Джон ВуJohn Woo

Джон Ву / John Woo
Повне ім'я: John Woo Yu-Sen
Народився 23 вересня 1946
Зріст: 164 см
100%
1
0%
0

Фільмографія Джона Ву

Полювання на людину (2017) ... режисер, сценарист
Переправа 2 (2015) ... режисер
Переправа (2014) ... режисер
Розсікаючи хвилі (2014) ... продюсер
Воїни веселки: Сідік балі (2011) ... продюсер
The Founding of a Party (2011) ... Lin Sen
Светлое будущее (2010) ... продюсер (исполнительный продюсер), сценарист
Jianyu Jianghu (2010) ... продюсер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джона Ву. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джона Ву

Написати коментар...
Написати коментар...