Ток-шоу, в яких згадується Бредлі Купер

17 вересня 2017,  16:03 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Щоб цей вихідний приніс вам ще більше радості, пропонуємо вам подивитися (або переглянути) давнє, але жахливо смішне інтерв'ю Джиммі Феллона з Бредлі Купером. У жовтні 2014 року актор прийшов на «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», де вони з ведучим вирішили надіти смішні козирки і поговорити про його нову п'єсу «Людина-слон». Але незважаючи на те, що це серйозна й трагічна історія, на Купера і Феллона напав істеричний сміх, і вони не могли заспокоїтися... протягом 10 хвилин.

В цьому році Купер знову озвучив Ракету у «Вартових Галактики 2», а в наступному на екрани вийде його режисерський дебют «Зірка народилася», де він зіграв разом з Леді Гагою.

11 травня 2017,  01:08 | Ток-шоу | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Вартових Галактики 2» Бредлі Купер взяв на шоу Елен Дедженерес в руки тезку свого персонажа Ракети (англ. «Rocket» — ракета, ракетка) й зіграв разом з ведучою в нову гру — космічний теніс. Влучивши м'ячем більше 5 разів по планетам на стенді, він заробив для своєї благодійної організації Bradley Charles Cooper Foundation, заснованої на честь його батька, $10 тисяч.

Кілька місяців тому актор став батьком дочки Лії, яку народила йому модель Ірина Шейк. В образі Ракети Купер повернувся в «Вартових Галактики 2», які вже йдуть в українських кінотеатрах.