Новини, в яких згадується Адиль Эль Арби

27 березня 2024,  14:20 | Новини фільмів

Давні друзі й напарники Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються влітку у кінотеатри в образах культових детективів у пригодницькому екшені «Погані хлопці: Все або нічого» (або просто «Погані хлопці 4»).

Читати далі...
5 вересня 2022,  18:46 | Статті | Автор: Олена Стрельбицька

Навесні супергеройський екшен «Бетгьорл» увійшов до топ-10 найбільш очікуваних супергеройських фільмів за версією сайту IMDb, адже глядачі часто зазирали на його сторінку у пошуках новин, проте у серпні студія Warner Bros. повідомила, що, хоча фільм вже було відзнято, його реліз вирішили скасувати. Що ж сталося?

Читати далі...
1 квітня 2021,  19:55 | Статті | Автор: Елена Стрельбицкая

Комедії завжди допомагають нам відволіктися від проблем і від душі посміятися над безглуздими ситуаціями, в які потрапляють герої кіно. Тому в цей непростий час пропонуємо вам підбірку з найсмішніших, найвибуховіших та найбільш незвичайних комедій 2020 року. Приємного перегляду!

Читати далі...
16 березня 2020,  22:23 | Новини фільмів

Вілл Сміт поділився 11-хвилинним відео про зйомки свого хітового комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди», де вони з Мартіном Лоуренсом знову зіграли найкрутіших копів в Маямі.

Відео показує, як режисери Аділь Ель Арбі та Білал Фалла знімали найбільш касовий фільм 2020 року (на сьогоднішній день), починаючи зі створення концепт-арту ключових сцен і закінчуючи безпосередніми зйомками на студії на тлі зеленого екрану і на вулицях міста, де знімалася та сама погоня на мотоциклі з кулеметом. Перед зйомками цього епізоду Сміт сказав знімальній групі, що «це буде культовий момент, який глядачі будуть згадувати багато років». І він мав рацію. Також відео розкриває секрети створення того епізоду на мосту з вертольотом і базукою.

На великі екрани екшен «Погані хлопці назавжди» вийшов у січні і з тих пір зібрав в світовому прокаті $417,9 млн, з яких $204,3 млн йому принесли американці.

Рецензія на фільм «Погані хлопці назавжди»
Найкращі копи Маямі знову в дії
21 січня 2020,  18:18 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Починаючи з 1995 року, в спекотному Маямі кожен злочинець знав, що якщо він висуне свою злочинну фізіономію з темної нори, то її тут же заарештують і посадять за ґрати двоє бравих копів – Майк Лоурі і Маркус Бернетт. Роки йшли, ця парочка ловила найнебезпечніших бандитів і робила вулиці свого сонячного міста безпечнішими. Тепер їм вже за п'ятдесят, але вони все ще не мають наміру зменшувати оберти, про що і заявляють бандитам – і глядачам – в своєму третьому фільмі «Погані хлопці назавжди».

Читати далі...
5 листопада 2019,  18:28 | Новини фільмів

Бандити відкривають полювання на Вілла Сміта, і Мартін Лоуренс поспішає йому на допомогу у другому дубльованому трейлері комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди».

Читати далі...
4 вересня 2019,  19:44 | Новини фільмів

Вілл Сміт щойно поділився зі світом дебютним трейлером комедійного бойовика «Погані хлопці назавжди», де він знову буде шаленіти і ловити злочинців разом з Мартіном Лоуренсом.

В довгоочікуваному продовженні фільмів «Погані хлопці» та «Погані хлопці 2», яке зняли режисери Аділь Ель Арбі та Білал Фалла, Сміт та Лоуренс повертаються на великі екрани в образах безстрашних і безрозсудних напарників Майка Лоурі і Маркуса Бернетта. Маркус збирається на пенсію, тому вони з Майком вирішують взятися за останню справу, яка незабаром виходить з-під їхнього контролю.

У кінотеатри України екшен «Погані хлопці 3», де молоду команду копів зіграють актори Ванесса Енн Гадженс, Александр Людвіг, Чарльз Мелтон і Паола Нуньєс, увірветься 23 січня 2020 року.

26 квітня 2019,  20:47 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У комедійному екшені «Погані хлопці назавжди» з'явиться команда молодих поліцейських, яких втілять зірка фільму «Почни спочатку» Ванесса Гадженс та зірка серіалу «Вікінги» Александр Людвіг.

Читати далі...
9 січня 2019,  19:23 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

У понеділок, 7 січня, стартували зйомки очікуваного комедійного бойовика «Погані хлопці 3», і Вілл Сміт вже встиг порадувати своїх шанувальників веселим відео з його знімального майданчика.

Коли Сміт, який втілює в цій франшизі детектива Майка Лоурі, прибув на зйомки екшену «Погані хлопці 3», також відомого як «Погані хлопці назавжди», йому виділили цілий офіс. Зрадівши цьому, Сміт вирішив побути поганим й піти у відрив: він розкидав по офісу цукерки, влаштував серфінг на столі, повалявся на дивані і навіть «помочився» в кутку.

В описі актор пожартував, що в результаті виявилося, що цей офіс належить його колезі Мартіну Лоуренсу.

Українська прем'єра фільму «Погані хлопці 3», режисерами якого виступають Аділь Ель Арбі і Білал Фалла, очікується в січні 2020 року.