Новини, в яких згадується Ретт Різ

7 березня 2023,  13:21 | Новини фільмів

Вийшов офіційний трейлер очікуваного пригодницького екшену з нотками романтичної комедії «Ghosted» від платформи Apple TV+, у якій возз'єднаються зірки фільмів «Ножі наголо» та «Сіра людина» Кріс Еванс та Ана де Армас.

Читати далі...
17 травня 2022,  20:20 | Новини фільмів

Готові до шаленої подорожі? Кріс Гемсворт, відомий за роллю супергероя Тора, грає загадкового вченого, який проводить дивні досліди на людях, у трейлері нового трилера «Spiderhead», який вийде влітку на платформі Netflix.

Читати далі...
12 січня 2021,  23:04 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Кріс Гемсворт нагадує австралійського Джеймса Бонда на перших кадрах науково-фантастичного екшену «Escape from Spiderhead», якими поділився Netflix. Авторами його сценарію стали сценаристи «Дедпула» Ретт Різ та Пол Вернік.

Читати далі...
23 листопада 2020,  17:10 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Чудова новина для всіх шанувальників балакучого антигероя у втіленні Раяна Рейнольдса: Marvel Studios нарешті приступили до роботи над його третьою пригодою «Дедпул 3», яку напишуть сценаристи хітового мультсеріалу «Закусочна Боба».

Читати далі...
15 листопада 2019,  15:12 | Новини фільмів

Раян Рейнольдс поділився новим божевільним трейлером пригодницького бойовика «6 Underground», який обіцяє стати «найбільш майклбейським фільмом» у фільмографії режисера Майкла Бея.

Фільм «6 Underground» («Шестеро поза законом»), який написали сценаристи «Дедпула» і «Зомбіленда» Ретт Різ та Пол Вернік, розповість про групу найманців під керівництвом Першого (Рейнольдс), задумливого, красивого і саркастичного чоловіка, який присягнувся перетворити свій біль на інструмент та з його допомогою змінити цей світ на краще. У другому трейлері Перший і його команда приймають участь у погоні з поганими хлопцями мальовничими старими вуличках Італії, намагаючись при цьому не знищити знамениті предмети мистецтва.

Прем'єра «6 Underground» на Netflix відбудеться через місяць, 13 грудня.

Рецензія на фільм «Зомбіленд: Подвійний постріл»
Брава четвірка знову мочить зомбі
23 жовтня 2019,  02:40 | Рецензії | Автор: Елена Стрельбицкая

Коли в 2009 році в США стався спалах жахливого вірусу, що перетворив основну частину населення на кровожерних зомбі, доля звела разом чотирьох людей, які вирішили триматися разом, щоб вижити. Згодом вони перетворилися на дуже дисфункціональну, але люблячу родину, і тепер усі разом колесять американськими просторами, б'ють зомбі і шукають місце, яке могли б назвати своїм домом. Ви готові до душевного возз'єднання з ними?

Читати далі...
7 жовтня 2019,  20:47 | Новини фільмів

Режисер «Венома» Рубен Фляйшер покаже, як правильно боротися з новими небезпечними видами зомбі, в комедійному екшен-горорі «Зомбіленд: Подвійний постріл», чий новий український трейлер вийшов сьогодні.

Продовження «Зомбіленда», яке написали сценаристи «Дедпула» Ретт Різ та Пол Вернік, поверне на екрани веселу четвірку Коламбуса (Джессі Айзенберг), Вічіту (Емма Стоун), Таллахассі (Вуді Гаррельсон) і Літл-Рок (Ебігейл Бреслін), які продовжують подорожувати просторами США, мочити зомбі і зустрічати нових кумедних персонажів, з якими не засумуєш. У їхньому числі опиняться Медісон (Зої Дойч), Невада (Розаріо Довсон), Альбукерке (Люк Вілсон) та... Флагшток (Томас Міддлдітч).

Українська прем'єра фільму «Зомбіленд: Подвійний постріл», де також повернеться незрівнянний Білл Мюррей, як підтверджує цей трейлер, відбудеться 24 жовтня.

24 листопада 2018,  17:38 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Актор Мануель Рульфо поділився новим знімком зі знімального майданчика бойовика «6 Underground», на якому він стоїть, обійнявшись з Раяном Рейнольдсом.

Читати далі...
4 лютого 2018,  19:54 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сценарист очікуваного фантастичного сіквела «Дедпул 2» повідомив, що на Супербоулі не буде показаний його новий трейлер.

Читати далі...
1 вересня 2016,  19:09 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Сценаристы «Дэдпула» Пол Верник и Ретт Риз раскрыли, что во время их работы на съемках им платила не студия 20th Century Fox, а Райан Рейнольдс.

Читати далі...