Фільмографія Клаус Марія Брандауер

Фільмографія: Актор, Режисер
Великий черевик (2015)
The Big Shoe
Die Auslöschung (2013)
Ernst Lemden
Дивна річ Вільгельма Райха (2012)
The Strange Case of Wilhelm Reich
Wilhelm Reich
Jedermann Remixed (2011)
Jedermann
Manipulation (2010)
Urs Rappold
Тетро (2009)
Tetro
Carlo / Alfie
Verstörung - und eine Art von Poesie. Die Filmlegende Bernhard Wicki (2007)
грає себе
Кронпринц Рудольф (2006)
Kronprinz Rudolf
Emperor Franz-Joseph
Викрадення із сералю (2003)
Die Entführung aus dem Serail
Bassa Selim
Bambi Verleihung 2003 (2003)
грає себе
Наші найкращі (2003)
Unsere Besten
Various Roles
Поручитель (2003)
Entrusted
Gregor Lämmle
Бонхеффер (2003)
Bonhoeffer
   Dietrich Bonhoeffer
Poem - Ich setzte den Fuß in die Luft und sie trug (2003)
Тільки між нами (2002)
Between Strangers
Alexander Bauer
В ніч з... (2002)
Durch die Nacht mit...
грає себе
Торжество Едерманна (2002)
Jedermanns Fest
Jan Jedermann
Друїди (2000)
Vercingétorix
Julius Caesar
Сірано де Бержерак (2000)
Cyrano von Bergerac
Cyrano von Bergerac
Норець (2000)
Dykaren
Orlov
Віра, надія, кров (2000)
Vladimir Lenin
Grand Finale (1999)
Recitant
Познайомтеся з Дороті Дендрідж (1999)
Introducing Dorothy Dandridge
Otto Preminger
Рембрандт (1999)
Rembrandt
Rembrandt van Rijn
Шпеєр в Лондоні (1999)
Klaus Maria Brandauer: Speer in London
Пророк Єремія: Викривач царів (1998)
Jeremiah
King Nebuchadnezzar
Шпеєр (1998)
Speer
Балканський острів: Остання історія століття (1997)
Balkan Island: The Last Story of the Century
Nikola
Маріо і чарівник (1994)
Mario und der Zauberer
Cipolla
Пригоди знаменитого Кота-детектива (1994)
Felidae
   Pascal / Claudandus
Знаходячи себе (1991)
Becoming Colette
Henri Gauthier-Villars
Біле ікло (1991)
White Fang
Alex
Російський будинок (1990)
The Russia House
Dante
Георг Ельзер – один з німців (1989)
Georg Elser - Einer aus Deutschland
Georg Elser
Французька революція (1989)
La révolution française
Georges-Jacques Danton
Павутина (1989)
Das Spinnennetz
Benjamin Lenz
Спекотня таємниця (1988)
Burning Secret
Baron
Європа і два яблука (1988)
Europa und der zweite Apfel
Marionette
Хануссен (1988)
Hanussen
Eric Jan Hanussen
Біографія (1987)
Biography
грає себе, немає в титрах
Вулиці із золота (1986)
Streets of Gold
Alek Neuman
Showgeschichten (1986)
грає себе
58-а церемонія вручення премії «Оскар» (1986)
The 58th Annual Academy Awards
грає себе, номинант: Лучшая мужская роль второго плана
43-я церемонія вручення премії «Золотий глобус» (1986)
The 43rd Annual Golden Globe Awards
грає себе, победитель: Best Actor in a Supporting Role in a Motion Picture
З Африки (1985)
Out of Africa
Bror
Плавучий маяк (1985)
The Lightship
Captain Miller
Кво Вадіс (1985)
Quo Vadis?
Nero
Полковник Редль (1984)
Oberst Redl
Alfred Redl
Сноб (1984)
Der Snob
Дитячий садок (1983)
немецкий офицер
Ніколи не говори ніколи (1983)
Never Say Never Again
Maximilian Largo
Jedermann (1983)
Jedermann
Шлях на волю (1983)
Der Weg ins Freie
Baron Georg von Wergenthin
54-а церемонія вручення премії «Оскар» (1982)
The 54th Annual Academy Awards
грає себе
П'ята жінка (1982)
La quinta donna
Halmy
Wetten, dass..? (1981)
грає себе
Мефістофель (1981)
Mephisto
Hendrik Hoefgen
WWF Club (1980)
грає себе, (Guest)
Ткачі (1980)
Die Weber
Moritz Jäger
Жовтнева неділя (1979)
Októberi vasárnap
Hoffmann
Нареченої Курта Ройдля (1979)
Die Bräute des Kurt Roidl
Kurt Roidl
Жан-Крістоф (1978)
Jean-Christophe
Jean-Christophe
Бабенбергеры в Австрії (1976)
Die Babenberger in Österreich
Кельнська зустріч (1976)
Kölner Treff
грає себе
Підступність і кохання (1976)
Kabale und Liebe
Візьмете мене в гру? (1976)
Darf ich mitspielen?
Змову Фиеско у Генуї (1975)
Die Verschwörung des Fiesco zu Genua
Fiesco
Концерт (1975)
Das Konzert
Dr. Franz Jura
Frag nach bei Casanova (1975)
Max
Леонс і Лена (1975)
Leonce und Lena
Prinz Leonce
Деррік (1974)
Derrick
Erich Forster
Вінка (1974)
Wienerinnen
Josef Ulrich
Дванадцята ніч (1973)
Was Ihr wollt
Sonderdezernat K1 (1972)
Werner Feldmeister
Оскар Уайльд (1972)
Oscar Wilde
Oscar Wilde
Зв'язковий із Зальцбурга (1972)
The Salzburg Connection
Johann Kronsteiner
Горе брехунові (1972)
Weh dem, der lügt
Leon, Küchenjunge
Емілія Галотти (1971)
Emilia Galotti
Hettore Gonzaga, Prinz von Guastalla
Приборкання норовливої (1971)
Der Widerspenstigen Zähmung
Petrucchio
Der Tag des Krähenflügels (1970)
Capponi
Кетхен з Гейльбронна (1968)
Das Käthchen von Heilbronn
Gottfried Friedeborn
Балада про передмісті (1966)
Die Ballade von Peckham Rye
Capelli Code ()
Frank Capelli