Увага! Деякі кінотеатри України поступово відновлюють свою роботу під час воєнного стану. Слідкуйте за афішою на нашому сайті. За бажанням та можливістю підтримуйте кінотеатри свого міста. Слава Україні!

Билл ФингерBill Finger

50%
0
50%
0

Фільмографія

Бетмен (2022) ... сценарист
Mr. Terrific (2021) ... сценарист (персонажи)
Thomas/Batman (2020) ... сценарист (персонажи)
Harley (2020) ... сценарист (персонажи)
Харлі Квін (2019) ... сценарист
Union Jack (2019) ... сценарист
Superman: End of an Era (2019) ... сценарист (персонажи)
Бетвумен (2019) ... сценарист (персонажи)
Смерть і повернення Супермена (2019) ... сценарист (персонаж)
Пенніворт (2019) ... сценарист

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...