Джейсон ПатрикJason Patric

Джейсон Патрик / Jason Patric
Народився 17 червня 1966
Зріст: 178 см
50%
0
50%
0

Фільмографія

Час істини (2020) ... Sheriff Baker
The Girl in the Bathtub (2018) ... Chuck
Midnight Climax (2018) ... Galvin Morgan
Велике вбивство (2018) ... The Preacher
Земля гангстерів (2017) ... Detective Reed
Жовті птахи (2017) ... Captain Anderson
Jitters (2017) ... актор
Злом (2016) ... Mike
The Confines (2015) ... Cooper
Сосни (2015) ... Dr. Theo Yedlin

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень . але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення

Написати коментар...
Написати коментар...