Новини, в яких згадується Джон Красінські

14 квітня 2024,  13:56 | Новини фільмів

Зірка «Дедпула» Раян Рейнольдс намагається знайти дітей для усіх самотніх уявних друзів в дубльованому трейлері сімейного фентезі «Уявні друзі».

Читати далі...
7 лютого 2024,  16:22 | Новини фільмів

У мережі з'явився перший кадр очікуваного драматичного фільму жахів «Тихе місце: День перший» («A Quiet Place: Day One») за участю лавреатки премії «Оскар» Люпіти Ніонго та зірки серіалу «Дивні дива» Джозефа Квінна.

Читати далі...
15 грудня 2023,  10:46 | Новини фільмів

Навздогін за оригінальним вийшов і локалізований український тизер-трейлер фільму «Уявні друзі», що отримав також і локалізовану назву і дату прокату в Україні – 16 травня 2024.

Читати далі...
14 грудня 2023,  19:44 | Новини фільмів

Слідом за постером актор і продюсер Раян Рейнольдс, найбільш відомий за роллю антигероя Дедпула з коміксів Marvel, опублікував захоплюючий тизер-трейлер сімейного фентезі «IF», що вийде у травні 2024 року.

Читати далі...
31 липня 2023,  07:01 | Новини фільмів

Кінокомпанія Marvel Studios запланувала на 2025-й рік прем'єри одразу двох гучних рімейків: «Блейд» та «Фантастична четвірка», хоча пошуки акторів на роль цієї знаменитої четвірки супергероїв все ще тривають.

Читати далі...
30 липня 2022,  15:01 | Новини фільмів

Однією з головних кінопрем'єр тижня в українських кінотеатрах став пригодницький мультфільм для всієї родини «DC Ліга СуперУлюбленців», який критики називають «більшими веселощами, аніж "Ліга Справедливості"».

Читати далі...
28 червня 2022,  14:34 | Новини фільмів

Супергеройський мультфільм від DC та Warner Bros. «DC Ліга СуперУлюбленців» мав вийти у світовий прокат ще у травні, але трохи затримався, і тепер його прем'єра відбудеться 28 липня. У тому числі й в українських кінотеатрах.

Читати далі...
11 червня 2022,  20:03 | Новини фільмів

Кінокомікс «Доктор Стрендж у Мультивсесвіті божевілля» представив нову супергеройську команду з іншого всесвіту під назвою Ілюмінати, куди увійшли як нові, так і вже знайомі нам персонажі, вірніше, їхні альтернативні версії. Давайте познайомимося з ними ближче.

Читати далі...
6 травня 2022,  11:47 | Новини фільмів

Пес Супермена збирає свою супергеройську команду у новому офіційному трейлері пригодницької анімації для всієї родини «DC Ліга СуперУлюбленців», який є одним із найочікуваніших мультфільмів 2022 року.

Читати далі...
Рецензія на фільм «Тихе місце 2»
Відважні Ебботи проти монстрів
20 травня 2021,  19:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

До 2018 року актор Джон Красінські був відомий шанувальникам хітового комедійного серіалу «Офіс» як один з його головних героїв Джим Галперт, але вже давно мріяв про кар'єру режисера. Він зняв кілька серій «Офісу», але його повнометражні спроби виявилися вельми провальними. Поки він разом з маловідомим дуетом сценаристів Скоттом Беком і Браяном Вудсом не написав приголомшливий науково-фантастичний горор-трилер з елементами сімейної драми «Тихе місце», який став ковтком свіжого повітря у жанрі жахів і захопив самого Стівена Кінга. Фільм виявився настільки блискучим і успішним фінансово, окупивши свій скромний бюджет майже в 20 разів, що Красінські вирішив розширити його всесвіт і зняти другу частину. При перегляді якої теж не можна видавати жодного звуку... Інакше вони прийдуть за вами...

Читати далі...
27 червня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Стримінговий сервіс Netflix врятував мультфільм «Гармидер у світі тварин», який не міг знайти прокатну компанію зі своєї прем'єри в 2017 році. І його новий трейлер містить привітання від зіркового каста, до якої увійшли Емілі Блант, Джон Красінські та Сільвестр Сталлоне.

Читати далі...
19 березня 2020,  17:45 | Новини фільмів

Кінокомпанія Universal Pictures поділилася фрагментом науково-фантастичного горор-трилера «Тихе місце 2», який показує знайомство з новим персонажем у втіленні зірки фільму «28 днів потому» та серіалу «Гострі картузи» Кілліана Мерфі.

У сиквелі хітового фільму Джона Красінські «Тихе місце» родина Ебботів (Емілі Блант, Ноа Джуп і Міллі Симмондс) покине ферму і відправиться шукати новий притулок у світі, де небезпека у вигляді кровожерливих монстрів, що біжать до людей на будь-який гучний звук, підстерігає на кожному кроці. Намагаючись сховатися від них, Ебботи забігають в занедбаний будинок і там стикаються з незнайомцем (Мерфі), який показує їм не кричати.

Прем'єра фільму «Тихе місце 2» мала відбутися сьогодні, 19 березня, але переїхала на невизначений термін у зв'язку з карантином через коронавірус.

14 березня 2020,  18:14 | Новини фільмів

У мережі з'явився третій фрагмент науково-фантастичного горор-трилера «Тихе місце 2», який показує повернення героя Джона Красінські.

Лі Еббот, герой Красінські, загинув у кінці першого «Тихого місця», захищаючи свою родину від кровожерливих монстрів, які реагують на будь-який голосний звук, але він знову з'явиться на екрані в сиквелі у флешбеках. Ці сцени покажуть початок апокаліпсису в світі Ебботів, і в даному фрагменті Лі каже своєї дочці Ріган (Міллі Симмондс) чекати в машині і йде дізнатися у знайомого поліцейського, що відбувається в місті... Дивіться до самого кінця.

Українська прем'єра фільму «Тихе місце 2» була запланована на 19 березня, але її перенесли в зв'язку з карантином. Слідкуйте за новинами на Kinofilms.ua, щоб дізнатися нову дату прем'єри першими.

9 березня 2020,  18:40 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures опублікувала в мережі другий фрагмент свого очікуваного горор-трилера «Тихе місце 2» з лауреаткою премії «Золотий глобус» Емілі Блант в головній ролі.

У сиквелі фільму Джона Красінські «Тихе місце» Евелін Еббот (Блант) разом з дітьми залишає ферму і відправляється в небезпечну подорож по невідомій місцевості, щоб знайти новий притулок, де можна буде виростити малюка. За допомогою флешбеків горор покаже, як монстри, які реагують на гучні звуки, захопили їхній світ, і новий фрагмент якраз показує той самий День Ікс, де на вулицях починається хаос, а Евелін з дітьми в машині намагається уникнути аварії з автобусом.

До прем'єри фільму «Тихе місце 2», де також зіграють Кілліан Мерфі і Джимон Гонсу, залишилося всього 10 днів — вона відбудеться 19 березня.