Оновлення, в яких згадується Білл Кондон

2 березня 2017,  20:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Головна героїня казки «Красуня і чудовисько» надихала Емму Вотсон, яка тепер грає її в рімейку, з самого дитинства. І в закулісній фічуретці акторка разом з режисером Біллом Кондоном й акторами Деном Стівенсом, Джошем Гадом та Гугу Мбатой-Роу з захватом говорить про Белль, захоплюючись її прагненням знайти своє місце в світі, розумом, цікавістю й безстрашністю, які роблять її відмінним й дуже сучасним прикладом для наслідування для маленьких дівчаток.

Фрагмент «Красуні і чудовиська» зі співаючої Вотсон дивіться тут.

22 лютого 2017,  16:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney поділилася першим фрагментом з майбутньої музичної казки «Красуня і чудовисько», який знайомить нас ближче з головною героїнею Белль у втіленні Емми Вотсон. Тут вона прогулюється по своєму невеликому і мальовничому містечку, наспівуючи пісню «Belle» та дивуючи оточуючих своїми дивацтвами, як любов до книг.

Український ТБ-ролик «Красуні і чудовиська», знятих володарем «Оскара» Біллом Кондоном, дивіться тут.

16 лютого 2017,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст діснеївського рімейку «Красуня і чудовисько», серед якого Емма Вотсон, Ден Стівенс, Люк Еванс, Юен МакГрегор і Іен Маккеллен, та режисер Білл Кондон розповіли в закулісній фічуретці про те, як сильно вони люблять цю історію і як сподіваються, що їх версія класичного мультфільму надихне і підкорить нове покоління глядачів.

Фічуретку про те, як Аріана Гранде та Джон Ледженд записували свій кавер головної пісні «Красуні і чудовиська», дивіться тут.

3 лютого 2017,  15:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Невеликий промо-ролик діснеєвської казки «Красуня і чудовисько» показує не тільки новий фрагмент з Еммою Уотсон і Деном Стівенсом, на жаль, без звуку, а й демонструє, чим перегляд фільму в форматі IMAX відрізняється від перегляду в звичайному кінотеатрі.

Фінальний український трейлер казки володаря «Оскара» Білла Кондона дивіться тут.