Питер КрэйгPeter Craig

50%
0
50%
0

Фільмографія

Кращий стрілець: Меверік (2020) ... сценарист
Погані хлопці назавжди (2020) ... сценарист (и сюжет)
12 Сильних (2018) ... сценарист
Кровний батько (2015) ... продюсер (продюсер), сценарист (и роман)
Голодні ігри: Переспівниця. Частина 2 (2015) ... сценарист
Голодні ігри: Переспівниця. Частина 1 (2014) ... сценарист
Місто (2010) ... сценарист
Задоволення (1988) ... Mig
Хупер (1978) ... Pete

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...