Новини, в яких згадується Пітер Галлахер

30 червня 2020,  16:40 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

За допомогою яскравого тизера телеканал NBC підтвердив, що його музичний серіал «Незвичайний плейлист Зої» повернеться в майбутньому з 2 сезоном.

Читати далі...
22 лютого 2019,  13:59 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Відмінниця закохується в золотого хлопчика в новому українському трейлері романтичної картини «Після» («After»), яка є екранізацією бестселера американської письменниці Анни Тодд.

Тесса Янг (Джозефіна Ленгфорд) розпочинає свій перший семестр у коледжі. Зразкова учениця, слухняна донька добропорядних батьків, вона звикла завжди й в усьому жити за зрозумілими для неї правилами. Більш несхожого на неї юнака складно було б знайти. Це Скотт Хардін (Хіро Файнс-Тіффін), який через батьківські гроші звик жити як йому заманеться. Зустріч зі Скоттом розділить життя Тесси на до та після.

Українська прем'єра фільму Дженні Гейдж, де також зіграють Сельма Блер, Дженніфер Білз та Пітер Галлахер, відбудеться навесні, 9 травня.

20 лютого 2019,  17:01 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов промо-ролик 16 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані», яка стане фінальною серією даного сезону.

Заключна серія сезону отримала назву «oMens» («Передвісники»). В ній лиходійка Ріва (Грейс Байєрс) готується втілити в життя свій план для «Внутрішнього кола», але не всі погоджуються її підтримати. Рід (Стівен Мойєр) намагається впоратися зі своїми силами, але сім'я розуміє, що без сироватки він незабаром втратить над ними контроль. Розчарований і підбиваємий Бенедиктом Раяном (Пітер Галлахер) Джейс (Кобі Белл) здійснює атаку на мутантів разом з Чистильниками, але для Джейса речі вже не є такими чорними чи білими, як раніше.

2 сезон «Обдарованих» завершиться 27 лютого за українським часом.

5 січня 2019,  16:32 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сили Лорен стають все більш небезпечними і руйнівними в 11 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Рід (Стівен Мойєр) тривожиться, коли Лорен (Наталі Елін Лінд) починає цікавитися своїми предками та їх жорстокими силами. Полярис (Емма Дюмон) починає переглядати свою віру у «Внутрішнє коло», коли дізнається минуле нових рекрутів Ріви (Грейс Байєрс). Тим часом Бенедикт Райан (Пітер Галлахер) продовжує підштовхувати Джейса (Кобі Белл) до дій за участю Чистильників. Затемнення (Шон Тіл) просить Блінк (Джеймі Чанг) відправитися до Морлоків у пошуках інформації про «Внутрішнє коло», а Буревісник (Блер Редфорд) отримує дзвінок від Еванджелін (Ерінн Рут).

Серія «meMento» («Сувенір»), режисером якої є Меггі КіліРівердейл», «Моторошні пригоди Сабріни»), вийде на екрани 9 січня за українським часом.

8 листопада 2018,  16:00 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

«Внутрішнє коло» перемагає Підпілля у їх власній грі в промо-ролику 7 серії 2 сезону супергеройського серіалу «Обдаровані».

Ріва (Грейс Байєрс) розкриває свої плани щодо головної місії «Внутрішнього кола» для забезпечення необхідних коштів. Тим часом Підпілля мутантів має боротися з нестабільними силами Ріда (Стівен Мойєр), сподіваючись, що медична допомога від Кейтлін (Емі Акер) і Лорен (Наталі Елін Лінд) буде тримати їх руйнівний аспект під контролем. Джейс (Кобі Белл) знайомиться з Бенедиктом Райаном (Пітер Галлахер), публічною фігурою зі зв'язками, яка підтримує роботу Чистильників, але вони не можуть знайти спільну мову. Буревісник (Блер Редфорд) нарешті вирішує з'ясувати у Блінк (Джеймі Чанг) про її справи з Ургом після кілька тижнів напруги через їхню зустріч.

Серія отримала назву «no Mercy» («Ні милості»), її режисером виступає Ніна Лопес-Коррадо, а на екрани вона вийде 14 листопада за українським часом.