Новини фільмів, в яких згадується Джимон Гонсу

22 серпня 2023,  23:13 | Новини фільмів

Як і обіцяв, режисер Зак Снайдер представив сьогодні тизер-трейлер свого науково-фантастичного екшену «Бунтівний Місяць» з Софією Бутеллою у головній ролі.

Читати далі...
27 січня 2023,  01:07 | Новини фільмів

Другий трейлер супергеройського екшену «Шазам! Лють богів», заснованого на коміксах DC, показує могутню богиню у втіленні зірки «Ангелів Чарлі» Люсі Лью у всій її красі та небезпечності. А також верхи на драконі.

Читати далі...
22 квітня 2022,  20:07 | Новини фільмів

Знаменитий режисер Зак Снайдер, який минулого року випустив одразу два фільми «Армія мерців» та «Армія злодіїв», продовжує свою співпрацю зі стримінговою платформою Netflix, і їхнім наступним спільним проектом стане науково-фантастична пригода під назвою «Бунтівний Місяць».

Читати далі...
11 квітня 2022,  19:05 | Новини фільмів

Легендарний Семюел Л. Джексон представив перший трейлер пригодницького мультфільму від Paramount Pictures «Сяючий самурай» («Paws of Fury: The Legend of Hank»), де він озвучує кота-самурая, який відчайдушно намагається не матюкатися.

Читати далі...
14 лютого 2021,  10:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На цьому тижні, 11 лютого, в кінотеатрах повинна була відбутися довгоочікувана прем'єра пригодницького екшену «Кінгс Мен» режисера Меттью Вона, але через світову пандемію COVID-19 вона була перенесена. Знову.

Читати далі...
14 вересня 2020,  14:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Однією з найбільш очікуваних кінопрем'єр цієї осені мав стати пригодницький екшен «Кінгс Мен», приквел хітової франшизи «Kingsman», але у зв'язку зі світовою пандемією коронавірусу його прем'єра переїхала на 2021 рік.

Читати далі...
1 липня 2020,  23:20 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Третій український трейлер пригодницького бойовика «Кінгс Мен» закликає «стати свідками кривавої історії становлення легендарної шпигунської організації» і нагадує нам, що «людину формують манери».

Читати далі...
22 червня 2020,  13:00 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

На вихідних студія 20th Century Studios поділилася новим трейлером свого очікуваного пригодницького бойовика «Кінгс Мен», який буде приквелом фільмів «Кінгсман: Таємна служба» та «Кінгсман: Золоте кільце».

Читати далі...
11 травня 2020,  15:35 | Новини фільмів | Автор: Елена Стрельбицкая

Якщо ви теж не змогли до ладу розглянути костюм Чарівника Шазама в супергеройському фільмі «Шазам!» через тьмяне освітлення сцен за його участю, новий концепт-арт дозволяє зробити це в деталях.

Читати далі...
9 березня 2020,  18:40 | Новини фільмів

Кіностудія Paramount Pictures опублікувала в мережі другий фрагмент свого очікуваного горор-трилера «Тихе місце 2» з лауреаткою премії «Золотий глобус» Емілі Блант в головній ролі.

У сиквелі фільму Джона Красінські «Тихе місце» Евелін Еббот (Блант) разом з дітьми залишає ферму і відправляється в небезпечну подорож по невідомій місцевості, щоб знайти новий притулок, де можна буде виростити малюка. За допомогою флешбеків горор покаже, як монстри, які реагують на гучні звуки, захопили їхній світ, і новий фрагмент якраз показує той самий День Ікс, де на вулицях починається хаос, а Евелін з дітьми в машині намагається уникнути аварії з автобусом.

До прем'єри фільму «Тихе місце 2», де також зіграють Кілліан Мерфі і Джимон Гонсу, залишилося всього 10 днів — вона відбудеться 19 березня.

24 лютого 2020,  16:37 | Новини фільмів

Ебботи тікають від монстрів у другому трейлері горор-трилера Джона Красінські «Тихе місце 2», яким сьогодні поділилася студія Paramount Pictures.

У продовженні хітового фільму жахів «Тихе місце», який представив на великому екрані новий постапокаліптичний світ, Евелін Еббот (Емілі Блант) та її діти Маркус (Ноа Джуп), Ріган (Міллі Симмондс) і новонароджений малюк залишають свою ферму, де загинув їхній чоловік та батько Лі (Красінські), і відправляються на пошуки нового сховища. У своїй подорожі вони зустрічають нових людей (Кілліан Мерфі і Джимон Гонсу) і знову стикаються з монстрами, які реагують на найменший звук.

Дивіться також ТБ-ролик горора «Тихе місце 2» з Супербоула, який показує повернення ключового персонажа. У кіно з 19 березня.

31 січня 2020,  17:23 | Новини фільмів

Кінокомпанія Paramount Pictures щойно опублікувала в мережі ТБ-ролик свого очікуваного сиквела «Тихе місце 2», який буде показаний в рамках трансляції Супербоула. І він підготував для нас сюрприз.

У фіналі науково-фантастичного фільму жахів «Тихе місце», який вийшов в 2018 році, батько сімейства Ебботів Лі (Джон Красінські) загинув, захищаючи своїх дітей Маркуса (Ноа Джуп) і Ріган (Міллі Сіммондс) та дружину Евелін (Емілі Блант) від іншопланетних монстрів, які прибігають на звук. У сиквелі Евелін та діти залишають ферму і відправляються на пошуки нового дому, але ТБ-ролик розкриває, що в ньому також повернеться Лі у флешбеках, які покажуть, як почався апокаліпсис в їхньому світі.

Також у фільмі зіграють Кілліан Мерфі і Джимон Гонсу. Горор «Тихе місце 2» прибуде в кінотеатри України навесні, 19 березня.

4 січня 2020,  18:42 | Новини фільмів

Емілі Блант знаходить союзника в особі зірки серіалу «Гострі картузи» Кілліана Мерфі в офіційному трейлері горор-трилера «Тихе місце 2».

У сиквелі хітового фільму Джона Красінські «Тихе місце» сім'я Ебботів (Емілі Блант, Міллі Сіммондс, Ноа Джуп) зіткнеться з жахами зовнішнього світу, поки вони продовжують свою тиху боротьбу за виживання з кровожерливими монстрами, яких приваблює будь-який звук. Вони вимушено відправляються у подорож в невідоме і швидко розуміють, що за піщаною стежкою їм загрожують не тільки монстри.

Також в трейлері з'являється Джимон Гонсу з блокбастера «Вартові Галактики». Українська прем'єра фільму «Тихе місце 2» відбудеться 19 березня.

5 листопада 2019,  14:52 | Новини фільмів

Представляємо перший локалізований ТБ-ролик очікуваного бойовика Елізабет Бенкс «Ангели Чарлі», який обіцяє багато крутого екшену.

Читати далі...
11 жовтня 2019,  18:25 | Новини фільмів

Крістен Стюарт, Наомі Скотт і Елла Балінска готові боротися з міжнародними злочинцями у другому офіційному трейлері бойовика «Ангели Чарлі».

«Ангели Чарлі» від режисера Елізабет Бенкс будуть перезапуском знаменитої франшизи про трьох жінок-шпигунок, які працюють на секретну організацію таємничого Чарлі Таунсенда. Зустрічайте «дику картку» Сабіну (Стюарт), колишнього агента британської розвідки MI6 Джейн (Балінска) та вчену Єлену (Скотт), які об'єднуються, щоб надерти бандитам їхні п'яті точки.

Українська прем'єра фільму «Ангели Чарлі», де також зіграють Сем Клафлін, Ной Сентінео, Патрік Стюарт і Джимон Гонсу, відбудеться 14 листопада.