Джованні РібізіGiovanni Ribisi

Джованні Рібізі / Giovanni Ribisi
Повне ім'я: Antonino Giovanni Ribisi
Псевдонім: Vanni
Народився 17 грудня 1974; Лос-Анджелес, Каліфорнія, США
Зріст: 171 см
100%
2
0%
0

Фільмографія Джованні Рібізі

Аватар 5 (2028) ... Parker Selfridge
Аватар 4 (2026) ... Parker Selfridge
Аватар 3 (2024) ... Parker Selfridge
Jónsi with Elizabeth Fraser: Cannibal (2020) ... режисер, оператор
Jónsi: Exhale (2020) ... режисер, оператор
Погана партія (2016) ... Bobby
Та сторона (2015) ... Sean Splinter
Robot Chicken DC Comics Special III: Magical Friendship (2015) ... The Joker

Біографія Джованні Рібізі

Антоніно Джованні Рібізі (Antonino Giovanni Ribisi) (народився 17 грудня 1974 року) - американський актор.

Відео з участю Джованні Рібізі

Обговорення на форумі

На даний момент на форумі немає обговорень Джованні Рібізі. але ви можете створити свою тему на форумі

Обговорення Джованні Рібізі

Написати коментар...
Написати коментар...