Штефан РуцовіцькіStefan Ruzowitzky

Штефан Руцовіцькі / Stefan Ruzowitzky
Народився 25 грудня 1961
50%
0
50%
0

Фільмографія

Narziss und Goldmund (2020) ... режисер, сценарист
Вісім днів (2019) ... режисер
Пацієнт Зеро (2018) ... режисер
Пекло (2017) ... режисер
The Kitchen Boy (2015) ... режисер
Радикальне Зло (2013) ... режисер, сценарист
Чорний дрізд (2011) ... режисер
Магічна книга і дракон (2009) ... режисер

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...