Новини, в яких згадується Кевін Костнер

15 червня 2020,  21:30 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов трейлер 3 сезону драматичного вестерна «Єллоустоун» з лауреатом премії «Оскар» Кевіном Костнером у головній ролі, де на родину Даттон чекають нові виклики.

Читати далі...
22 липня 2019,  20:19 | Новини фільмів

У мережі з'явився український трейлер фільму Саймона Кертіса «Очима собаки» з Майло Вентімілья та Амандою Сейфрід. Роль пса Енцо озвучив володар премії "Оскар" Кевін Костнер.

Сюжет фільму заснований на бестселері американського романіста Гарта Стайна "Перегони на мокрому асфальті". Дія ведеться від імені пса Енцо, який стає улюбленцем молодого гонщика Денні Свіфта. Фільм розповість про шлях Денні до успіху у світі спорту, його знайомстві з дружиною Євою, народженні дочки Зої та зворушливу дружбу з Енцо.

Кінокартина «Очима собаки» вийде в український прокат 26 вересня.

21 травня 2019,  02:56 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Любите фільми про собак та перегони? Тоді офіційний трейлер драматичної кінокартини «Очима собаки», також відомої як «Мистецтво гонок під дощем», вас точно порадує.

Фільм «Очима собаки», заснований на романі-бестселері Гарта Стейна, являє собою душевну історію, розказану дотепною та філософською собакою на ім'я Енцо (озвучує Кевін Костнер). Завдяки міцному зв'язку зі своїм власником Денні Свіфтом (Майло Вентімілья), гонщиком-початківцем Формули-1, Енцо отримав приголомшливий погляд на душевний світ людини і розуміє, що методи, необхідні на гоночній трасі, також можуть бути використані для успішної навігації маршрутом життя. Фільм розповідає про Денні та головних людей в його житті його дружину Єву (Аманда Сайфред), їхню дочку Зої (Раян Кіра Армстронг) і, врешті-решт, його істинного найкращого друга Енцо.

Українська прем'єра картини Саймона Кертіса очікується у вересні.

21 лютого 2019,  13:33 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка серіалу «Справжній детектив» Вуді Гаррельсон знову відправляється ловити злочинців тільки тепер з Кевіном Костнером, а не з Меттью МакКонахі в офіційному трейлері кримінальної драми «The Highwaymen».

Картина «The Highwaymen» («Дорожники») розповість правдиву історію легендарних поліцейських, які зловили Бонні і Клайда. Коли усіх сил ФБР і останніх криміналістичних технологій виявляється не досить, щоб заарештувати найвідомішу пару американських злочинців, два колишніх техаських рейнджери (Гаррельсон і Костнер) повинні покладатися на свої інстинкти та старомодні навички, щоб закрити цю справу й відправити Бонні і Клайда за ґрати.

На стримінговому сервісі Netflix прем'єра нового фільму Джона Лі ГенкокаНевидима сторона», «Порятунок містера Бенкса») відбудеться 29 березня.

Рецензія на фільм «Робін Гуд»
Терон Еджертон і його банда злодіїв
1 грудня 2018,  03:23 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

На хвилі популярності молодого британського актора Терона Еджертона, який виконує головну роль в шпигунській франшизі «Кінгсман», Голлівуд вирішив використати його в ще одному гучному проекті: сучасній адаптації знаменитої легенди про Робіна з Локслі, який грабував корумпованих багатіїв та віддавав їхні гроші біднякам. Але чи зміг цей фільм потрапити своїми стрілами в яблучко?

Читати далі...
Рецензія на фільм «Гра Моллі»
Империя покера Джессики Честейн
3 лютого 2018,  00:15 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

У цьому нагородному сезоні Голлівуд представив два іменних байопіка про неординарних та амбітних жінок: «Гра Моллі» і «Я, Тоня». І першим з них в український прокат виходить фільм про колишню професійну лижницю і творця покерной імперії Моллі Блум, який отримав номінацію на «Оскар». Чим же американських кіноакадеміків підкорила ця бізнесвумен, яка створила найексклюзивнішу гру в покер, збирала за одним столом найбагатших і знаменитих людей?

Читати далі...
10 жовтня 2017,  11:39 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Представляємо український трейлер біографічної драми «Гра Моллі», де зіграли дворазова номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн та володар «Золотого глобуса» Ідріс Ельба.

Це історія 26-річної лижниці олімпійського розряду Моллі Блум (Честейн), яка прославилася як господиня престижного підпільного покерного клубу в Каліфорнії. Серед її гравців були знамениті голлівудські актори (одного з них грає Майкл Сера), топові спортсмени, бізнесмени мільярдери і, звичайно, російські мафіозі. Але ФБР звернуло цю масштабну авантюру, в яку вплуталася Моллі, заарештувавши дівчину посеред ночі, а єдиними її союзниками залишилися батько (Кевін Костнер) та адвокат Чарлі Джеффі (Ельба).

Українська прем'єра картини від володаря «Оскара» Аарона Соркіна переїхала на 28 грудня.

16 серпня 2017,  00:52 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Вийшов повноцінний трейлер біографічної драми «Гра Моллі», де номінантка на премію «Оскар» Джессіка Честейн постає в образі колишньої лижниці Моллі Блум. Їй набридло виживати на копійки, тому дівчина вирішила стати на чолі самої ексклюзивної та небезпечної гри в покер у світі, після чого зацікавила ФБР. Компанію Честейн в цій історії складають лауреат «Золотого глобуса» Ідріс Ельба, володар 2 «Оскарів» Кевін Костнер та Майкл Сера.

В український прокат «Гра Моллі», яку зняв сценарист і лауреат «Оскара» Аарон Соркін, прибуде в листопаді. Чекаємо на дубльований трейлер.

28 січня 2017,  18:00 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося фічуретку біографічної драми «Приховані фігури», присвячену спадщині НАСА, залишеній афроамериканськими жінками, які в 1960-х займалися складними обчисленнями для здійснення польотів у відкритий космос. Тут Тараджі П. Хенсон, Октавія Спенсер та Жанель Моне, а також Кевін Костнер, режисер Теодор Мелфі і продюсер Фаррелл Вільямс розповідають, як завдяки розуму цих героїнь НАСА змогли запустити на орбіту астронавта Джона Гленна і повернути хід космічної гонки.

Новий трейлер кінокартини, номінованої на 3 «Оскари», де з'являються Кірстен Данст і Джим Парсонс, дивіться тут.

24 листопада 2016,  19:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Другий трейлер історичної драми «Невидимі цифри», головних героїнь якої зіграли Тараджі П. Хенсон, Октавія Спенсер і Жанель Моне, знайомить нас ближче з командою афроамериканських жінок, які роблять для NASA важливі математичні розрахунки, щоб було можливо здійснити успішний запуск перших космічних місій.

У фільмі, чия українська прем'єра відбудеться в лютому 2017 року, також зіграли Кевін Костнер, Кірстен Данст, Джим Парсонс і Махершала Алі.

14 лютого 2016,  14:41 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Персональные постеры к криминальному экшену «Преступник» представили первый взгляд в профиль на его основных героев, которых воплощают Кевин Костнер, Гэри Олдман, Томми Ли Джонс и Галь Гадот.

Читати далі...
17 січня 2015,  11:35 | Нагороди та премії | Автор: Елена Стрельбицкая

В четверг, 15 января, в театре Hollywood Palladium прошла 20-я церемония награждения Critics’ Choice Movie Awards, где лучшие представители кинематографа 2014 года были выбраны американскими и канадскими кинокритиками.

Лидерами по количеству побед стали «Бёрдмэн», получив 7, и «Отрочество», получив 4. «Отель «Гранд Будапешт», будучи номинированным аж 11 раз, выиграл лишь в 3 категориях.

В главных 6 категориях не было никаких сюрпризов, тут победили все те же, кто в прошлое воскресенье выиграли «Золотой глобус», да и у «Оскара» скорее всего будут очень похожие результаты. Но в этот раз Майкл Китон получил целых две награды, как Лучший актер и Лучший комедийный актер. Зато наконец-то в категории Лучший адаптированный сценарий победила Гиллиан Флинн за свою «Исчезнувшую», а то на «Оскар» ее так и не номинировали. И Лучшим фильмом на иностранном языке в этот раз стала не «Ида» и не «Левиафан», а «Форс-мажор».

Специальные награды во время церемонии получили: Кевин Костнер (Награда за вклад в кинематограф), Рон Ховард (Награда гения имени Людовика XIII) и Джессика Честейн (Critics' Choice MVP Award).

Читати далі...
22 грудня 2014,  16:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Во время интервью для Variety актер Джеймс Корден признался, что не ожидал получить главную роль в мюзикле «В темном-темном лесу», где сыграли известные голливудские звезды.

Английский актер, известный по ролям в сериалах «Гевин и Стейси», «Доктор Кто», а также по разным британским фильмам, в последние годы все чаще появляется в голливудских проектах. В этом году на экраны с ним вышла мелодрама «Хоть раз в жизни» и вот-вот выйдет мюзикл «В темном-темном лесу», где он сыграл роль Пекаря, а его жену сыграла Эмили Блант.

В разговоре с Кевином Костнером в студии Variety Корден рассказал, что совсем не надеялся стать частью окончательного каста мюзикла: 

У них был сценарий, и они вроде как полностью раздели этот мюзикл. Мы репетировали неделю, а потом должны были представить его исполнительным директорам студии Disney. И если быть честным, то я не питал насчет этого иллюзий, думая, что я поучаствую в репетициях, а потом, если фильм получит зеленый свет, они заменят меня на кого-то более известного. Стива Карелла или Джека Блэка, или еще кого-то. Но, благослови его Боже, Роб [Маршалл] подошел ко мне после и сказал, что «если я буду снимать этот фильм, то я никогда не сделаю этого без тебя».

Кевин Костнер отозвался о мюзикле очень положительно:

Я видел этот фильм, и он очень хорош. Я даже почувствовал, что хотел бы сняться в нем. Немного позавидовал.

Украинская премьера мюзикла «В темном-темном лесу» состоится 25 декабря.