Новини, в яких згадується Білл Кондон

5 жовтня 2019,  18:16 | Новини фільмів

Два легендарних британських актора Іен МакКеллен і Хелен Міррен плетуть інтриги в новому дубльованому трейлері трилера «Ідеальна брехня».

В новому фільмі лауреата премії «Оскар» Білла Кондона шахрай зі стажем Рой Кортні (МакКеллен) ледь вірить своїй удачі, коли знайомиться в мережі з багатою вдовою Бетті МакЛіш (Міррен). Зачарована жінка досить швидко пускає його в свій дім і своє життя. З часом Рой з подивом виявляє, що вона йому небайдужа. Тепер те, що мало б стати просто черговою аферою, перетворюється на найбільш підступну прогулянку над прірвою в його житті.

В кінотеатри України «Ідеальна брехня», де компанію МакКеллену та Міррен складають Рассел Тові і Джим Картер, прибуде 21 листопада.

28 червня 2019,  17:25 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

З'явився дубльований трейлер британського драматичного фільму «Ідеальна брехня» за участю легендарних акторів Іена МакКеллена та Гелен Міррен, який повідомляє, що його українська прем'єра відбудеться 21 листопада.

Професійний шахрай Рой Кортні (Іен МакКеллен) не може повірити в свою удачу, коли знайомиться в Інтернеті із заможною вдовою Бетті МаКліш (Гелен Міррен). Коли Бетті відкриває йому свій дім і своє життя, Рой з подивом починає відзначати, що дійсно піклується про цю жінку, і його почуття перетворюють спочатку просту аферу на найбільш небезпечну прогулянку над прірвою в його житті.

Режисером фільму «Ідеальна брехня» виступає лауреат премії «Оскар» Білл Кондон, який неодноразово працював з МакКелленом.

27 червня 2019,  15:22 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

В офіційному трейлері драматичного фільму «Ідеальна брехня» номінант на премію «Оскар» Іен МакКеллен намагається позбавити володарку премії «Оскар» Хелен Міррен її великих статків.

Читати далі...
2 березня 2017,  20:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Головна героїня казки «Красуня і чудовисько» надихала Емму Вотсон, яка тепер грає її в рімейку, з самого дитинства. І в закулісній фічуретці акторка разом з режисером Біллом Кондоном й акторами Деном Стівенсом, Джошем Гадом та Гугу Мбатой-Роу з захватом говорить про Белль, захоплюючись її прагненням знайти своє місце в світі, розумом, цікавістю й безстрашністю, які роблять її відмінним й дуже сучасним прикладом для наслідування для маленьких дівчаток.

Фрагмент «Красуні і чудовиська» зі співаючої Вотсон дивіться тут.

22 лютого 2017,  16:29 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кінокомпанія Disney поділилася першим фрагментом з майбутньої музичної казки «Красуня і чудовисько», який знайомить нас ближче з головною героїнею Белль у втіленні Емми Вотсон. Тут вона прогулюється по своєму невеликому і мальовничому містечку, наспівуючи пісню «Belle» та дивуючи оточуючих своїми дивацтвами, як любов до книг.

Український ТБ-ролик «Красуні і чудовиська», знятих володарем «Оскара» Біллом Кондоном, дивіться тут.

16 лютого 2017,  16:04 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст діснеївського рімейку «Красуня і чудовисько», серед якого Емма Вотсон, Ден Стівенс, Люк Еванс, Юен МакГрегор і Іен Маккеллен, та режисер Білл Кондон розповіли в закулісній фічуретці про те, як сильно вони люблять цю історію і як сподіваються, що їх версія класичного мультфільму надихне і підкорить нове покоління глядачів.

Фічуретку про те, як Аріана Гранде та Джон Ледженд записували свій кавер головної пісні «Красуні і чудовиська», дивіться тут.

3 лютого 2017,  15:07 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Невеликий промо-ролик діснеєвської казки «Красуня і чудовисько» показує не тільки новий фрагмент з Еммою Уотсон і Деном Стівенсом, на жаль, без звуку, а й демонструє, чим перегляд фільму в форматі IMAX відрізняється від перегляду в звичайному кінотеатрі.

Фінальний український трейлер казки володаря «Оскара» Білла Кондона дивіться тут.

21 вересня 2016,  14:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Оскаровский номинант Хью Джекман сообщил, что уже находится на съемочной площадке своего музыкального байопика «Величайший шоумен Земли».

Читати далі...
19 серпня 2015,  16:05 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Анахайм, Каліфорнія, 16 серпня 2 015 - Гості щорічної виставки D23 першими змогли дізнатися сенсаційні новини щодо майбутніх художніх фільмів Disney, MARVEL і Lucasfilm, які на головній сцені заходу представили творці фільмів і виконавці головних ролей.

Відкрив захід голова The Walt Disney Studios Алан Хорн:

Воістину, це щось неймовірне - мати можливість представляти на одній сцені фільми Disney, MARVEL і Lucasfilm! Я неймовірно гордий, усвідомлюючи той факт, що першими про ці фільми дізнаються саме їх найгарячіші шанувальники, які зібралися на виставці D23.

Читати далі...
22 квітня 2015,  15:14 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Каст новой «Красавицы и чудовища» пополнился шотландским актером Юэном МакГрегором, который сыграет в этой сказке Люмьера.

Персонаж МакГрегора, Люмьер, является тем самым очаровательным подсвечником, который до заклятия был метрдотелем в замке Чудовища. И он знает, как устроить настоящее шоу.

Но МакГрегору не только придется почувствовать себя канделябром, а и вспомнить музыкальные уроки. В мультфильме Люмьер исполняет одну из его знаменитейших песен «Be Our Guest», которая была номинирована и на «Золотой глобус», и на «Оскар», но уступила заглавной композиции «Beauty and the Beast».

Ранее МакГрегор уже пел в мюзикле «Мулен Руж», вышедшем на экраны в 2001 году, и за ту свою роль был номинирован на «Золотой глобус».

Лучшего друга Люмьера, превращенного в часы Когсворта, сыграет Иэн МакКеллен

Главных героев в сказке воплотят Эмма Уотсон и Дэн Стивенс, а компанию им составят Люк ЭвансДжош ГадЭмма Томпсон и Одра МакДональд, которая станет гардеробом. 

В начале года МакГрегор появился в комедии «Мордекай» с Джонни Деппом, а в инди-драме «Демон» («Последние дни в пустыне») он сыграл Иисуса. В этом году с ним выйдет еще несколько фильмов: «Джейн берет ружье», «Убить трубача» и «Такой же предатель, как и мы», а потом МакГрегор окажется в «Американской пасторали».

Съемки сказки режиссера Билла Кондона начнутся уже в мае.

На большие экраны кинокартина «Красавица и чудовище» выйдет 17 марта 2017 года.

5 березня 2015,  16:03 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

Стало відомо, хто зіграє дві основні чоловічі ролі в майбутній кінокартині «Красуня і чудовисько». Самозакоханого Гастона втілить Люк Еванс, а самим Чудовиськом стане Ден Стівенс.

Кіностудія Disney продовжує залучати британських акторів до гри в нових екранізаціях своїх класичних мультфільмів. Стівенс, відомий завдяки серіалу «Абатство Даунтон», і Еванс, який зіграв у «Хоббіті» лучника Барда, приєдналися до виконавиці головної ролі Белль Еммі Уотсон у фільмі режисера Білла Кондона

Вони не тільки зіграють відомих казкових персонажів, проклятого Чудовиська і лиходія Гастона, а й заспівають кілька композицій, оскільки нова «Красуня і чудовисько» буде також мюзиклом.

Емма Уотсон дуже зраділа кастингу Стівенса, про що повідомила в Твіттері:

Не можу бути щасливішим, що ця людина зіграє Чудовисько!!! Ласкаво просимо на борт.

«Красуня і чудовисько» вийде в 2016 році.