Статті, в яких згадується Еванджелін Ліллі

13 липня 2015,  19:46 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Наступна віха еволюції кіновсесвіту компанії Marvel приводить творців «Месників» до першої появи на великому екрані нового супергероя – «Людини-Мурахи». 

Хенк Пім, він же Людина-мураха, уперше з’явився на сторінках коміксів Marvel «Дивовижні історії №27» у 1962 році. Пізніше Пім приєднався до команди Месників у випуску коміксів «Месники №1» у 1963р. Пім став Людиною-мурахою, відкривши хімічний елемент, який він назвав Часткою Піма. Вона дозволила йому зменшуватися і отримувати надлюдську силу. За допомогою ще однієї розробки Пім навчився керувати арміями мурах.

Читати далі...
5 червня 2015,  00:10 | Статті | Автор: SpaceMonkey

Багато хто з нас чекають на вихід фантастичного бойовика «Людина-мураха» і поповнення всесвіту Marvel новим супер-героєм! Для підігріву інтересу ми приготували короткий опис головних персонажів майбутнього фільму:

СКОТТ ЛЕНГ (Пол Радд

Не зважаючи на те, що йому довелося зійти на шлях криміналу, щоб прогодувати свою сім’ю, Скотт хороша людина. Його єдина мета після звільнення з в’язниці – стати хорошим батьком для своєї доні Кейсі. Хоча він і не виглядає як кіногерой, та, завдяки природній фізичній вправності, знанням нових технологій та стійким моральним орієнтирам, Скотт ідеальний кандидат на примірку «мантії» Людини-Мурахи. Коли Скотт стає супер-героєм, він отримує завдання від Хенка Піма поцупити Жовте Жало – технологію, що може знищити світ.

ХЕНК ПІМ (Майкл Дуглас

Хенк Пім – один з найрозумніших персонажів всесвіту Marvel і, за коміксами, він також один із засновників Месників. Здійснюючі наукові дослідження, Хенк знайшов ключ до унікальної зменшувальної технології та опанував техніку контролю над  мурахами. Завдяки своєму винаходу Пім став одним з найважливіших членів організації Щ.И.Т., а також таємним агентом під ім’ям Людина-Мураха. Однак, після нещасного випадку, Хенк присягається більше ніколи не ділитися зі світом своїми знаннями. Але наразі, коли його протеже, Даррен Кросс, шукає шляхи до викрадення цієї технології, Хенк повинен звернутися по допомогу до професійного квартирного злодія Скотта Ленга, щоб завадити зловісним планам Кросса.    

ХОУП ВАН ДАЙН (Еванджелін Лілі

Хоуп – донька Хенка Піма, яка успадкувала не тільки розум свого батька, а також і його відвагу. Зростаючи під крилом батька-супергероя, Хоуп багато подорожувала світом, вона опанувала східні єдиноборства та стала професійним стратегом. Тепер вона повернулася, щоб очолити батькову компанію Pym Tech. Хоча стосунки між донькою й батьком досить напружені, Хоуп відіграє важливу роль у пограбуванні і також здобуває право називатися супер-героєм. 


ДАРРЕН КРОСС (Корі Столл

Даррен Кросс колись був молодим протеже Хенка Піма, якого той опікав під час його перших днів роботи у компанії Хенка. Але шляхи Даррена і Хенка розійшлися. Даррен не хоче визнавати потенційної загрози зменшувальної технології і невпинно працює, щоб проникнути в її суть. У результаті небезпечних експериментів Даррен створює удосконалену версію костюма Хенка, який він називає «Жовтим Жалом».  


 ЛУЇС (Майкл Пенья

Колишній співкамерник Скотта Ленга, товариський та добросердий Луїс, пропонує старому другу зупинитися в його квартирі, поки той знову не стане на ноги. Відданий друг та кмітливий стратег, Луїс завжди тримає руку на пульсі змін і шукає нові можливості, щоб їхня афера з крадіжкою завершилася успіхом.