Новини серіалів, в яких згадується Глорія Рубен

11 травня 2019,  00:17 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тенді і Тайрон відправляються битися за своє життя у світ 8-бітної відеоігри в промо-ролику 8 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

Щоб витягнути Тайрона (Обрі Джозеф) з небезпечної ситуації, Тенді (Олівія Голт) об'єднується з Евітою (Ноель Рені Берсі) і разом з Бріджит (Емма Лахана) вирушає в його свідомість, де останню вже чекає Хаос. Тим часом Адіна (Глорія Рубен) звертається по допомогу до несподіваної людини.

Серію «Two Player» («Гра на двох») зняла режисер Джессіка БорсицькіЛюцифер», «Обитель брехні»), і її прем'єра відбудеться 17 травня за українським часом.

3 травня 2019,  23:34 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Тенді втрачає надію та свою здатність створювати світлові кинджали в промо-ролику супергеройського серіалу 7 серії 2 сезону «Плащ і Кинджал».

Адіна (Глорія Рубен) підходить до небезпечного краю, коли вона шукає відповіді про те, що сталося з її хлопчиками. Тим часом Тайрон (Обрі Джозеф) стикається із загадковим людиною, поки він намагається знайти і врятувати Тенді (Олівія Голт).

Серія «Vikingtown Sound» («Звук Вікінгтауна»), яку зняв режисер Джо Покаскі, вийде на екрани 10 травня за українським часом.

13 квітня 2019,  16:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

В 4 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал» Тенді відправиться в кролячу нору, щоб врятувати Хаос.

В 3 серії Тайрон (Обрі Джозеф), бажаючи врятувати одну з її жертв, випадково відправив Хаос (Емма Лахана) у вимір Даркфорс. І тепер Тенді (Олівія Голт), продовжуючи збирати інформацію про схему продажу дівчат, відправляється в цей небезпечний темний світ, щоб повернути Хаос, у якої можуть бути потрібні їй відповіді. Тим часом Тайрона знаходить поліція, а його мати Адіна (Глорія Рубен) опиняється в епіцентрі їх озброєного протистояння.

Серія «Rabbit Hole» («Кроляча нора») вийде на екрани 19 квітня за українським часом.

25 липня 2018,  22:37 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Студія Marvel представила на минулій конвенції San Diego Comic-Con розширений трейлер до фінальних серій 1 сезону свого супергеройського серіалу «Плащ і Кинджал».

Читати далі...