Даг ЛайманDoug Liman

Даг Лайман / Doug Liman
Народився 24 липня 1965; Нью-Йорк, США
Зріст: 188 см
50%
0
50%
0

Фільмографія Дага Лаймана

Хода хаосу (2021) ... режисер
Пірсон (2019) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Ті, що летять крізь ніч (2018) ... продюсер (исполнительный продюсер)
Імпульс (2018) ... режисер, продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Баррі Сіл: Король контрабанди (2017) ... режисер
Making 'The Wall': Behind the Scenes (2017) ... Self
Facts from the Front Lines: A Visual Journey Through «The Wall» (2017) ... Self
Стіна (2017) ... режисер
Відео з участю Дага Лаймана

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Дага Лаймана. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Дага Лаймана

Написати коментар...
Написати коментар...