Новини, в яких згадується Стівен Долдрі

29 грудня 2015,  18:26 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сегодня возобновляется цикл показов Британский театр в кино, предоставляющий возможность украинскому зрителю увидеть на большом экране лучшие театральные постановки уходящего года. В январскую программу вошли современные адаптации произведений таких классиков, как Уильям Шекспир и Шарлотта Бронте, где в главных ролях можно будет увидеть Бенедикта Камбербэтча, Кеннета Брану, Джуди Денч и других талантливых британских актеров.

Читати далі...
17 вересня 2015,  01:03 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Величезний ризик та неймовірні зусилля. Роки навчання перед непередбаченим викликом. Суворі умови. І все ж, протягом майже століття, авантюристи по всьому світу прагнули знайти глибший сенс в своєму буденні, намагаючись підкорити найвищу вершину та найбільш небезпечне місце земної кулі – гору Еверест.

УВАГА: в статті присутні спойлери!

Читати далі...
24 листопада 2014,  01:41 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Два хлопчика, що копирсаються у смітті на звалищі у Ріо, знаходять гаманець, зміст якого змінить їхні життя назавжди. Коли з’являється місцевий представник поліції, пропонуючи винагороду за знайдений гаманець, хлопці – Рафаель (Ріксон Тевез) та Гардо (Едуардо Луїс) – усвідомлюють, що вони знайшли дещо важливе. Разом із своїм другом Рато (Габріель Вайнстейн), тріо вплутується у неймовірні пригоди, намагаючись вислизнути з лап корумпованої поліції і розкрити таємниці, які приховує гаманець.  

У ході подій троє друзів повинні зрозуміти, хто їм друг, а хто ворог. Коли вони складають докупи пазли історії власника гаманця Хосе Анжело (Вагнер Мура), то усвідомлюють, що поліції в особі небезпечного детектива Фредеріко (Селтон Мелло) довіряти неможна. Але пара місіонерів, які працюють в їхній фавелі – отець Джуліард (Мартін Шин) та його молода помічниця Олівія (Руні Мара) – можуть стати друзям у нагоді.

Читати далі...