Новини, в яких згадується Колін Семон

1 червня 2019,  02:26 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

У нових серіях науково-фантастичного серіалу «Криптон» Сег-Ел зіткнеться з божевільним Лобо у втіленні Еммета Джея Скенлена, який є безжалісним мисливцем за головами.

Офіційний синопсис 2 сезону задається питанням: що було б, якби Супермена ніколи не існувало? Події «Криптону» розвиваються за два покоління до знищення рідної планети Супермена і слідують за Сег-Елом (Камерон Каффе), молодим дідусем легендарної Людини зі сталі, який прагне вберегти свою планету від знищення. Коли генерал Зод (Колін Селмон) захоплює владу і оголошує, що хоче правити всесвітом, Сег-Ел об'єднує тих, хто хоче боротися проти його тиранії, у спробі перемогти генерала і відновити надію на Криптоні.

Прем'єрна серія 2 сезону серіалу «Криптон», в подіях якого також візьмуть участь Брейніак (Блейк Рітсон) та монстр Думсдей, вийде 12 червня.

19 квітня 2019,  02:31 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Це найгірший день, щоб бути героєм. Канал Syfy поділився офіційним трейлером 2 сезону науково-фантастичного серіалу «Криптон».

У нових серіях головний герой серіалу Сег-Ел (Камерон Каффе), який в майбутньому стане дідусем Супермена, буде намагатися зупинити генерала Зода (Колін Селмон), який захопив владу на Криптоні і збирається поневолити всю галактику. Поки на планеті назріває революція, Сег-Ел разом з Адамом Стренджем (Шон Сайпос) стикається в лісі з новим лиходієм Лобо (Еммет Джей Скенлен), а також в трейлері з'являються Брейніак (Блейк Рітсон) та монстр Думсдей.

У кінці трейлер офіційно повідомив, що прем'єра 2 сезону серіалу «Криптон» відбудеться на початку літа, 12 червня.

Раніше на цьому тижні був представлений тизер нового серіалу «Болотна тварюка», також заснованого на коміксах DC.

3 квітня 2019,  16:50 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Час героїв минув. Ласкаво просимо в епоху лиходіїв. Дивимося перший тизер-трейлер 2 сезону супергеройського серіалу «Криптон», який розповідає про пригоди молодого дідуся Супермена.

Читати далі...