Новини зіри, в яких згадується Крістен Стюарт

23 грудня 2017,  20:25 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка музичної комедії «Ідеальний голос 3» Анна Кендрік вміє не тільки грати в кіно і співати, а й вдавати свою колегу Крістен Стюарт, що продемонструвала на «Нічному шоу з Джиммі Феллоном».

Спілкуючись з Джиммі Феллоном, Кендрік зізналася, що вона показала це Стюарт, і та погодилася, що робить так своїм ротом. Щоб побачити, як Кендрік зображує Стюарт, перемотайте відео на 4:50. 

У світовий прокат «Ідеальний голос 3» вийшов на цьому тижні. Зараз Кендрік також зайнята зйомками новорічної комедії «Ноель».

27 листопада 2017,  21:33 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося повну версію рекламного ролика аромату Gabrielle від Chanel з Крістен Стюарт у головній ролі, який зняв режисер Рінган Ледвідж.

27-річна акторка є обличчям Chanel з кінця 2013 року, і в рекламі нового парфуму Gabrielle вона втілює сильну дівчину, яка біжить до своєї мрії, позбавляючись від пут суспільства. Опис ролика свідчить, що «до того як стати дизайнером, Коко Шанель була просто Габріель — пристрасною і самостійною бунтаркою, яка звільнила себе і стала жінкою, якою хотіла бути». Саундтреком для цієї історії стала пісня «Runnin '(Lose It All)» у виконанні Бейонсе і Naughty Boy.

Цього року українські глядачі могли побачити Стюарт на великому екрані в драматичному трилері «Персональний покупець». В майбутньому вона зіграє в картинах «Ліззі», «Під водою» та «ДжейТі Лерой».

3 грудня 2016,  20:47 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Зірка «Довгої прогулянки Біллі Лінна» Крістен Стюарт знялася в новому кліпі гурту The Rolling Stones на пісню «Ride 'Em On Down», в якому акторка знатно відривається, танцюючи на автозаправці та катаючись по безлюдному Лос-Анджелесу на блакитному Ford Mustang 1965 року.

12 липня 2016,  20:20 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

Відвідавши «Нічне шоу з Джиммі Феллоном», Крістен Стюарт хоробро прийняла виклик ведучого і зіграла з ним в желейний твістер — це як звичайний твістер, тільки під час кожного кроку доводиться з'їдати повний стаканчик желеек.

Побачити актрису в новій мелодрамі Вуді Аллена «Світське життя» буде можливо з 21 липня.

1 листопада 2015,  20:21 | Новини зірок | Автор: Елена Стрельбицкая

В честь своей 25-летней годовщины самый крупный англоязычный сайт о кино IMDb обнародовал статистику самых популярных звезд, чьи страницы за все эти годы были посещены наибольшее количество раз сотнями миллионов пользователей, и которые не раз попадали в топы по итогам разных лет.

Читати далі...