Новини, в яких згадується Карл Ламблі

28 травня 2023,  10:22 | Кастінг

Саме час передивитися «Неймовірного Халка», бо до касту супергеройського екшену «Капітан Америка: Новий світовий порядок» приєдналася Лів Тайлер. Ви також можете знати її за роллю Арвен у трилогії «Володар перснів».

Читати далі...
27 березня 2021,  16:05 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Друга серія супергеройського серіалу «Сокіл і Зимовий солдат» розкрила трагічну історію першого афроамериканського суперсолдата Ісаї Бредлі, з яким Бакі бився в 50-х роках, коли служив Гідрі.

Читати далі...
5 червня 2018,  23:41 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Дивимося промо-ролик передостанньої серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл», де Землі загрожують Темні криптонці.

Кара (Мелісса Бенойст) дізнається про підлі плани Серени (Анджалі Джай) щодо Землі. Супергьорл, Мон-Ел (Кріс Вуд) та Алура (Еріка Дюранс) придумують план, як зупинити її, перш ніж вона добереться до нашої планети. Дж'онн (Девід Хервуд) готується попрощатися зі своїм батьком М'іррном Дж'оннзом (Карл Ламблі).

Прем'єра серії «Make it Reign» («Хай буде Рейн»), яку зняв Армен В. КеворкянФлеш»), відбудеться за українським часом 12 червня.

«Супергьорл» разом з іншими супергеройськими серіалами каналу The CW продовжена на наступний сезон.

18 квітня 2018,  00:45 | Новини серіалів | Автор: Елена Стрельбицкая

Гнів робить героїв неконтрольованими в промо-ролику 15 серії 3 сезону фантастичного серіалу «Супергьорл», що розповідає про пригоди кузини Супермена.

Супергьорл (Мелісса Бенойст) повинна працювати разом з Дж'онном (Девід Хервуд), щоб розібратися з хаосом, створеним в DEO психічними силами М'ірнна Дж'онзза (Карл Ламблі). Мон-Ел (Кріс Вуд) вчить Кару бойовим технікам, які він опанував в майбутньому для боротьби із Вбивцями світів.

Серія «In Search of Lost Time» («У пошуках втраченого часу»), режисером якої є Енді Армаганян, вийде на екрани 24 квітня за українським часом.

14 листопада 2017,  18:16 | Оновлення | Автор: Елена Стрельбицкая

Кара (Мелісса Бенойст) возз'єднується з Мон-Елом (Кріс Вуд) в 7 серії 3 сезону «Супергьорл».

Супергьорл разом зі своєю командою займається розслідуванням інопланетного корабля, який приземляється в води під Нешнл-Сіті, де виявляє свого коханого Мон-Ела, але він здається не тим хлопцем, якого вона знала. Тим часом Хенк (Девід Хервуд) намагається налагодити стосунки зі своїм батьком (Карл Ламблі), а Саманта (Одетт Еннейбл) звертається до своєї відстороненої матері (Бетті Баклі), щоб отримати відповіді на хвилюючі її питання.

Серія «Wake Up» («Прокинься») вийде на екрани 21 листопада за українським часом. Через тиждень за нею послідує масштабний кросовер «Супергьорл», «Стріли», «Флеша» і «Легенд завтрашнього дня».