Sebastian Graves

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Марка Стронга. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Марка Стронга

Romario Filippov

13 червня 2016, 11:33

Вы часть той силы что вечно хочет зла....но вечно совершает благо......шумеры АН...НА
0 / 0 
Написати коментар...
Написати коментар...