Новини, в яких згадується Саймон Пегг

14 жовтня 2023,  01:38 | Кастінг

Наступного року Том Круз знову втілить суперганта Ітана Ганта у пригодницькому екшені «Місія неможлива 8». Хто з акторів та акторок повернеться разом з ним?

Читати далі...
19 травня 2023,  21:02 | Новини фільмів

Нарешті дочекалися! Майже через рік після виходу тизер-трейлера пригодницького бойовика Тома Круза «Місія неможлива: Розплата. Частина перша» нам нарешті вирішили показати його офіційний трейлер, де Круз знову рятує світ і виконує божевільні трюки з байком та потягом.

Читати далі...
19 липня 2022,  20:52 | Новини фільмів

За рік, у липні 2023 року, Том Круз відправить нас у нову шпигунську пригоду разом зі своїм героєм Ітаном Гантом у фільмі «Місія неможлива: Розплата. Частина перша», який отримав свій перший український трейлер.

Читати далі...
15 липня 2022,  12:35 | Новини фільмів

Стримінгова платформа Apple поділилася офіційним трейлером свого майбутнього мультфільму «Вдача», чия онлайн-прем'єра відбудеться 5 серпня.

Читати далі...
23 травня 2022,  17:00 | Новини фільмів

Ітан Гант знову збирає свою команду з порятунку світу для однієї масштабної операції. Не встиг ще вийти на екрани фільм «Топ Ґан: Меверік», як Том Круз вирішив представити перший трейлер свого наступного екшену «Місія неможлива 7», чия прем'єра відбудеться у 2023 році.

Читати далі...
11 квітня 2022,  21:45 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

За 20 років існування анімаційної франшизи «Льодовиковий період» його культове тріо Менні, Дієго та Сід обзавелося купою друзів та пережило найбільш немислимі (а частенько і надмірно абсурдні) пригоди. Абсолютно ніякий п'ятий мультфільм «Льодовиковий період: Курс на зіткнення» остаточно переконав публіку в тому, що нашим героям настав час відпочити від яскравого світла софітів, але тут студія Blue Sky опинилася в руках Disney (в комплекті з 21st Century Fox), а значить, пенсія скасовується. І щоб не занапастити франшизу остаточно, було прийнято рішення зняти не прямий сиквел, а певний спін-офф, де головними героями будуть не Менні, Дієго та Сід, а опосуми Креш та Едді й одноокий тхір Бак зі світу динозаврів. В результаті вийшов мультфільм під назвою «Льодовиковий період: Пригоди Бака», чия прем'єра відбулася одразу на стримінговій платформі Disney+, оминувши кінотеатри. Чи вдалося йому вдихнути життя в цю франшизу, що замерзає?

Читати далі...
25 вересня 2020,  14:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Нік Фрост очолює каст нового серіалу про мисливців на привидів «Шукачі правди» («Truth Seekers»), в якому також знявся його давній друг і колега по культовій комедії «Зомбі на ім'я Шон» Саймон Пегг.

Читати далі...
24 липня 2020,  17:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Легендарний комедійний дует знову з нами! Платформа Prime Video представила офіційний трейлер серіалу «Шукачі правди», головні ролі в якому виконують актори Саймон Пегг та Нік Фрост.

Читати далі...
28 травня 2020,  15:40 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якраз до української прем'єри з'явився новий трейлер психологічного трилера Вона Стайна «Темний спадок», де Лілі Коллінз належить з'ясувати, чому її батько прикував до стіни бункера Саймона Пегга.

Читати далі...
22 травня 2020,  16:40 | Кастінг | Автор: Елена Стрельбицкая

В шпигунських екшенах «Місія неможлива 7» та «Місія неможлива 8» герой Тома Круза зіткнеться з новим небезпечним лиходієм у втіленні актора Есая Моралеса, який зіграв Дефстроука в серіалі «Титани».

Читати далі...
Рецензія на фільм «Темний спадок»
Балакучий скелет у шафі її батька
20 травня 2020,  20:30 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Від свого батька у спадок можна отримати що завгодно. Нерухомість, гроші, сімейну реліквію, борги... Чи щось страшніше. Наприклад, людину, прикуту ланцюгом в підземному бункері, який розташований в декількох кроках від вашого літнього будинку. Саме таку спадщину від свого багатого батька отримала головна героїня фільму «Темний спадок». І тепер їй потрібно вирішити, що з цим робити.

Читати далі...
16 травня 2020,  14:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо ексклюзивні кадри детективного трилера «Темний спадок» з Лілі Коллінз в головній ролі, чий слоган говорить про те, що «деякі секрети повинні залишатися під землею».

Читати далі...
19 березня 2020,  18:08 | Новини фільмів

Лілі Коллінз знаходить невпізнанного Саймона Пегга в підвалі свого батька в офіційному трейлері детективного трилера «Спадок».

Фільм Вона Стайна покаже смерть патріарха багатоїї і впливової родини з Нью-Йорка, яка залишає його дружину (зірка блокбастера «Диво-жінка» Конні Нільсен) і дочку (Коллінз) з шокуючим таємним спадком, що загрожує знищити їхні життя. Трейлер показує, що цим «спадком» буде довговолосий член сім'ї (Пегг), якого їхній чоловік та батько тримав в ланцюгах в підвалі.

Також в трилері «Спадок» зіграє зірка серіалів «Пліткарка» і «Хлопаки» Чейс Кроуфорд. Його світова прем'єра запланована на травень.

16 березня 2020,  18:19 | Новини фільмів

Зірка фільму «Рятувальники Малібу» Александра Даддаріо постає в новому неймовірному образі в трейлері драматичної стрічки «Труднощі адаптації», яку написала і зняла Кетрін О'Брайен.

Ханна (Джуно Темпл), сором'язлива авторка пісень, отримує пропозицію писати для відомої поп-діви Дани Лі (Даддаріо) і в цей час відкриває, що її друг, визнаний музичний продюсер Тео Росс (Саймон Пегг), перестав приймати свої ліки від шизофренії. Ханна збирає групу друзів, щоб допомогти Тео і відправити його на лікування в психіатричну лікарню, ганяючись за ним, поки він втрачає себе в кольорових ілюзіях гламурного світу Лос-Анджелеса.

Світова прем'єра фільму «Труднощі адаптації» відбулася в минулому році на кінофестивалі «Трайбека». Його реліз в Інтернеті стався 13 березня.

23 липня 2019,  22:33 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою нового трейлера свого супергеройського серіалу для дорослих «Пацани» компанія Amazon нагадала, що його прем'єра відбудеться вже через кілька днів, 26 липня.

«Пацани» покажуть нам альтернативний світ, в якому супергерої стали розрекламованими знаменитостями, і найвідомішими з них є команда Сімка. Вони рятують світ, але все частіше не звертають увагу на супутній збиток смерті сотні людей, причиною яких вони стають. І тут в гру вступає команда лінчувателів Пацани, які вирішують поставити вискочок на місце і показати супергероям, що за все потрібно відповідати.

В серіалі зіграють Карл Урбан, Джек Квейд, Ерін Моріарті, Карен Фукухара, Джессі Ашер, Дженніфер Еспозіто, Домінік МакЕллігот, Чейс Кроуфорд і Саймон Пегг.